Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Od ove koje znam, nisu zli neg su jalni, ogorceni, tuzni, ljubomorni, jednom rjecju za plakat, ali da su sposobni ucinit zlo ne sluteci karmu dasta su, buuuuuuuurn
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Ma jasta je
Mozda bi staljin mogao pod ruku s adolfom, ili oni japanski budalasi, ostali su imali bar mrvu neceg pozitivnog.
ako je bio zlo nek poruse puteve sto se i danas voze
znam ja to, nego ne mogu suplje hitler je zlo, a ovi ostali su ko biva dobri.
Ne valja ti klasifikacija.
To što je digao puteve znači da je bio od koristi njemačkom narodu u tom segmentu, a ne nužno dobar. Strahote koje su zadesile mnoge narode, a naročito Jevreje, su bile isplanirane i sve je poticalo od njega i njegove mržnje što se preslikavalo na one oko njega od Eichmanna do Gehringa.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
ako je bio zlo nek poruse puteve sto se i danas voze
znam ja to, nego ne mogu suplje hitler je zlo, a ovi ostali su ko biva dobri.
Ne valja ti klasifikacija.
To što je digao puteve znači da je bio od koristi njemačkom narodu u tom segmentu, a ne nužno dobar. Strahote koje su zadesile mnoge narode, a naročito Jevreje, su bile isplanirane i sve je poticalo od njega i njegove mržnje što se preslikavalo na one oko njega od Eichmanna do Gehringa.
znam da ne valja, no to je iz instrumentalnih razloga potencirano da ukazem na nedosljednost i nedostatak kriterija osim emocionalnog.
Po State 51 banalnosti, treba Hitleru oprostiti sto je put napravio I to sa ciljem da ostvari svoje zle namjere I da svoje zrtve predstavi kao zle. Ja mu ne oprastam ni mrvu za ciljano cinjenje beskrajnog zla.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)