Calla wrote: 08 Nov 2021, 12:27
gospođa Brams wrote: 08 Nov 2021, 11:47
Evo nas su na poslu poceli ucjenjivati tako da kako se cini necu imat izbora nego se cijepiti ako zelim ostati na radnom mjestu
Koliko vas je necjepljenih u firmi??
Porazgovarajte otvoreno sa poslodavcem koju alternativu ima jos u firmi za svoje radnike. Homme office ili zaseban ulaz I biroi za jednu osobu, ako je firma velika I radnici vrlo potrebni u firmi platit ce poslodavac rado I vase testiranje zna on I sam da se ne moraju svi radnici vakcinisati.
Nema nas puno, vecina je cijepljena.
Nasa ravnateljica je militantna zagovarateljica covid cjepiva i ne zeli ni cuti da se netko ne zeli cijepiti. Nikakav rad od kuce ne dolazi u obzir, placat ce nam testiranja par tjedana i nakon toga moramo iz svog dzepa. Bez covid potvrde od ponedjeljka ne mozemo na posao, i to je odluka donesena za sve javne sluzbe na razini drzave, tako da nema tu hoces neces, niti prostora za ikakvo razumijevanje ili iznimke.
Mislim, uopce me to ne cudi, jer vecini je izgleda prihvatljivo d se necijepljenima prijeti otkazima i da im se zabrani slobodno kretanje, ovo je samo logican slijed toga

Da mi je netko rekao da cu zivjeti u ovakvom svijetu ne bih mu vjerovala.