I rekla sam mu

Moderator: Krokodil Behko
Izvadi nalaze,Mala_Mu wrote: 28 Oct 2021, 20:33 Sinoc sanjam krenula u bolnicu donirati krv, i cim je to startalo veli meni doktorica cudna ti je boja krvi morat cemo uraditi nalaze
I nalazi pokazu da sam ostala "bez" jednog bubrega, nije u funkciji uopste. Nigdje veze
Jao ja dosla kuci, zabrinula se kako sta, a rodjak me tjesi de bona odes u bolnicu, zacas ti stave drugi i rijesen problem, nije to nista strasno![]()
Ma trebam izvaditi za stitnu, vjerovatno zbog toga ovakvi snovi, al kako ode na bubrege bog sami znaFuddo wrote: 28 Oct 2021, 21:57Izvadi nalaze,Mala_Mu wrote: 28 Oct 2021, 20:33 Sinoc sanjam krenula u bolnicu donirati krv, i cim je to startalo veli meni doktorica cudna ti je boja krvi morat cemo uraditi nalaze
I nalazi pokazu da sam ostala "bez" jednog bubrega, nije u funkciji uopste. Nigdje veze
Jao ja dosla kuci, zabrinula se kako sta, a rodjak me tjesi de bona odes u bolnicu, zacas ti stave drugi i rijesen problem, nije to nista strasno![]()
Jebtito.
Prestani gledati zvezde granda i ici u kladionicu.Mala_Mu wrote: 28 Oct 2021, 22:05Ma trebam izvaditi za stitnu, vjerovatno zbog toga ovakvi snovi, al kako ode na bubrege bog sami zna
E da neku noc sanjam izvlacenje binga, i ko cekam ja dva broja za najveci dobitak. I lovu mi ispred nosa uze ni manje ni vise Marija Serifovic
Da odigram za svaki slucaj opet ili mi svemir nesto porucuje?![]()
Fuddo wrote: 28 Oct 2021, 22:06Prestani gledati zvezde granda i ici u kladionicu.Mala_Mu wrote: 28 Oct 2021, 22:05
Ma trebam izvaditi za stitnu, vjerovatno zbog toga ovakvi snovi, al kako ode na bubrege bog sami zna
E da neku noc sanjam izvlacenje binga, i ko cekam ja dva broja za najveci dobitak. I lovu mi ispred nosa uze ni manje ni vise Marija Serifovic
Da odigram za svaki slucaj opet ili mi svemir nesto porucuje?![]()
![]()
Jednom u 100 godMorningStar wrote: 28 Oct 2021, 22:35 Nikada nista ne sanjam(mozda i sanjam ali definitivno se ne sjecam
)