Naseef Mushroom wrote: 30 Oct 2021, 21:15
Šabović Adis wrote: 30 Oct 2021, 20:21
Nego, Nazife, zašto ti nećeš da priznaš srpske zločine na Kazanima?
Da nisi četnik?
Da sam četnik bio bih u vrs. Ja sam samo običan Srbin koji je obukao uniformu ARBiH jer sam očekivao da u doba kada svaki narod iz SFRJ se nakon komunizma okreće svom identitetu i tradiciji da će jedino Bošnjacima dok im se prijeti nestankom i da ako budu imali sreće će im Plavšićka dati 5% ruralne teritorije gdje bi se mogli kretati domet odbrane biti "Da se Rifat makne iz kuhinje".
Onog momenta kada je se zbog silovanih žena jer su bule i pobijenih muškaraca samo jer su Muje i srušenih džamija probudio inat i ponos tada sam se distancirao od Armije jer je se "islamizirala".
Baš zato što sam nosio uniformu Armije Republike Bosne i Hercegovine ja se zgražavam što me zoveš četnikom ali mi ta ista uniforma daje pravo da se prema svim Bošnjacima odnosim kao prema balijama jer ja imam pravo zbog toga.
Bojim se zbog tvog ograničenog kapaciteta da ćeš stvarno misliti da sam ti odao da sam Srbin.
A nazvao sam te četnikom? Haj dobro.
Čemu bolan ovaj traktat? Pitam te jedno a iz tebe trnje i prašina počelo ispadat. Šta bi da te fakat protresem...
Nego, da napravimo malu digresiju; kako ti kad te četnici pitaju za logore za Srbe u Sarajevu? Ja to skroz elegantno:
Srbi logoruju oko Sarajeva - Srbi logoruju i u Sarajevu? Đe razlika? Oćete vi Srbima određivat đeće logorovat?
Jes da mi onda mater ustašku, pa mater mudžahedinsku, pa jebo me Alija pa mi se seru u Deklaraciju, pa se prisjete prađedova...pa red vjere pa red večere, i tako. Kako ti s tim kuburiš?
I što ne priznaš srpske zločine na Kazanima? Da nisi četnik?