Ne moraš
No me interesa
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ništa, što, štae tebi?

Pa to je tako jbg. Ljudima je vazda bilo zanimljivije konstantno pričati o sisama, guzicama, jebanju, alkoholu, zajebancijama svih vrsta itd. nego što bi se malo više potrudili pa da se podigne nivo diskusije i forumanja. Ne spadamo svi u tu skupinu, ali ne treba ni sebe smatrati boljim... stvar je preferencije. Nekad bude malo više na politici, ali tanko. Nisam ni ja daleko od par vas vrlo čangrizavihThe 51st State wrote: 11 Nov 2021, 11:53nije bas tako, niti izlazem dark web varijante, niti banalisem, samo hajlajtujem nedosljednosti i neznanje u vecini slucajeva,MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 11:43
Dobijate glasove jer par vas poprilično čangrizavo iznosite mišljenja i stavove i što vidite problem u svakoj gluposti i to katapultirate u zvjezdane visine kao da je nešto od izuzetnog značaja (npr. neka random glupost u dijelovima dark weba), a jasno je da to većina ne voli bez obzira da li se radi o faktima ili ne.
Dakle, hejt nije zbog toga već zbog naprijed navedenog.
ako fakat to ljudi smatraju hejtom onda imaju ozbiljan kognitivni problem i nedostatak kapaciteta za kriticko razmisljanje, pa ako im je zadovoljstina da opale klik na glasacku opciju i tako zadovolje svoj fragilni ego, super za njih.

Pa da ti odgovorim. Ne znam zasto je problem VPN, ja ga koristim kad god koristim internet, bilo od kuce bilo sa "public WiFi". Ako je to problem, nije frka poselamicemo se. Na klixu nikada nisam bio registrovan, iako me je par puta google odveo tamo kada sam nesto trazio. Na ovaj forum sam takodjer slucajno naisao, prije nego sam se registrovao, malo sam citai i svidjelo mi se. Razlika od ono koliko sam vidio na klixu.Maja wrote: 11 Nov 2021, 00:30 Neka. Bas me zanima koji ce mu biti odgovor na prvo antispam pitanje.
Onda mu postavljam drugo - koji mu je nick na klixu.

Volis relativizirati.MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 11:43Dobijate glasove jer par vas poprilično čangrizavo iznosite mišljenja i stavove i što vidite problem u svakoj gluposti i to katapultirate u zvjezdane visine kao da je nešto od izuzetnog značaja (npr. neka random glupost u dijelovima dark weba), a jasno je da to većina ne voli bez obzira da li se radi o faktima ili ne.

Kako? Šta bih trebao reći? Je li to u odnosu na onu vašu diskusiju od sinoć? Da je taliban, vehabija, ISIL-ovac itd?MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:18Volis relativizirati.MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 11:43
Dobijate glasove jer par vas poprilično čangrizavo iznosite mišljenja i stavove i što vidite problem u svakoj gluposti i to katapultirate u zvjezdane visine kao da je nešto od izuzetnog značaja (npr. neka random glupost u dijelovima dark weba), a jasno je da to većina ne voli bez obzira da li se radi o faktima ili ne.
Ono nije da 51 ne zasluzuje.

Da, ovo je posteno.

Kakvu ba diskusiju?MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 12:24Kako? Šta bih trebao reći? Je li to u odnosu na onu vašu diskusiju od sinoć? Da je taliban, vehabija, ISIL-ovac itd?

Pa eto ti administracije pa njima uputi žalbu, pa neka sankcionišu ono gdje postoji pretjerivanje. Šta drugo da ti kažem. Da se ja pitam ovakva tema nikad ne bi ni postojala i bila bi izbrisana iste sekunde. Ali, neki smatraju da su ipak potrebne, da će to donijeti gledanost, aktivnost, zanimljivost ovo ono i činjenica je da većinu ovakve teme ipak privlače, a neki iste upravo koriste da istresu i žuč ono usput. Imaš izbor da forumaš s time, da se prilagodiš ili ne, a nije da ti ne daješ osnov drugima da te provlače kroz razne mašine. Nisi ni ti ba cvjećka i ti to vrlo dobro znaš, ali uvijek igraš na kartu žrtve. Ovo opet nije opravdanje za sve one uvrede koje ti dolaze sa svih strana ili što animalsa razvlače sa svastikom ili General Wara od prvog dana sa "ispao iz kamiona" i slične gluposti. Treba napraviti distinkciju između onog "joj pa opet ona dosadna Mundži" i uvreda koje su za svaku osudi i sankciju, a tu je opet do moderacije da djeluje profesionalno bez biasa zbog toga što nekima lično smeta tvoj karakter i to je više nego evidentno.MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:39Kakvu ba diskusiju?MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 12:24
Kako? Šta bih trebao reći? Je li to u odnosu na onu vašu diskusiju od sinoć? Da je taliban, vehabija, ISIL-ovac itd?
Kakav taliban?
Ovakve teme su dizajnirane kao platforma gdje svaki krkan moze krkanisati bez brisanja ili bana jer kao nije off topic.
Daje se legalnost da se zuc prosipa.
Mnogi ce reci da je to zahebancija, neki naivno, a neki ce tu parolu koristiti kao izgovor za sukanje.
I ti to kobajagi ne vidis!
Medjutim, kad vidim da me iko iz kategorije onih s kojjna ne komuniciram stalno i na svakom koraku proziva, onda znam da pjene sto im ne repliciram, sto ih ne priznajem, sto ne postoje.

Sve to proizlazi iz onog sto odredjena individua pise, i to ispadanje iz kamiona, razne svastike, i sta ja znam, zlobne kucanice i sl.MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 13:12Pa eto ti administracije pa njima uputi žalbu, pa neka sankcionišu ono gdje postoji pretjerivanje. Šta drugo da ti kažem. Da se ja pitam ovakva tema nikad ne bi ni postojala i bila bi izbrisana iste sekunde. Ali, neki smatraju da su ipak potrebne, da će to donijeti gledanost, aktivnost, zanimljivost ovo ono i činjenica je da većinu ovakve teme ipak privlače, a neki iste upravo koriste da istresu i žuč ono usput. Imaš izbor da forumaš s time, da se prilagodiš ili ne, a nije da ti ne daješ osnov drugima da te provlače kroz razne mašine. Nisi ni ti ba cvjećka i ti to vrlo dobro znaš, ali uvijek igraš na kartu žrtve. Ovo opet nije opravdanje za sve one uvrede koje ti dolaze sa svih strana ili što animalsa razvlače sa svastikom ili General Wara od prvog dana sa "ispao iz kamiona" i slične gluposti. Treba napraviti distinkciju između onog "joj pa opet ona dosadna Mundži" i uvreda koje su za svaku osudi i sankciju, a tu je opet do moderacije da djeluje profesionalno bez biasa zbog toga što nekima lično smeta tvoj karakter i to je više nego evidentno.MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:39
Kakvu ba diskusiju?
Kakav taliban?
Ovakve teme su dizajnirane kao platforma gdje svaki krkan moze krkanisati bez brisanja ili bana jer kao nije off topic.
Daje se legalnost da se zuc prosipa.
Mnogi ce reci da je to zahebancija, neki naivno, a neki ce tu parolu koristiti kao izgovor za sukanje.
I ti to kobajagi ne vidis!
Medjutim, kad vidim da me iko iz kategorije onih s kojjna ne komuniciram stalno i na svakom koraku proziva, onda znam da pjene sto im ne repliciram, sto ih ne priznajem, sto ne postoje.
Kao što rekoh meni je svejedno i da već sad imam 50 glasova da sam teška hejterčina. Isto kao što mnogi ovdje ne mogu smisliti ni spominjanje onog anamo foruma, a kamo li ljude sa istog, ili što klixovce provlače kroz ideološka sita i rešeta od prvog dana sve dok im "ne legnu" - jebe mi se generalno. Prije mi jeste smetalo, ali odavno ne![]()
Masa hoće ovako nešto i ima i do tebe što si u samom vrhu ankete, ali ne moraš ni trpiti ove uvrede - imaš izbor da napustiš forum za sva vremena ili da te apsolutno zaboli za svime što ljudi pišu. U suštini preko 95% nas jedni drugima nismo ni 1% bitni, već ubijamo vrijeme ovdje svi u kompletu iz raznih osnova. Ostalih 5% su oni koji se poznaju privatno, druže izvan foruma i slično, tako da su oni izuzetak.