Eeeespacebound wrote: 11 Nov 2021, 11:00K'o bi rek'o da je doslo vrijeme da budem veca ostrokondza od tebe![]()
S godinama se omeksa
Pitaj fude ako meni ne virujes
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Eeeespacebound wrote: 11 Nov 2021, 11:00K'o bi rek'o da je doslo vrijeme da budem veca ostrokondza od tebe![]()

To bi bilo presuper.

Ako ti tako smatraš...MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 13:23 Wow, koji esej.
Ja sam davnih dana poravnila. Ko mi se obrati prostacki, ne komuniciram dalje s takvima. Potpuno mi je svejedno sta iko, a pogotovo takvi misle o meni. Samo mi je bitno da si ne dozvolim da me povuku u svoje blato. Sve dok je tako, meni je dobro.
Samo kazem da relativiziras stvari. Necemo se lagati kako su ovakve teme sega, sala i posalica kad znamo svi da nije!

Opet mi na momcaluk udarasvila wrote: 11 Nov 2021, 13:23Eeeespacebound wrote: 11 Nov 2021, 11:00
K'o bi rek'o da je doslo vrijeme da budem veca ostrokondza od tebe![]()
S godinama se omeksa
Pitaj fude ako meni ne virujes![]()

Eh, ako je tako

Tako je.MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 13:24Ako ti tako smatraš...MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 13:23 Wow, koji esej.
Ja sam davnih dana poravnila. Ko mi se obrati prostacki, ne komuniciram dalje s takvima. Potpuno mi je svejedno sta iko, a pogotovo takvi misle o meni. Samo mi je bitno da si ne dozvolim da me povuku u svoje blato. Sve dok je tako, meni je dobro.
Samo kazem da relativiziras stvari. Necemo se lagati kako su ovakve teme sega, sala i posalica kad znamo svi da nije!![]()

Can't live without them, can't kill them

I ja ulazim preko VPN, ne zbog (vecine) forumasa nego zbog vjernih svakodnevnih gostiju izmedju ostalog.Osa wrote: 11 Nov 2021, 12:15Pa da ti odgovorim. Ne znam zasto je problem VPN, ja ga koristim kad god koristim internet, bilo od kuce bilo sa "public WiFi". Ako je to problem, nije frka poselamicemo se. Na klixu nikada nisam bio registrovan, iako me je par puta google odveo tamo kada sam nesto trazio. Na ovaj forum sam takodjer slucajno naisao, prije nego sam se registrovao, malo sam citai i svidjelo mi se. Razlika od ono koliko sam vidio na klixu.
To je sve. Ukoliko sam zbog toga nepozeljan (a zaista ne znam otkuda da se ovoliko pridaje paznje da li neko koristi VPN). Ipak, ako sam nepozeljan, banujte me. Ja se necu osjecati ruzno jer nista nikome ruzno nisam napisao. Na volju vam.

Pa sta te sprecilo?

Ne mogu kukuruzu dati, a spejs je generacija

Svakako.Lavlje_srce wrote: 11 Nov 2021, 13:42I ja ulazim preko VPN, ne zbog (vecine) forumasa nego zbog vjernih svakodnevnih gostiju izmedju ostalog.Osa wrote: 11 Nov 2021, 12:15Pa da ti odgovorim. Ne znam zasto je problem VPN, ja ga koristim kad god koristim internet, bilo od kuce bilo sa "public WiFi". Ako je to problem, nije frka poselamicemo se. Na klixu nikada nisam bio registrovan, iako me je par puta google odveo tamo kada sam nesto trazio. Na ovaj forum sam takodjer slucajno naisao, prije nego sam se registrovao, malo sam citai i svidjelo mi se. Razlika od ono koliko sam vidio na klixu.
To je sve. Ukoliko sam zbog toga nepozeljan (a zaista ne znam otkuda da se ovoliko pridaje paznje da li neko koristi VPN). Ipak, ako sam nepozeljan, banujte me. Ja se necu osjecati ruzno jer nista nikome ruzno nisam napisao. Na volju vam.Internet je svakako postao minsko polje.

Sad cu ja da glasam za tebe

Samo udri sestro