Ja,malo

Moderator: VIP
Lavlje_srce wrote: 07 Nov 2021, 21:06 Uh kakva tragedija i kakav je ljepotan bio. Ne daj Boze nikome.
Pise da je pao pod (jos) nerazjasnjenim okolnostima Zana.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/69 ... u-tanovicu
Sigurno je imao neku tesku traumu u djetinjstvu...sta, drugova mama mu dala kljuc od krova?Zana wrote: 07 Nov 2021, 21:16Ostavio je pismo. Skoro 5 stranica pisma. Između ostalog piše i da je godinama razmišljao o tom. Ali razumijem, zbog istrage. Bio je kod druga. Mama od druga imala ključ od krova ...
Bojim se da i kada se istraga završi nećemo pričati o tome. Nećemo pričati o "nasmijanoj depresiji" ni o tome kako neka djeca teško podnose današnje norme društva.
spacebound wrote: 07 Nov 2021, 16:57 Isla djeci kupovat jakne i cizme. Ovom velikom ne mogu cizme 36-37U augustu mu kupila patike 35
![]()
![]()
Lavlje_srce wrote: 07 Nov 2021, 21:21Sigurno je imao neku tesku traumu u djetinjstvu...sta, drugova mama mu dala kljuc od krova?Zana wrote: 07 Nov 2021, 21:16Ostavio je pismo. Skoro 5 stranica pisma. Između ostalog piše i da je godinama razmišljao o tom. Ali razumijem, zbog istrage. Bio je kod druga. Mama od druga imala ključ od krova ...
Bojim se da i kada se istraga završi nećemo pričati o tome. Nećemo pričati o "nasmijanoj depresiji" ni o tome kako neka djeca teško podnose današnje norme društva.![]()
O ovoj temi znam vise nego sto pretpostavljas, ali opet nisam pametna. Izuzetno je tesko prepoznati suicidalnost i depresiju kod tinejdzera...u pravu si sto se tice nasmijane depresije...brrr.
O moj Boze...Zana wrote: 07 Nov 2021, 21:25Družili se, pili kafu gore. On, drug, drugova mama. U jednom monentu on je ostao sam, njih dvioje sišli do stana da nešto uzmu. On poslao poruku svojima i ...
Prije par godina je poslao drugu link na članak o samoubistvima.
Ja sam sigurna da bude naznaka o namjerama samo ih okolina ne vidi