Ne zuri sa zakljuccima.Osa wrote: 11 Nov 2021, 14:12Meni nije licilo da se zeza.![]()
Kako god, meni ovo ne izgleda disfunkcionalno. Stavise.
Klub forumskih oštrokondži i hejtera (2021)
Moderator: Krokodil Behko
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
- Status: Offline
Re: Klub forumskih oštrokondži i hejtera (2021)
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9446 times
- Been thanked: 9505 times
- Status: Online
Nikad ni u čemu nisam pobjedila a forumam od 2005-e, neću valjda ni u ovom
Bgm ću batalit forumanje čim mi bude 50 godina. Dosta
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22487 times
- Been thanked: 20610 times
Ne predstavljam ih tako. Pa evo Mundži sam odmah rekao da nije, a to važi i za tu dvojicu. Ali treba imati mjeru. Ne krše forumska pravila, a to što tebi ne odgovara neka njihova priča ne daje ti za pravo da ih na svakom ćošku foruma proganjaš sa nečim što je degradirajuće. Postavi se sam u takvu poziciju. Ni tebi nije svejedno kad te ljudi nazivaju sendvičarem, SDA botinom i slično i uvijek si burno na to reagovao. Koja je razlika između tebe i njih? Nikakva bez obzira koji je povod.Naseef Mushroom wrote: 11 Nov 2021, 14:12Naravno da ignorišeš desetine postova animalsa "Kontaktiram sa dosta ljudi iz arapskih zemalja, korektni ljudi uopšte ne klanjaju" ili kako non-stop piše kako je sretan što živi u normalnoj zemlji bez torova, nacionalističkih podjela i ograničenog razmišljanja a onda kuka o majorizaciji.MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 13:12
Pa eto ti administracije pa njima uputi žalbu, pa neka sankcionišu ono gdje postoji pretjerivanje. Šta drugo da ti kažem. Da se ja pitam ovakva tema nikad ne bi ni postojala i bila bi izbrisana iste sekunde. Ali, neki smatraju da su ipak potrebne, da će to donijeti gledanost, aktivnost, zanimljivost ovo ono i činjenica je da većinu ovakve teme ipak privlače, a neki iste upravo koriste da istresu i žuč ono usput. Imaš izbor da forumaš s time, da se prilagodiš ili ne, a nije da ti ne daješ osnov drugima da te provlače kroz razne mašine. Nisi ni ti ba cvjećka i ti to vrlo dobro znaš, ali uvijek igraš na kartu žrtve. Ovo opet nije opravdanje za sve one uvrede koje ti dolaze sa svih strana ili što animalsa razvlače sa svastikom ili General Wara od prvog dana sa "ispao iz kamiona" i slične gluposti. Treba napraviti distinkciju između onog "joj pa opet ona dosadna Mundži" i uvreda koje su za svaku osudi i sankciju, a tu je opet do moderacije da djeluje profesionalno bez biasa zbog toga što nekima lično smeta tvoj karakter i to je više nego evidentno.
Kao što rekoh meni je svejedno i da već sad imam 50 glasova da sam teška hejterčina. Isto kao što mnogi ovdje ne mogu smisliti ni spominjanje onog anamo foruma, a kamo li ljude sa istog, ili što klixovce provlače kroz ideološka sita i rešeta od prvog dana sve dok im "ne legnu" - jebe mi se generalno. Prije mi jeste smetalo, ali odavno ne![]()
Masa hoće ovako nešto i ima i do tebe što si u samom vrhu ankete, ali ne moraš ni trpiti ove uvrede - imaš izbor da napustiš forum za sva vremena ili da te apsolutno zaboli za svime što ljudi pišu. U suštini preko 95% nas jedni drugima nismo ni 1% bitni, već ubijamo vrijeme ovdje svi u kompletu iz raznih osnova. Ostalih 5% su oni koji se poznaju privatno, druže izvan foruma i slično, tako da su oni izuzetak.
Ili General War sa pričom o Tvrtku i imenima okupatora, njegova verzija "Vere za večeru" i što je za njega svako zeleni i pobjegulja.
Nije da branim drugu stranu, nisu cvjećke, prvi ja nisam ali nemoj ni ti predstavljati da su i oni cvjećke koji su kao sukobili se sa nekim samo što imaju pogrešno ime i nacionalnost a ne zato što su određene stvari napisali.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14239 times
- Been thanked: 23723 times
I ne govori da si vakcinisan protiv covida.Osa wrote: 11 Nov 2021, 14:12Meni nije licilo da se zeza.Lavlje_srce wrote: 11 Nov 2021, 14:09
Ma iskuliraj. Maja se uglavnom zeza, a trolove ignorisi koliko mozes. Jaki zivci su ti svakako neophodni u nasoj maloj disfunkcionalnoj zajednici.![]()
![]()
Kako god, meni ovo ne izgleda disfunkcionalno. Stavise.![]()
U startu ces najebat i postat omrazen.
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2874 times
- Been thanked: 23787 times
j... se ti, jscula.Zana wrote: 11 Nov 2021, 14:14Nikad ni u čemu nisam pobjedila a forumam od 2005-e, neću valjda ni u ovomFuddo wrote: 11 Nov 2021, 14:05
Shvati ti kao da te manje vole od mene
Bez panike
Sve je pod kontrolom
Nemremo doc do titule u ovom takmicenju da se na glavu nasadimo. Jaci su od nas po svim parametrima hejtanja.
![]()
![]()
Bgm ću batalit forumanje čim mi bude 50 godina. Dosta![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Zana
- Gospođetina

- Osa
- Na probnom

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 13 times
Lavlje_srce wrote: 11 Nov 2021, 14:13Ne zuri sa zakljuccima.Osa wrote: 11 Nov 2021, 14:12Meni nije licilo da se zeza.![]()
Kako god, meni ovo ne izgleda disfunkcionalno. Stavise.![]()
Dobro. Ali, da vise ne trunim ovdje, da me nece na off-topic zakaciti.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ovo si sad nesta na Havanin racunZana wrote: 11 Nov 2021, 14:14Nikad ni u čemu nisam pobjedila a forumam od 2005-e, neću valjda ni u ovomFuddo wrote: 11 Nov 2021, 14:05
Shvati ti kao da te manje vole od mene
Bez panike
Sve je pod kontrolom
Nemremo doc do titule u ovom takmicenju da se na glavu nasadimo. Jaci su od nas po svim parametrima hejtanja.
![]()
![]()
Bgm ću batalit forumanje čim mi bude 50 godina. Dosta![]()
Havaanaaaa
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina

Nije svijum, što? I što mi ono on opsova? Negdje sam ga dirnula, jel?
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Nisam cvjecka?MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 14:15
Ne predstavljam ih tako. Pa evo Mundži sam odmah rekao da nije,
Garant trebam ljudima govoriti kako puse prangije i slicne bljuvotine, da se uvaljam i ja u blato i hroknem koji put......
Pa da budem cool.
Razmislila sam.
Necem ja tako.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Udarila si mu na momcaluk
Jos mu reci da znas dje ima jeftino kosu presadit
I gotova si
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina

Dobar je, šuti, očuvan, garažiran
- HAVANA
- Forumaš godine

Kosa mi dobra, uvali mi naka u apoteci nesta svasta za 2 glave... I mazo, samponi... Jebo mater dobra, bolje, naraslo, ne opada...

hunger emoticons
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma ko panja
Rijetko poztivan cojek
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
Ja nisam nikada animalsu postavljao svastike niti Generalu pisao da je ispao iz kamiona a nisam ni od Lavljeg komentarisao seksualni život ali sam na drugi način upićivao itekako opravdane kritike na osnovu njihovih postova kao npr. što Generalu itekako vjerujem da je bio u ARBiH ali da osjeća ogorčenost zbog "islamizacije armije" jer Bošnjaku nije domet nacionalnog pitanja "da se Rifat malne iz kuhinje"i da zbog toga piše svakakve stvari.MarlboroGold wrote: 11 Nov 2021, 14:15Ne predstavljam ih tako. Pa evo Mundži sam odmah rekao da nije, a to važi i za tu dvojicu. Ali treba imati mjeru. Ne krše forumska pravila, a to što tebi ne odgovara neka njihova priča ne daje ti za pravo da ih na svakom ćošku foruma proganjaš sa nečim što je degradirajuće. Postavi se sam u takvu poziciju. Ni tebi nije svejedno kad te ljudi nazivaju sendvičarem, SDA botinom i slično i uvijek si burno na to reagovao. Koja je razlika između tebe i njih? Nikakva bez obzira koji je povod.Naseef Mushroom wrote: 11 Nov 2021, 14:12
Naravno da ignorišeš desetine postova animalsa "Kontaktiram sa dosta ljudi iz arapskih zemalja, korektni ljudi uopšte ne klanjaju" ili kako non-stop piše kako je sretan što živi u normalnoj zemlji bez torova, nacionalističkih podjela i ograničenog razmišljanja a onda kuka o majorizaciji.
Ili General War sa pričom o Tvrtku i imenima okupatora, njegova verzija "Vere za večeru" i što je za njega svako zeleni i pobjegulja.
Nije da branim drugu stranu, nisu cvjećke, prvi ja nisam ali nemoj ni ti predstavljati da su i oni cvjećke koji su kao sukobili se sa nekim samo što imaju pogrešno ime i nacionalnost a ne zato što su određene stvari napisali.
On je za mene forumski Vuk Bačanović koji je bio dijete ratnog Sarajeva ali je zbog neke ogorčenosti skrenuo sa pravca.
Meni kod SDA bota jedino smeta što je to veoma opasno jer je botovanje razlog za ban a što se mene tiče neka me zovu SDAovcem, ne uzimam srcu, nisam član ali glasao sam često za tu stranku.
Zato i razumijem što Osa reaguje osjetljivo zbog proxyja. Jedno je uzeti nekoga na zub ili se šaliti ali njegov razlog može voditi do bana i zato shvatam što ima potrebu da se pravda.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Zana
- Gospođetina

A kako ovaj Fudo, nit ima sijedih nit ćelavi? Ili ja ne vidjeh
- HAVANA
- Forumaš godine

Ma oni su ti rutavi otamo a farba se. Supak.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Nesta si joj potrefioHAVANA wrote: 11 Nov 2021, 14:31Kosa mi dobra, uvali mi naka u apoteci nesta svasta za 2 glave... I mazo, samponi... Jebo mater dobra, bolje, naraslo, ne opada...Fuddo wrote: 11 Nov 2021, 14:26
Udarila si mu na momcaluk
Jos mu reci da znas dje ima jeftino kosu presadit
I gotova si![]()
Evo nek mi ne da lagat...
hunger emoticons
Ista ti u jasara ahmedovskog
Sam mazi, prva liga
Odlicno
Dozvolite da se obratimo
- Zana
- Gospođetina

Odakle "otamo"? Sandžak?
Ču farba? A pedera