A ybg, znaju da su mukarci pametniji i dane bi dali tolike pare za te glupostiZana wrote: 30 Oct 2021, 10:34 De malo Behko o "porezu na žene". Odnosno o tome kako su prozvodi za žene skuplji od istih proizvoda namjenjenih muškarcima![]()
"Ugroženi"![]()

Moderator: spacebound
A ybg, znaju da su mukarci pametniji i dane bi dali tolike pare za te glupostiZana wrote: 30 Oct 2021, 10:34 De malo Behko o "porezu na žene". Odnosno o tome kako su prozvodi za žene skuplji od istih proizvoda namjenjenih muškarcima![]()
"Ugroženi"![]()
Ima to i svoje prednosti.Vodja copora kako me one zovu
eto nek kazu forumasi sto me znaju brt da ne bude falim se
Ja sam ispod kvintala, znači hrvem se samo jedan na jedan. Grupno ništa.
Čovjek je dvometraš. Volio bih ga vidjeti u oktagonu protiv recimo fejse il mundžija.
Pa dobro to jedan naprema jedan. Al jedan naprema buljuk?Taare wrote: 30 Oct 2021, 18:19Čovjek je dvometraš. Volio bih ga vidjeti u oktagonu protiv recimo fejse il mundžija.
Doduše, kakav je nježan, vjerujem da bi borba bila ravnopravna![]()
brt nabijo sam se u teretani ove godine, sad me zovu svarceneger po stupu ocmTaare wrote: 30 Oct 2021, 18:19Čovjek je dvometraš. Volio bih ga vidjeti u oktagonu protiv recimo fejse il mundžija.
Doduše, kakav je nježan, vjerujem da bi borba bila ravnopravna![]()
Četa.
Ja sam sebi rezerviso srebrni metak.Fuddo wrote: 30 Oct 2021, 18:34 Era krvosrkoVa!
Najebali smo, nema nam spasa.
Spasavaj se ko more, opkoljeni smo.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests