Možda i nije rizik, jer je pitao ko je glasao za njega.
Što znači, ne zna ko je glasao za njega.
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Možda i nije rizik, jer je pitao ko je glasao za njega.

opaaaa....jedna (brojem 1) tema ti zapala za oko gdje sam bez potrebe ostavila jedan (brojem 1) komentar.Dori wrote: 11 Nov 2021, 23:28Meni je jedna tema zapela za oko, gdje si bez potrebe ostavila jedan komentar.
Ali hajde jao sto ti rekoh na vakcinama možemo i sutra o tome.
Laku noć hejterima, ostrokondzama, pratiljama i svima ostalima![]()

Sta ti to znaci na ovaj komentar?Mister No wrote: 11 Nov 2021, 22:37Mutevelija wrote: 11 Nov 2021, 22:32
Nema podrinjca šalu na stranu ne mogu pobijediti ako ne glasam, a ja nisam glasao tamam da Escobar i Shmidt zajedno glasaju moja pobjeda je nevažeća jer nisam učestovao u glasanju![]()
Ćutanje je zlato.

Da raja zna kako si prosle godine vodila opaku kampanju za forumasa godine, mislim da bi bila U vrhu ankete..
Cuj Mundzi, bez da ulazim u dalju diskusiju, možda trebate razmisliti o glasovima? Da Vam tema bude malo za razmišljanje. Onako iskreno i bez ikakve loše namjere to kažem, a ti opet shvati kako hoćeš. Umjesto da se obračunavas sa svakim pojedinačno, možda se čovjek treba zapitati zašto je toliko ljudi glasalo za tebe i pokušati naučiti nešto iz toga? Ok se praviti da ti je svejedno, okrenuti sve na zezu, hahaha, hihihi, ali nije ovo ni malo laskava “titula”. Od toliko forumasa. Da je jedan, dva rekla bih sama sebi, ok imaju neki problem samnom, ali ako imam problem sa vise od 10 ljudi, pa onda bi stala i zapitala se, možda je ipak malo i do mene? Zar ne? Ne mogu biti svi u krivu, samo ja u pravu.MunDzi wrote: 11 Nov 2021, 23:42opaaaa....jedna (brojem 1) tema ti zapala za oko gdje sam bez potrebe ostavila jedan (brojem 1) komentar.Dori wrote: 11 Nov 2021, 23:28
Meni je jedna tema zapela za oko, gdje si bez potrebe ostavila jedan komentar.
Ali hajde jao sto ti rekoh na vakcinama možemo i sutra o tome.
Laku noć hejterima, ostrokondzama, pratiljama i svima ostalima![]()
wow....opet golemo.
Hajde sto sebe lazes, ali sto mene pokusavas slagati.
Nemoj, ziva bila.
Ako ces ici tako nisko, sjecam se i ja jedne (brojem 1) tvoje duge ponjave od posta u kojem si napravila ogavnu analizu venerinog karaktera, bez potrebe i nicim izazvana, niti je doticna bila predmet teme. Prilicno nisko.
Ovdje ti je bar bila data prilika da to anonimno ucinis, pa kad vec jesi imaj muda da ne lafinas o pozitivnom znacenju rijeci ostrokondza.

Cuj? E da sam znala, ne bi pisala odgovor. Ali hajde, šta je tu je. Nisam to upratila.

Greska u kvotanju.

Ne sekiraj se, tu je moongee, čita i tefteri. Odgovorit će ti kad joj istekne banDori wrote: 12 Nov 2021, 07:11Cuj? E da sam znala, ne bi pisala odgovor. Ali hajde, šta je tu je. Nisam to upratila.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest