Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Znam jebla te beba al dok se prvi metak ne ispali čemu ove priče? I to skoro pa uvijek ih priča dijaspora. Kod mene na poslu niko ne pominje. Ljudi deveraju sa koronom uglavnom. Svijet moj realni i svijet u medijima pa i ovdje su potpuno različiti
necu boldirat nista....
seko,uspavani smo opet u sred podne
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Znam jebla te beba al dok se prvi metak ne ispali čemu ove priče? I to skoro pa uvijek ih priča dijaspora. Kod mene na poslu niko ne pominje. Ljudi deveraju sa koronom uglavnom. Svijet moj realni i svijet u medijima pa i ovdje su potpuno različiti
Pa tamo ljudi da deveraju kako treba ne bi dodik baš vako “evoluiro”
Najlakše je po dijaspori opaliti.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
necu boldirat nista....
seko,uspavani smo opet u sred podne
E ne znam jbg
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Sestro, jednom su nasi stari vjerovali i nayebali, red je da mi ucimo na greskama. Bolje da smo spremni za rat, a da ga ne bude nego li obrnuto. Yebtito. Sestere oci otvoriti s ovakvim komsijama
Sestro draga, sve svjetske novine trube o tebi, danas si tema broj jedan na zasjedanju UN-a, oni koji su placeni da tu cuvaju mir pale alarm vicu nije dobro, upozoravaju, ti za sve optuzis dijasporu.