Ovo što reče Maja neugodno ti normalno reći mu u facu da laže,ali nekada sam fakat na ivici,koliko lik suklja......fakat vrijedja inteligenciju,ej zar stvarno misli onako razmisljam da mu vjerujemo?
Sve zna,u sve se kuzi,sve razumije,kad mu neko prica iz svoje oblasti on dodaje:da,da,i ponavlja,i doda kako je znao to,kad se ustanovi sta je nekoga boljelo ili bio kvar na autu,kaze znao sam to,meni dodje da se upucam
Sve manje ga viđamo,ne mogu ga vise slusati,dodje mi da ga pocnem mlatiti.Jos kad ovaj moj pocne pricati nesto u smislu:"to i to se pravi od toga jer je......."on ubaci :"znam,znam,od toga,jest,znao sam ja to",a ovaj moj upita od koje vrste toga materijala i zasto,on pocne mucati,ovaj moj navali znas li zasto,stavljajuci me tako u jos neugodniju situaciju,on naravno na kraju satjeran u cosak prizna kako ne zna,kad ovaj ode,ja galamim sto mi to radi,kaze ko ga yebe,hocu da zna da kuzimo da laze,dosta mi ga je vise......i tako....uglavnom,mlatila bih lazljivce....iako nisam za fizikalu......al' eto