Klub forumskih oštrokondži i hejtera (2021)

Moderator: Krokodil Behko

Klub forumskih oštrokondži i hejtera (2021)

Julia Klara
7
2%
spacebound
12
3%
Mala Mu
2
1%
Calla
4
1%
Zana
6
2%
Bošnjakinja
6
2%
Venera
16
4%
Dori
2
1%
Chloe
7
2%
Shadow
2
1%
koteljubi kadnisamtu
1
0%
Mundži
20
6%
Maja
10
3%
Veca
14
4%
Lavlje srce
18
5%
Zanki
5
1%
Vanila
1
0%
uvijek kontra
2
1%
Vila
7
2%
Hurija
8
2%
Srculence
1
0%
Zizi
3
1%
gospođa Brams
2
1%
Sibila
3
1%
Skin
4
1%
Dunjaa
3
1%
Mon
2
1%
HEJTERI
1
0%
dadojovic
3
1%
Krokodil Behko
5
1%
Beni
7
2%
Melek
11
3%
Šabanović Adis
5
1%
Rum
2
1%
Koraci u noći
1
0%
MarlboroGold
6
2%
Taare
11
3%
Tokmak
1
0%
amidža idriz
3
1%
Havana
1
0%
Mister No
4
1%
Pizzaro
1
0%
Dudo
4
1%
The 51st State
13
4%
General War
10
3%
animals
6
2%
Greeneyes
2
1%
Tafkap
2
1%
Hannibal
4
1%
ElTriconi
1
0%
moćan nick
1
0%
Pašaga
3
1%
dacha bosanac
0
No votes
Naseef Mushroom
15
4%
saint mirad
4
1%
Mutevelija
16
4%
Laser
7
2%
Mirelam
6
2%
MorningStar
7
2%
Ironman
2
1%
Vrag
5
1%
Duminjo
6
2%
grozdjar
0
No votes
Remzudin
7
2%
Bobi
0
No votes
Barba
0
No votes
Odraz
1
0%
Sheval
2
1%
Rocko
5
1%
tuzlak
0
No votes
Mrachno
2
1%

Total votes: 361

Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9377 times
Been thanked: 9391 times
Status: Offline

Re: Klub forumskih oštrokondži i hejtera (2021)

Post by Zana »

Fuddo wrote: 11 Nov 2021, 11:51
Zana wrote: 11 Nov 2021, 11:32 4 glasa? :sok

Ne kontam ljude koji mene ne vole :nora
Sve zene za tebe glasala
Recu ti kasnije koje
:D.

Ne moraš

No me interesa :nora
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7994 times
Been thanked: 18921 times

Post by Maja »

Jest se 51st uskopištio. Sve se trudi da dokaze da mu nije stalo.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14149 times
Been thanked: 23497 times

Post by Fuddo »

Zana wrote: 11 Nov 2021, 11:54
Fuddo wrote: 11 Nov 2021, 11:51

Sve zene za tebe glasala
Recu ti kasnije koje
:D.

Ne moraš

Statije
Dozvolite da se obratimo
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

HEJTERI dobili glas? :sok
Ne mereeee 👉👌
Zana
Gospođetina
Gospođetina
Has thanked: 9377 times
Been thanked: 9391 times

Post by Zana »

Fuddo wrote: 11 Nov 2021, 11:58
Zana wrote: 11 Nov 2021, 11:54

Ne moraš

Statije
Ništa, što, štae tebi? :pusi

Zjbvm se ba, jbms za ovim, šega mi :oo
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times

Post by The 51st State »

Maja wrote: 11 Nov 2021, 11:58 Jest se 51st uskopištio. Sve se trudi da dokaze da mu nije stalo.
moram osigurati pobjedu.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22376 times
Been thanked: 20449 times

Post by Masamune »

The 51st State wrote: 11 Nov 2021, 11:53
MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 11:43
Dobijate glasove jer par vas poprilično čangrizavo iznosite mišljenja i stavove i što vidite problem u svakoj gluposti i to katapultirate u zvjezdane visine kao da je nešto od izuzetnog značaja (npr. neka random glupost u dijelovima dark weba), a jasno je da to većina ne voli bez obzira da li se radi o faktima ili ne.

Dakle, hejt nije zbog toga već zbog naprijed navedenog.
nije bas tako, niti izlazem dark web varijante, niti banalisem, samo hajlajtujem nedosljednosti i neznanje u vecini slucajeva,

ako fakat to ljudi smatraju hejtom onda imaju ozbiljan kognitivni problem i nedostatak kapaciteta za kriticko razmisljanje, pa ako im je zadovoljstina da opale klik na glasacku opciju i tako zadovolje svoj fragilni ego, super za njih.
Pa to je tako jbg. Ljudima je vazda bilo zanimljivije konstantno pričati o sisama, guzicama, jebanju, alkoholu, zajebancijama svih vrsta itd. nego što bi se malo više potrudili pa da se podigne nivo diskusije i forumanja. Ne spadamo svi u tu skupinu, ali ne treba ni sebe smatrati boljim... stvar je preferencije. Nekad bude malo više na politici, ali tanko. Nisam ni ja daleko od par vas vrlo čangrizavih :oo

Sa time se čovjek treba pomiriti i prihvatiti kao zajebanciju.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Osa
Na probnom
Na probnom
Has thanked: 21 times
Been thanked: 13 times

Post by Osa »

Maja wrote: 11 Nov 2021, 00:30 Neka. Bas me zanima koji ce mu biti odgovor na prvo antispam pitanje.
Onda mu postavljam drugo - koji mu je nick na klixu.
Pa da ti odgovorim. Ne znam zasto je problem VPN, ja ga koristim kad god koristim internet, bilo od kuce bilo sa "public WiFi". Ako je to problem, nije frka poselamicemo se. Na klixu nikada nisam bio registrovan, iako me je par puta google odveo tamo kada sam nesto trazio. Na ovaj forum sam takodjer slucajno naisao, prije nego sam se registrovao, malo sam citai i svidjelo mi se. Razlika od ono koliko sam vidio na klixu.

To je sve. Ukoliko sam zbog toga nepozeljan (a zaista ne znam otkuda da se ovoliko pridaje paznje da li neko koristi VPN). Ipak, ako sam nepozeljan, banujte me. Ja se necu osjecati ruzno jer nista nikome ruzno nisam napisao. Na volju vam.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Treba otvorit novu anketu, ova se brzo izlizala,
Jednostavno, neke osobe su predominantne u kolicini zlobe koju posjeduju, nije zanimljivo vise, ko bullsi nekad, prva cetvrtina odmah 40 razlike.
Dozvolite da se obratimo
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3486 times

Post by Chloe »

Otvoriti novu anketu i javno glasati ... :baba :valja bilo bi zanimljivije :ooo
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1391 times

Post by MunDzi »

The 51st State wrote: 11 Nov 2021, 11:22 fakti=hejt
Dobijate glasove jer par vas poprilično čangrizavo iznosite mišljenja i stavove i što vidite problem u svakoj gluposti i to katapultirate u zvjezdane visine kao da je nešto od izuzetnog značaja (npr. neka random glupost u dijelovima dark weba), a jasno je da to većina ne voli bez obzira da li se radi o faktima ili ne.

Volis relativizirati.

Ono nije da 51 ne zasluzuje.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:18

Volis relativizirati.

Kako? Šta bih trebao reći? Je li to u odnosu na onu vašu diskusiju od sinoć? Da je taliban, vehabija, ISIL-ovac itd?
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

Chloe wrote: 11 Nov 2021, 12:18 Otvoriti novu anketu i javno glasati ... :baba :valja bilo bi zanimljivije :ooo
Da, ovo je posteno.
I da svako obrazlozi zasto misli da je neko toliko los.
Ja sam glasao za mundzi, i mislim da je hodajuce zlo, pakosna, pokvarena.
Dozvolite da se obratimo
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1659 times
Been thanked: 3125 times

Post by Mutevelija »

11 glasova :jupi
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica

Post by MunDzi »

MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 12:24
MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:18

Volis relativizirati.

Kako? Šta bih trebao reći? Je li to u odnosu na onu vašu diskusiju od sinoć? Da je taliban, vehabija, ISIL-ovac itd?
Kakvu ba diskusiju?
Kakav taliban?

Ovakve teme su dizajnirane kao platforma gdje svaki krkan moze krkanisati bez brisanja ili bana jer kao nije off topic.

Daje se legalnost da se zuc prosipa.

Mnogi ce reci da je to zahebancija, neki naivno, a neki ce tu parolu koristiti kao izgovor za sukanje.

I ti to kobajagi ne vidis!

Medjutim, kad vidim da me iko iz kategorije onih s kojjna ne komuniciram stalno i na svakom koraku proziva, onda znam da pjene sto im ne repliciram, sto ih ne priznajem, sto ne postoje.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:39
MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 12:24
Kakvu ba diskusiju?
Kakav taliban?

Ovakve teme su dizajnirane kao platforma gdje svaki krkan moze krkanisati bez brisanja ili bana jer kao nije off topic.

Mnogi ce reci da je to zahebancija, neki naivno, a neki ce tu parolu koristiti kao izgovor za sukanje.

Medjutim, kad vidim da me iko iz kategorije onih s kojjna ne komuniciram stalno i na svakom koraku proziva, onda znam da pjene sto im ne repliciram, sto ih ne priznajem, sto ne postoje.
Pa eto ti administracije pa njima uputi žalbu, pa neka sankcionišu ono gdje postoji pretjerivanje. Šta drugo da ti kažem. Da se ja pitam ovakva tema nikad ne bi ni postojala i bila bi izbrisana iste sekunde. Ali, neki smatraju da su ipak potrebne, da će to donijeti gledanost, aktivnost, zanimljivost ovo ono i činjenica je da većinu ovakve teme ipak privlače, a neki iste upravo koriste da istresu i žuč ono usput. Imaš izbor da forumaš s time, da se prilagodiš ili ne, a nije da ti ne daješ osnov drugima da te provlače kroz razne mašine. Nisi ni ti ba cvjećka i ti to vrlo dobro znaš, ali uvijek igraš na kartu žrtve. Ovo opet nije opravdanje za sve one uvrede koje ti dolaze sa svih strana ili što animalsa razvlače sa svastikom ili General Wara od prvog dana sa "ispao iz kamiona" i slične gluposti. Treba napraviti distinkciju između onog "joj pa opet ona dosadna Mundži" i uvreda koje su za svaku osudi i sankciju, a tu je opet do moderacije da djeluje profesionalno bez biasa zbog toga što nekima lično smeta tvoj karakter i to je više nego evidentno.

Kao što rekoh meni je svejedno i da već sad imam 50 glasova da sam teška hejterčina. Isto kao što mnogi ovdje ne mogu smisliti ni spominjanje onog anamo foruma, a kamo li ljude sa istog, ili što klixovce provlače kroz ideološka sita i rešeta od prvog dana sve dok im "ne legnu" - jebe mi se generalno. Prije mi jeste smetalo, ali odavno ne :cudi

Masa hoće ovako nešto i ima i do tebe što si u samom vrhu ankete, ali ne moraš ni trpiti ove uvrede - imaš izbor da napustiš forum za sva vremena ili da te apsolutno zaboli za svime što ljudi pišu. U suštini preko 95% nas jedni drugima nismo ni 1% bitni, već ubijamo vrijeme ovdje svi u kompletu iz raznih osnova. Ostalih 5% su oni koji se poznaju privatno, druže izvan foruma i slično, tako da su oni izuzetak.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Post by Lavlje_srce »

Image
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja

Post by Fuddo »

MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 13:12
MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 12:39
Kakvu ba diskusiju?
Kakav taliban?

Pa eto ti administracije pa njima uputi žalbu, pa neka sankcionišu ono gdje postoji pretjerivanje. Šta drugo da ti kažem. Da se ja pitam ovakva tema nikad ne bi ni postojala i bila bi izbrisana iste sekunde. Ali, neki smatraju da su ipak potrebne, da će to donijeti gledanost, aktivnost, zanimljivost ovo ono i činjenica je da većinu ovakve teme ipak privlače, a neki iste upravo koriste da istresu i žuč ono usput. Imaš izbor da forumaš s time, da se prilagodiš ili ne, a nije da ti ne daješ osnov drugima da te provlače kroz razne mašine. Nisi ni ti ba cvjećka i ti to vrlo dobro znaš, ali uvijek igraš na kartu žrtve. Ovo opet nije opravdanje za sve one uvrede koje ti dolaze sa svih strana ili što animalsa razvlače sa svastikom ili General Wara od prvog dana sa "ispao iz kamiona" i slične gluposti. Treba napraviti distinkciju između onog "joj pa opet ona dosadna Mundži" i uvreda koje su za svaku osudi i sankciju, a tu je opet do moderacije da djeluje profesionalno bez biasa zbog toga što nekima lično smeta tvoj karakter i to je više nego evidentno.

Kao što rekoh meni je svejedno i da već sad imam 50 glasova da sam teška hejterčina. Isto kao što mnogi ovdje ne mogu smisliti ni spominjanje onog anamo foruma, a kamo li ljude sa istog, ili što klixovce provlače kroz ideološka sita i rešeta od prvog dana sve dok im "ne legnu" - jebe mi se generalno. Prije mi jeste smetalo, ali odavno ne :cudi

Masa hoće ovako nešto i ima i do tebe što si u samom vrhu ankete, ali ne moraš ni trpiti ove uvrede - imaš izbor da napustiš forum za sva vremena ili da te apsolutno zaboli za svime što ljudi pišu. U suštini preko 95% nas jedni drugima nismo ni 1% bitni, već ubijamo vrijeme ovdje svi u kompletu iz raznih osnova. Ostalih 5% su oni koji se poznaju privatno, druže izvan foruma i slično, tako da su oni izuzetak.
Sve to proizlazi iz onog sto odredjena individua pise, i to ispadanje iz kamiona, razne svastike, i sta ja znam, zlobne kucanice i sl.
Ne znam sto se ljute?
To je kao kad bih se ja ljutio sto mi neko rekne da sam krkan, a svjesno i sa punom odgovornscu pisem krkanske komentare. Smijesno.
Neka svako odgovara za ono sto naskraba.
Pa nece im nene rahmetli za njih na ostrokodza klupu?
Evil :D.
Dozvolite da se obratimo
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune »

Pitanje je do koje mjere možete sebi uzimati za pravo da se tako ponašate. To šta osoba piše ne znači da je možete do besvijesti proganjati sa glupostima o istoj, jer ima neko ko i to nadgleda. Ili bi bar trebao biti.
Last edited by Masamune on 11 Nov 2021, 13:23, edited 2 times in total.
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica

Post by MunDzi »

Wow, koji esej.

Ja sam davnih dana poravnila. Ko mi se obrati prostacki, ne komuniciram dalje s takvima. Potpuno mi je svejedno sta iko, a pogotovo takvi misle o meni. Samo mi je bitno da si ne dozvolim da me povuku u svoje blato. Sve dok je tako, meni je dobro.

Samo kazem da relativiziras stvari. Necemo se lagati kako su ovakve teme sega, sala i posalica kad znamo svi da nije!
Post Reply

Return to “Stare ankete”