Vi ste nježnija bića od žena, zato neču biti gruba.Šabović Adis wrote: 31 Oct 2021, 15:00Oš me nježno ugrozit? Ne volim Amazonke koje me ugrožavaju na bum-tras, nemaju stila nimalo.![]()

Ozbiljno, tema je o vama, recite, što vas ozbiljno ugrožava.

Moderator: spacebound
Vi ste nježnija bića od žena, zato neču biti gruba.Šabović Adis wrote: 31 Oct 2021, 15:00Oš me nježno ugrozit? Ne volim Amazonke koje me ugrožavaju na bum-tras, nemaju stila nimalo.![]()
Nemamo pojma. Mi samo plutamo sa strujom i čitamo naslove.Venera wrote: 31 Oct 2021, 15:03Vi ste nježnija bića od žena, zato neču biti gruba.Šabović Adis wrote: 31 Oct 2021, 15:00
Oš me nježno ugrozit? Ne volim Amazonke koje me ugrožavaju na bum-tras, nemaju stila nimalo.![]()
Ozbiljno, tema je o vama, recite, što vas ozbiljno ugrožava.![]()
Jok. Samo se drzim one Baketove ako hoces mir spremaj se za rat
Ma ja. Samo treba klimati glavicom i smjeskati se, kazem ti ja.Zana wrote: 31 Oct 2021, 14:14 Meni u stvari najviše smeta naslov.ove teme. Jer ...
A muškarci ugroženi?? Elementarno??Partneri ili članovi porodice svakoga dana ubiju u proseku 137 žena širom sveta, pokazuju najnoviji podaci Kancelarije Ujedinjenih nacija za pitanja droge i kriminala.
To znači da su žene, od svih mogućih mesta, najugroženije upravo u sopstvenom domu.
Više od polovine od 87.000 žena ubijenih u 2017. godini stradalo je od ruke svojih najbližih.
Od toga, oko 30.000 žena ubili su supruzi ili partneri, a njih 20.000 rođaci.
Ipak, kada je u pitanju nasilje među partnerima, žrtve su ogromnoj većini žene. U izveštaju piše da od deset ubistava koje je počinio neki od partnera, osam žrtava su žene
MarlboroGold wrote: 31 Oct 2021, 15:53 Haman da ste se i vi opekle na neke, pa sve muškarce trpate u isti koš. Ne valja ni to.
To je i više nego evidentno.
Vrlo lako i to samo posmatranjem šta sve pišete. I jedna i druga strana.Zana wrote: 31 Oct 2021, 15:57MarlboroGold wrote: 31 Oct 2021, 15:53 Haman da ste se i vi opekle na neke, pa sve muškarce trpate u isti koš. Ne valja ni to.
To je i više nego evidentno.
E kako to zaključi svijut? Opekle ništa ni manje ni više nego ti i svi ostali na ovoj temi što ste se opekli o žene.
Svi smo se mi u stvari opekli o ljude
![]()
MarlboroGold wrote: 31 Oct 2021, 16:01Vrlo lako i to samo posmatranjem šta sve pišete. I jedna i druga strana.Zana wrote: 31 Oct 2021, 15:57
E kako to zaključi svijut? Opekle ništa ni manje ni više nego ti i svi ostali na ovoj temi što ste se opekli o žene.
Svi smo se mi u stvari opekli o ljude
![]()
Generalizacije dolaze s obje strane.
srculence7 wrote: 31 Oct 2021, 13:49 Što bi moj brat rekao: "Bože me rasprostri".![]()
Mnogo su se uživeli, kao da se nešto pitaju![]()
JEst ali ti ćeš se baviti posljedicama ranjavanja i toga.srculence7 wrote: 31 Oct 2021, 14:09 Muti da poručim, ako do rata dođe ili bilo kakve druge nesreće, ja ću svakako nositi uniformu ali ne kao pripadnik vojske, već kao neko ko će pomoći ljudima da budu zbrinuti, olakšati im patnju, bez obzira na to ko je, odakle je i sl. Kao što i sada činim. I neka mi neko kaže da je moja uloga manje bitna![]()
Više se muškaraca ubije, žene duže žive, zašto sahranjuju muževe, zašto ima više udovica? Zašto žena naslijedi penziju a muškarac ne može od nje naslijediti?Zana wrote: 31 Oct 2021, 14:14 Meni u stvari najviše smeta naslov.ove teme. Jer ...
A muškarci ugroženi?? Elementarno??Partneri ili članovi porodice svakoga dana ubiju u proseku 137 žena širom sveta, pokazuju najnoviji podaci Kancelarije Ujedinjenih nacija za pitanja droge i kriminala.
To znači da su žene, od svih mogućih mesta, najugroženije upravo u sopstvenom domu.
Više od polovine od 87.000 žena ubijenih u 2017. godini stradalo je od ruke svojih najbližih.
Od toga, oko 30.000 žena ubili su supruzi ili partneri, a njih 20.000 rođaci.
Ipak, kada je u pitanju nasilje među partnerima, žrtve su ogromnoj većini žene. U izveštaju piše da od deset ubistava koje je počinio neki od partnera, osam žrtava su žene
Netačno, a šta ako muškarac neće dijete a ona hoće?
Ništa, razvod i alimentacija.Mutevelija wrote: 31 Oct 2021, 16:35Netačno, a šta ako muškarac neće dijete a ona hoće?
Znači neće abortirat, a ako muškarac hoće dijete a ona hoće, pa njegova je sperma nije li tako?
Treba tu više ovlasti dati muškarcu ne slažeš se sa mnom.Šabović Adis wrote: 31 Oct 2021, 16:36Ništa, razvod i alimentacija.Mutevelija wrote: 31 Oct 2021, 16:35
Netačno, a šta ako muškarac neće dijete a ona hoće?
Znači neće abortirat, a ako muškarac hoće dijete a ona hoće, pa njegova je sperma nije li tako?![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest