Ma neeeee, nisu ga htjeli primiti prilikom razmjene.
Nasi mu dali da raznosa kahve po komandi.
Moderator: Krokodil Behko

Ma neeeee, nisu ga htjeli primiti prilikom razmjene.

General War wrote: 29 Oct 2021, 23:47Ma ja...ja sam tema...koga interesuju tamo neke zrtve..
Lutko, one za koje mislis da ja pripadam ne interesujes ni ti ni ovi mali zeleni...glupa diskvalifikacija...

Jesi ti salDjijaFuddo wrote: 29 Oct 2021, 23:44Eno, odmah se ljuti.General War wrote: 29 Oct 2021, 23:43
Sjooo
...A ti iz Naserovog helikoptera kad su i njega povlacili...i uz to koluto se do amerike...![]()
jel moras stalno jednu te istu glupost, vidis da ne mozes bez pasjaluka.
Nije problem...bujrum.
Tctctc![]()

amidza idriz wrote: 29 Oct 2021, 23:49Ma neeeee, nisu ga htjeli primiti prilikom razmjene.![]()

..A nidje jame, a kaHve nije bilo...nije u Tuzlu sletao UN avioni vec u Seher.amidza idriz wrote: 29 Oct 2021, 23:49Ma neeeee, nisu ga htjeli primiti prilikom razmjene.![]()

General War wrote: 29 Oct 2021, 23:48Jah, kad se sjetim, jedan iz Berlina, jedan iz Malmo a onaj drugi iz Antverpena..sta cu, valjalo mi![]()

Hahaa smijesan si.General War wrote: 29 Oct 2021, 23:56..A nidje jame, a kaHve nije bilo...nije u Tuzlu sletao UN avioni vec u Seher.amidza idriz wrote: 29 Oct 2021, 23:49
Ma neeeee, nisu ga htjeli primiti prilikom razmjene.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tako je, euforija radi predstavljanja Šehera onako kako ste vi zamišljali jer ste mislili da nakon preuzimanja Sarajeva od strane Čika Pedje kockice se polahko slažu samo vas je ta euforija zaslijepila jer nije Čika Pedja politički preuzeo Sarajevo već je on samo sporedna uloga u filmu Dine Konakovića.General War wrote: 29 Oct 2021, 23:37Ja ne znam kojojm kredom ti se mora crtat; ko je u koaliciji sa onima na koje te kmeka stoji?...evo pomoci cu ti nije NS.Naseef Mushroom wrote: 29 Oct 2021, 22:20
Naravno da je kmečanje.
Kada se sjetim euforije kada je se pojavila Benjamina, euforija koja bi u normalnim okolnostima bila proglašena fašizmom.
Kako ono? "Dobro je što će gradonačelnica biti iz reda Ostalih, bio je Bošnjak pa nije bilo od njih fajde" umjesto da se samo napiše "Nije bilo od prijašnjeg fajde, neka dođe neko kompetentan i sposoban bez obzira je li Bošnjak, Jevrej ili neko drugi"
Dokaz da vi ne vidite problem u SDA nego u svakom Bošnjaku što ima određene funkcije
Ili ono drugo kada je u isto vrijeme na osmrtnici Želimira Čička nacrtan kukasti krst
"Sada pogotovo treba navijati da Jevrejka postane gradonačelnica" znači to je argumenat zašto Jevrej mora postati gradonačelnik a Bošnjak nakon svega što je se dogodilo ne treba jer "nema od njih fajde". Po tom ispada da je veća tragedija oštećena jevrejska smrtovnica nego bošnjački život.
Ironija je kada neko ko brani Njihovu Stranku govori o dometu par tramvajskih stranica.
Euforija je bila da ce neko konacno predstavit seher kako se prodaje...eto nista od toga, level Stanivukovic. Imas kao bosnjak svu vlast i opet nadjes nacin da sve druge poseres...

Naravno da se znamo, evo bas radi tvog pitanja:amidza idriz wrote: 29 Oct 2021, 23:59Hahaa smijesan si.General War wrote: 29 Oct 2021, 23:56
..A nidje jame, a kaHve nije bilo...nije u Tuzlu sletao UN avioni vec u Seher.
Ko je prodavao cigare na maloj pijaci?
Necemo vise off, znamo se.![]()

Pusti ti njihovu lafinu...evo bas jedan je objasnio...koliko je bio kad je grmilo.Veca wrote: 29 Oct 2021, 23:58General War wrote: 29 Oct 2021, 23:48
Jah, kad se sjetim, jedan iz Berlina, jedan iz Malmo a onaj drugi iz Antverpena..sta cu, valjalo mi![]()
...bogumi, svi su oni dole bili, kad je grmilo!...ja nisam, prije sam otpeljala, menscini, bogo me spasio!
...pomagalo se drugacije!

Nece ceTnik pored ovaKih muminaNaseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 00:06Tako je, euforija radi predstavljanja Šehera onako kako ste vi zamišljali jer ste mislili da nakon preuzimanja Sarajeva od strane Čika Pedje kockice se polahko slažu samo vas je ta euforija zaslijepila jer nije Čika Pedja politički preuzeo Sarajevo već je on samo sporedna uloga u filmu Dine Konakovića.General War wrote: 29 Oct 2021, 23:37
Ja ne znam kojojm kredom ti se mora crtat; ko je u koaliciji sa onima na koje te kmeka stoji?...evo pomoci cu ti nije NS.
Euforija je bila da ce neko konacno predstavit seher kako se prodaje...eto nista od toga, level Stanivukovic. Imas kao bosnjak svu vlast i opet nadjes nacin da sve druge poseres...
Znam da vam nije lahko, imate izbor između gradonačelnika tipa Skake ili gradonačelnice tipa Benjamine a kod koalicije imate izbor ili sa SDA 1 Bakirom, Džaferovićem, Biserom ili sa SDA2 Dinom, Zvizdićem, Čamparom.
Niste bolju kaznu ni zaslužili![]()
![]()

Jasta sam, preko Drijence kod tvojih.General War wrote: 30 Oct 2021, 00:09Naravno da se znamo, evo bas radi tvog pitanja:amidza idriz wrote: 29 Oct 2021, 23:59
Hahaa smijesan si.
Ko je prodavao cigare na maloj pijaci?
Necemo vise off, znamo se.![]()
Kad, kad su pijace bile zatvorene radi granatiranja?![]()
Brzo si izgleda razgulio...

Vidim ja da si ti pravi bosnjacki gazija, momak na mjestuamidza idriz wrote: 30 Oct 2021, 00:27Jasta sam, preko Drijence kod tvojih.General War wrote: 30 Oct 2021, 00:09
Naravno da se znamo, evo bas radi tvog pitanja:
Kad, kad su pijace bile zatvorene radi granatiranja?![]()
Brzo si izgleda razgulio...![]()
Koji god problem ta dva Srbina sa slike imaju to neka njih dvojica riješe među sobom.General War wrote: 30 Oct 2021, 00:22Nece ceTnik pored ovaKih muminaNaseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 00:06
Tako je, euforija radi predstavljanja Šehera onako kako ste vi zamišljali jer ste mislili da nakon preuzimanja Sarajeva od strane Čika Pedje kockice se polahko slažu samo vas je ta euforija zaslijepila jer nije Čika Pedja politički preuzeo Sarajevo već je on samo sporedna uloga u filmu Dine Konakovića.
Znam da vam nije lahko, imate izbor između gradonačelnika tipa Skake ili gradonačelnice tipa Benjamine a kod koalicije imate izbor ili sa SDA 1 Bakirom, Džaferovićem, Biserom ili sa SDA2 Dinom, Zvizdićem, Čamparom.
Niste bolju kaznu ni zaslužili![]()
![]()
A meni, apsolutno svejedno bio onaj borac protiv antifasizma ili zeleni SDP...ja sam jarane iz Tuzle, ti se crveni a ne ja, ko vas vodi![]()
POSEBNA ČESTITKA
Vijećnica osvijetljena zastavom Turske povodom 98. rođendana ove zemlje
U Turskoj se danas obilježava 98. godišnjica proglašenja Republike, a posebna čestitka ovoj zemlji poslana je i iz Bosne i Hercegovine tako što je sarajevska Vijećnica osvijetljena bojama zastave Republike Turske.

Cericu jes to ti?Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 00:38Koji god problem ta dva Srbina sa slike imaju to neka njih dvojica riješe među sobom.General War wrote: 30 Oct 2021, 00:22
Nece ceTnik pored ovaKih mumina
A meni, apsolutno svejedno bio onaj borac protiv antifasizma ili zeleni SDP...ja sam jarane iz Tuzle, ti se crveni a ne ja, ko vas vodi![]()
Zašto postavljaš samo fotografiju i nešto podmečeš kada je Insomnia već dokazao da ovdje samo čovjeku pomaže da ustane![]()
Pa da, kada niste znali gospođu ni 24 sata tada ste je slavili kao Tita samo zato jer ste mislili da je iz reda Ostalih koja će zamjeniti Bošnju "od kojih nema fajde" sa pozicije a čim ne želi ARBiH sataniziratii generalizovati onda je za vas zelena SDPovka
Pošto se iz Tuzle nešto previše sekiraš za dešavanja u Sarajevu i postupke gradonačelnice Benjamine evo ti još nešto pa da slađe zaspeš.
Objavljeno prije 3 sata![]()
POSEBNA ČESTITKA
Vijećnica osvijetljena zastavom Turske povodom 98. rođendana ove zemlje
U Turskoj se danas obilježava 98. godišnjica proglašenja Republike, a posebna čestitka ovoj zemlji poslana je i iz Bosne i Hercegovine tako što je sarajevska Vijećnica osvijetljena bojama zastave Republike Turske.

Šta ono ti napisa par komentara unazad? Nekima je domet par tramvajskih stanica a gledaj sad ovoGeneral War wrote: 30 Oct 2021, 00:44Cericu jes to ti?Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 00:38
Koji god problem ta dva Srbina sa slike imaju to neka njih dvojica riješe među sobom.
Zašto postavljaš samo fotografiju i nešto podmečeš kada je Insomnia već dokazao da ovdje samo čovjeku pomaže da ustane![]()
Pa da, kada niste znali gospođu ni 24 sata tada ste je slavili kao Tita samo zato jer ste mislili da je iz reda Ostalih koja će zamjeniti Bošnju "od kojih nema fajde" sa pozicije a čim ne želi ARBiH sataniziratii generalizovati onda je za vas zelena SDPovka
Pošto se iz Tuzle nešto previše sekiraš za dešavanja u Sarajevu i postupke gradonačelnice Benjamine evo ti još nešto pa da slađe zaspeš.
Objavljeno prije 3 sata![]()
...I onda nesto prica o cetnicima![]()
Uzmi ti preko masica vode jarane, tebe puca kriza identiteta
Evo tebi jedna Bosanska,
pojjj iz TZ![]()

Sta ovo, Tvrtko turcin? Tvrko u Sarajevuuu..sta?Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 01:00Šta ono ti napisa par komentara unazad? Nekima je domet par tramvajskih stanica a gledaj sad ovoGeneral War wrote: 30 Oct 2021, 00:44
Cericu jes to ti?
...I onda nesto prica o cetnicima![]()
Uzmi ti preko masica vode jarane, tebe puca kriza identiteta
Evo tebi jedna Bosanska,
pojjj iz TZ![]()
![]()
Sve je to fino šta pišeš ali nije država samo centar jednog grada. Pa ni kanton, čak ni mjesta u okolini grada nisu tako crvena.
To je divno do određene granice ali sva promjena kreće iz Sarajeva i važno je šta je na državnom nivou.
Ti se možeš ponositi na svom usamljenom ostrvu ali dalje od toga nećete nikada dogurati.

Koga boli briga vise djenerale, srbi ionako nisu uracunljiv narod da se to ista pika, u pravdanju i mumuljenju tog fakta se krije sav tvoj jad i hinjavost, a ti inace zakljucavaj vrata od kuce i ne smaraj posten svijet.General War wrote: 29 Oct 2021, 21:03Pa dobro zelembac, jel bila agresija ili medjuetnicki sukobi u BiH? Ja koliko vidim ti zagovaras ovo drugo...barem na ovoj temi...na drugoj je drugacija prica.The 51st State wrote: 29 Oct 2021, 19:35
A slusaj, djeneral caster je za cacu staljin pa ga slave, ma ti i ne tvrdis nista osim sto prodajes suplju bosnjacima kako trebaju ko biva biti bolji, ne bi li srbi iole normalni bili, isfurane fore.
Nista ja ne tvrdim, vec zakljucujem dvolicnost kod takvih ko ti.

Dobar diplomatski potez, ali ujedno oslikava i podanički mentalitet i nezrelost. Koliko je ono Erdo digao fabrika u BiH, a koliko u Srbiji? Vama je važnije što je sultan bio na vjenčanju koje je održano u džamiji u kojoj obični smrtnici nikad ne mogu organizovati vjenčanje, već samo begovska familija i njima podobni.Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 00:38