Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
animals wrote: 11 Nov 2021, 15:35
Inace svi forumasi su ludaci.jer da su pametni, trosili bi dragocjeno vrijeme na sex,
a ne na budalastine..jer mrci, dok mozes, kajaces se, ima kada..
Kako znaš da većina ovako ne foruma?
Ako ima takvi, skidam im kapu..
taman zavuces, kad te neko citirao, pa ti se smeksa i isklizi van..
pa onda popizdis i isujes se na neduznu zrtvu..
Kosa mi dobra, uvali mi naka u apoteci nesta svasta za 2 glave... I mazo, samponi... Jebo mater dobra, bolje, naraslo, ne opada... Evo nek mi ne da lagat... hunger emoticons
Ovo nije tvoj skalp.
Ciju si glavu stavio?
Govori!
Cuj nije moj, ja ciji... Vidis store i kucu, vise ste je naucili.
Kosa mi dobra, uvali mi naka u apoteci nesta svasta za 2 glave... I mazo, samponi... Jebo mater dobra, bolje, naraslo, ne opada... Evo nek mi ne da lagat... hunger emoticons
Što ti je dala u apoteci?
Ne znam sad nisam kuci al neki sampon u maloj boci i neka tecnost, jednom dnevno utrljati. Uzeo za 2 mjeseca paket. Evo mjesec, majke mi radi...
animals wrote: 11 Nov 2021, 15:35
Inace svi forumasi su ludaci.jer da su pametni, trosili bi dragocjeno vrijeme na sex,
a ne na budalastine..jer mrci, dok mozes, kajaces se, ima kada..
Ne, zapravo komunizam je nesto sto nikako ne volim. Ali, Ce je (pogotovo iz kasnije vremenske perspektive) postao daleko vise od toga. U svakom slucaju, gledajuci avatare, ovaj mi se najvise svidio.
Eh, tu tecnost bi morao redovno da koristis, ako zelis da ti kosa ostane. Cim prestanes, opet kosa pobjeze. Moj zet to koristi.
Pa bolje onda kupit kose za milju eura i eto.
Svakako. I sam to svom zetu govorio, kaze "treba puno para". Et', sto ti je, kad insan nece da razmislja. Eh, ne znam sad koliko bi mogao kupiti za jednu milju, ali to ce bar ostati.
Da, ovo je posteno.
I da svako obrazlozi zasto misli da je neko toliko los.
Ja sam glasao za mundzi, i mislim da je hodajuce zlo, pakosna, pokvarena.
Naravno da je pošteno.
Nikad ne glasam u ovim negativnim anketama, da su javne onda bih....
Ja bih za tebe glasao da budeš moderator
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.