Nazivi ulica, trgova, institucija, spomenici..

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times
Status: Offline

Re: Naša stranka traži da spomenik na Kazanima sadrži da su žrtve ubili pripadnici Armije RBiH

Post by Šabović Adis »

Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 13:29
Šabović Adis wrote: 30 Oct 2021, 13:16

Hm, ne znam na koju to izjavu misliš, ja sam postavio pitanje. :oo
Koje pitanje? Hoćemo li i tu metnuti onu standardnu ploču o srpskim zločincima i time dovoditi u pitanje sve prijašnje ploče koje ukazuju na žrtve srpskih zločinaca? hihihi hohoho
Eto, a ovamo ja se kreveljim...iđi biži. Pa jel ti uopšte pročitaš pitanje prije nego što kreneš odgovarat na njega?
Lijepo pitam: zašto se i tu ne metne ta standardna nego se izmišljaju problemi s Armijom, s Desetom brdskom, s Cacom ovo-ono? Šta je problem? Metneš "srpski zločinci" i gotovo. Haja...
Ne mereeee 👉👌
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Re: Naša stranka traži da spomenik na Kazanima sadrži da su žrtve ubili pripadnici Armije RBiH

Post by The 51st State »

Izopacena logika ali korespondira sa faktima, moze se povezati i tako bez problema.
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

:valja
Ne mereeee 👉👌
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times

Post by General War »

The 51st State wrote: 30 Oct 2021, 13:47
General War wrote: 30 Oct 2021, 13:40
Hahaha, samo tebi cerada dobro drzala do amerKa da ne uzivas u ovome sto ti je borba dala, sa jos glupljom projekcijom...tamam posla da zlocinopoklonici mi se ista trebaju pravdati preko sedam mora i sedam gora.
Haluciniras jaro, smanji poljev po lepini. Niko se "zlocinopoklanjava" samo odjebajemo tvoju prosrpsku pricu, i ti i ja znamo i da se ti na zalost pocinjeni zlocini nad srbima nisu desili, srbi ne bi manje klali i ubijaki u okviru svog projekta, samo sto si hinjav pa tu cinjenicu odbacujes i neke glupe insinuacije plasiras.
Jos te lajkah :valja
Oni zato imaju preko hiljadu godina bajbukane s druge strane rova, vec sto ti tu cinjenicu hinjski odbacujes i opravdavas.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

General War wrote: 30 Oct 2021, 17:49

Haluciniras jaro, smanji poljev po lepini. Niko se "zlocinopoklanjava" samo odjebajemo tvoju prosrpsku pricu, i ti i ja znamo i da se ti na zalost pocinjeni zlocini nad srbima nisu desili, srbi ne bi manje klali i ubijaki u okviru svog projekta, samo sto si hinjav pa tu cinjenicu odbacujes i neke glupe insinuacije plasiras.
Jos te lajkah :valja
Oni zato imaju preko hiljadu godina bajbukane s druge strane rova, vec sto ti tu cinjenicu hinjski odbacujes i opravdavas.
Nece te ta greska omesti, prvo malo je nuklearka, a ne 1000 bajbokane kao kazna, drugo koju cinjenicu hinjsi odbacujm i opravdavam osim sto si ti tako zamislio u svojoj glavi?
amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2161 times
Been thanked: 1040 times

Post by amidza idriz »

General War wrote: 30 Oct 2021, 12:36
The 51st State wrote: 30 Oct 2021, 07:13

Koga boli briga vise djenerale, srbi ionako nisu uracunljiv narod da se to ista pika, u pravdanju i mumuljenju tog fakta se krije sav tvoj jad i hinjavost, a ti inace zakljucavaj vrata od kuce i ne smaraj posten svijet.
Naravno da nisu, zato su zavrsili na kazanima, celebicima, heliodromu...od pravednika ko ti.
Plus 2000 crkvi poruseno.
Kazem ti ja da su svi isti.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz »

General War wrote: 30 Oct 2021, 13:40
Hahaha, samo tebi cerada dobro drzala do amerKa da ne uzivas u ovome sto ti je borba dala, sa jos glupljom projekcijom...tamam posla da zlocinopoklonici mi se ista trebaju pravdati preko sedam mora i sedam gora.
On nikada nije osudio zlocine od Prijedora, S.Mosta preko Brckog pa sve do Trebinja ali eto ima pandan na Bradini da okalja ARBiH.
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

amidza idriz wrote: 30 Oct 2021, 19:13

On nikada nije osudio zlocine od Prijedora, S.Mosta preko Brckog pa sve do Trebinja ali eto ima pandan na Bradini da okalja ARBiH.
Ko?
amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by amidza idriz »

Ti subara.
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

amidza idriz wrote: 30 Oct 2021, 19:09
General War wrote: 30 Oct 2021, 12:36
Naravno da nisu, zato su zavrsili na kazanima, celebicima, heliodromu...od pravednika ko ti.
...inace srpske bogomolje imaju tu tendenciju da se same sruse, losa gradnja.
Nisi ti ko svi "ONI"hanam , hvala sto si ovo pomenuo. :ruke
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

amidza idriz wrote: 30 Oct 2021, 19:50 Ti subara.
Jos samo da izmislis da sam ja i ukopo Cacu na Kovace, fesicu.
De jos izmsli sta, kako bi licitirao sa ubijenim i zlocincima. :rol
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13960 times
Been thanked: 23074 times

Post by Fuddo »

General War wrote: 30 Oct 2021, 19:53
amidza idriz wrote: 30 Oct 2021, 19:09

Bezveze provociras, pravis samo kontra efekat.
Niko ti ovdje ne osporava da su se desili zlocini i nad nevinim Srbima, a tvoji jeftini polusaji da se pojedinacni incidenti svedu u istu ravan sa mainstream ideologijom koja je svima unistila zivote, pa i tebi, za vijeke vijekova, su bezobrazni i pateticni.
Tesko ces naci razumijevanje za to sto radis, mozes samo dobiti poruke da si ispo iz kamiona, jer cojeku ne ostaje nista drugo nego da te zajebaje.
Dozvolite da se obratimo
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3907 times
Been thanked: 2941 times

Post by Pasaga »

bolje i iz kamiona nego sa kuca
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4013 times
Been thanked: 3687 times

Post by Naseef Mushroom »

Ma sada igra na kartu da provocira gdje će provokacije sve biti ekstremnije i trajati možda par sedmica dok nekome ne pukne film (a i najmirnija osoba ima svoje granice) i iznerviran napiše "E sad volim što je Caco tu ukopan i sto nema njegovo ime na spomeniku" da može reći "E tu sam vas čekao".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

Pa ne jebe lep nego uporan.
Ne mereeee 👉👌
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

Nego, Nazife, zašto ti nećeš da priznaš srpske zločine na Kazanima?
Da nisi četnik?
Ne mereeee 👉👌
General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by General War »

Fuddo wrote: 30 Oct 2021, 19:59
General War wrote: 30 Oct 2021, 19:53
Niko ti ovdje ne osporava da su se desili zlocini i nad nevinim Srbima, a tvoji jeftini polusaji da se pojedinacni incidenti svedu u istu ravan sa mainstream ideologijom koja je svima unistila zivote, pa i tebi, za vijeke vijekova, su bezobrazni i pateticni.
Tesko ces naci razumijevanje za to sto radis, mozes samo dobiti poruke da si ispo iz kamiona, jer cojeku ne ostaje nista drugo nego da te zajebaje.
De ba Hasime, pusti sad tu pricu...jeftino je samo ovo tvoje i jarana ti prizemno prozivanje...znamo se...normalan svjet ce razumit.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13960 times
Been thanked: 23074 times

Post by Fuddo »

General War wrote: 30 Oct 2021, 20:43
Fuddo wrote: 30 Oct 2021, 19:59

De ba Hasime, pusti sad tu pricu...jeftino je samo ovo tvoje i jarana ti prizemno prozivanje...znamo se...normalan svjet ce razumit.
Haj sto si ispo, al doceka se na glavu
Tragedija
Dozvolite da se obratimo
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4013 times
Been thanked: 3687 times

Post by Naseef Mushroom »

Šabović Adis wrote: 30 Oct 2021, 20:21 Nego, Nazife, zašto ti nećeš da priznaš srpske zločine na Kazanima?
Da nisi četnik?
Da sam četnik bio bih u vrs. Ja sam samo običan Srbin koji je obukao uniformu ARBiH jer sam očekivao da u doba kada svaki narod iz SFRJ se nakon komunizma okreće svom identitetu i tradiciji da će jedino Bošnjacima dok im se prijeti nestankom i da ako budu imali sreće će im Plavšićka dati 5% ruralne teritorije gdje bi se mogli kretati domet odbrane biti "Da se Rifat makne iz kuhinje".
Onog momenta kada je se zbog silovanih žena jer su bule i pobijenih muškaraca samo jer su Muje i srušenih džamija probudio inat i ponos tada sam se distancirao od Armije jer je se "islamizirala".

Baš zato što sam nosio uniformu Armije Republike Bosne i Hercegovine ja se zgražavam što me zoveš četnikom ali mi ta ista uniforma daje pravo da se prema svim Bošnjacima odnosim kao prema balijama jer ja imam pravo zbog toga.

Bojim se zbog tvog ograničenog kapaciteta da ćeš stvarno misliti da sam ti odao da sam Srbin.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 21:15
Šabović Adis wrote: 30 Oct 2021, 20:21 Nego, Nazife, zašto ti nećeš da priznaš srpske zločine na Kazanima?
Da nisi četnik?
Da sam četnik bio bih u vrs. Ja sam samo običan Srbin koji je obukao uniformu ARBiH jer sam očekivao da u doba kada svaki narod iz SFRJ se nakon komunizma okreće svom identitetu i tradiciji da će jedino Bošnjacima dok im se prijeti nestankom i da ako budu imali sreće će im Plavšićka dati 5% ruralne teritorije gdje bi se mogli kretati domet odbrane biti "Da se Rifat makne iz kuhinje".
Onog momenta kada je se zbog silovanih žena jer su bule i pobijenih muškaraca samo jer su Muje i srušenih džamija probudio inat i ponos tada sam se distancirao od Armije jer je se "islamizirala".

Baš zato što sam nosio uniformu Armije Republike Bosne i Hercegovine ja se zgražavam što me zoveš četnikom ali mi ta ista uniforma daje pravo da se prema svim Bošnjacima odnosim kao prema balijama jer ja imam pravo zbog toga.

Bojim se zbog tvog ograničenog kapaciteta da ćeš stvarno misliti da sam ti odao da sam Srbin.
A nazvao sam te četnikom? Haj dobro.
Čemu bolan ovaj traktat? Pitam te jedno a iz tebe trnje i prašina počelo ispadat. Šta bi da te fakat protresem...
Nego, da napravimo malu digresiju; kako ti kad te četnici pitaju za logore za Srbe u Sarajevu? Ja to skroz elegantno: Srbi logoruju oko Sarajeva - Srbi logoruju i u Sarajevu? Đe razlika? Oćete vi Srbima određivat đeće logorovat?
Jes da mi onda mater ustašku, pa mater mudžahedinsku, pa jebo me Alija pa mi se seru u Deklaraciju, pa se prisjete prađedova...pa red vjere pa red večere, i tako. Kako ti s tim kuburiš?
I što ne priznaš srpske zločine na Kazanima? Da nisi četnik? :valja
Last edited by Šabović Adis on 30 Oct 2021, 21:39, edited 1 time in total.
Ne mereeee 👉👌
Post Reply

Return to “BiH”