Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mon wrote: 06 Nov 2021, 22:05
Udebljala bih se 50lb, ne bih se brijala-mozda nekada istusirala i davale misljenje kakve su zene debele i neugledne i ne vode racuna o sebi.
U isto vrijeme bih flertovala sa hottest girl i bila "zacudjnjena" zasto me ona ne nalazi privlacnim
Sta mislite?
Toeto
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Udebljala bih se 50lb, ne bih se brijala-mozda nekada istusirala i davale misljenje kakve su zene debele i neugledne i ne vode racuna o sebi.
U isto vrijeme bih flertovala sa hottest girl i bila "zacudjnjena" zasto me ona ne nalazi privlacnim
Sta mislite?
Ja mislim da bi ti prvo drkala,pa da znas sta
Muskarci osjecaju.
Tako bi i ja prvo voleo znati sta zensko
osjeca kad vibrator trese milku.
Sta mislite?
Toeto
Koji sovinizam I mizandrija
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Bez obzira na fizicke predispozicije osjecala bih se kao God's gift to women i posprdno bih gledala na zenski rod koji mi se mota oko nogu. Igrala bih se s njima i sutnula ih (sto grublje) kad mi dosade. Next!
Nikad. Bila bih ljubazna i od pomoci zenama, posebno staricama kojima bih pomagala da im izmamim osmijeh na lice.
Lavlje_srce wrote: 07 Nov 2021, 22:39
Bez obzira na fizicke predispozicije osjecala bih se kao God's gift to women i posprdno bih gledala na zenski rod koji mi se mota oko nogu. Igrala bih se s njima i sutnula ih (sto grublje) kad mi dosade. Next!
Nikad. Bila bih ljubazna i od pomoci zenama, posebno staricama kojima bih pomagala da im izmamim osmijeh na lice.
Imaš pogrešnu predstavu o većini muškaraca, vjerovatno baziranu na neugodnim iskustvima s nekom muškom jedinkom. Ovaj ti je post u principu jedna šovinistička uvreda za sve (normalne) muškarce.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Sta mislite?
Ja mislim da bi ti prvo drkala,pa da znas sta
Muskarci osjecaju.
Tako bi i ja prvo voleo znati sta zensko
osjeca kad vibrator trese milku.
I to bih, u pravu si...evo fuddo i mene mozes da zamisljas..