Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Udarila si mu na momcaluk
Jos mu reci da znas dje ima jeftino kosu presadit
I gotova si
Kosa mi dobra, uvali mi naka u apoteci nesta svasta za 2 glave... I mazo, samponi... Jebo mater dobra, bolje, naraslo, ne opada... Evo nek mi ne da lagat... hunger emoticons
Ovo nije tvoj skalp.
Ciju si glavu stavio?
Govori!
koteljubi_kadnisamtu wrote: 11 Nov 2021, 14:55
Zasto ja kao najveća oštrokondza ne mogu dobiti ni jedan jedini glas? Ili barem mi dajte da pobjedim na popular vote
Ja nisam mogla naci 7 ostrokondzi ni pored najbolje volje. Sto se tice hejtera, ima ih na izvoz. Oni su sto puta gori od nas. Jednog sam nazalost propustila.
I gotova si
Kosa mi dobra, uvali mi naka u apoteci nesta svasta za 2 glave... I mazo, samponi... Jebo mater dobra, bolje, naraslo, ne opada... Evo nek mi ne da lagat... hunger emoticons
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
Naseef Mushroom wrote: 11 Nov 2021, 14:12
Naravno da ignorišeš desetine postova animalsa "Kontaktiram sa dosta ljudi iz arapskih zemalja, korektni ljudi uopšte ne klanjaju" ili kako non-stop piše kako je sretan što živi u normalnoj zemlji bez torova, nacionalističkih podjela i ograničenog razmišljanja a onda kuka o majorizaciji.
Ili General War sa pričom o Tvrtku i imenima okupatora, njegova verzija "Vere za večeru" i što je za njega svako zeleni i pobjegulja.
Nije da branim drugu stranu, nisu cvjećke, prvi ja nisam ali nemoj ni ti predstavljati da su i oni cvjećke koji su kao sukobili se sa nekim samo što imaju pogrešno ime i nacionalnost a ne zato što su određene stvari napisali.
Cuj, ja ti neki hejter..
i ja ne kukam o majorizaciji, nesto si krivo svatio..
ja se vecinom zezam na tu temu..
ali, mogu ti sve objasniti svoje stavove ako te zanimaju..
Zasto ja kao najveća oštrokondza ne mogu dobiti ni jedan jedini glas? Ili barem mi dajte da pobjedim na popular vote
Ja nisam mogla naci 7 ostrokondzi ni pored najbolje volje. Sto se tice hejtera, ima ih na izvoz. Oni su sto puta gori od nas. Jednog sam nazalost propustila.
Nisam ni ja, ima par zena i par muskli..
ostali su svi blentavi ko i ja..
I gotova si
Ovdje bi se ozbiljna zena, pristojna dama, zapitala bar malo zasto je osvojila ovoliko glasova?
Sta je to uradila da se o njoj formira tako negativno misljenje?
Al kaKi
To likuje, umislilo sebi da je biti pokvaren vrlina.
Nevjerovatno.
Pa ko mrzi u zivotu, taj mrzi i na forumu, nema tu neke velike razlike. To se zove: stav o zivotu
Pa ko mrzi u zivotu, taj mrzi i na forumu, nema tu neke velike razlike. To se zove: stav o zivotu
A sta ce tebi glasovi, kad se ne znas ni posvadjati..