Apsolutno me nije nista razocaralo, vec me cudi ljudska glupost. Haj da pricam sa nekim kome je 18-20 godina pa bi i razumio, i nacionalni naboj jer tata i mama placaju racune, visak tesosterona...ali nakon svega, za ovo ima dijagnoza za ljude starije od trideset.Pasaga wrote: 14 Nov 2021, 14:23 druze generale
de ti nam fino reci
ptratim,nako...tvoje upise
usta si se ti razocaro,sta te toliko dotuklo
ljdski je,a i muski ....![]()
Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
I ovi sto valjaju srceparajuca videa, kako je sve bilo uzalud, kako su prevareni, da vise nema ko, a ni za koga, pa,
Pogledati video o desavanjima u Mostaru jucer.
Cuj, nema ko
Cuj, nema ko
Dozvolite da se obratimo
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
kako frajer napravi analogiju izmedju rbih koja postoji hiljadu godina i rs koja nastade prije neku godinu genocidom, masovnim ubijanjima, silovanjima i protjerivanjima 
🐽
- General War
- Aktivni forumaš

Nigdje ja nisam rekao da nema ko, vec da je glupan do glupana...evo ovi, inace su miroljubivi po drugim utakmicama posebno medjusobom.Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 14:40 I ovi sto valjaju srceparajuca videa, kako je sve bilo uzalud, kako su prevareni, da vise nema ko, a ni za koga, pa,
Cuj, nema ko
- General War
- Aktivni forumaš

...e o tome ja pricam, ljudima sa napadom ksenofobije i kad slikovito postavljas paralele radi lakseg shvatanja, oni nadju izogvor sa nidje veze kako bi skrenuli temu: Nije bitna auto totalka nesreca, vec da ja imam bolji auto u toj nesreci.Hannibal wrote: 14 Nov 2021, 14:41 kako frajer napravi analogiju izmedju rbih koja postoji hiljadu godina i rs koja nastade prije neku godinu genocidom, masovnim ubijanjima, silovanjima i protjerivanjima![]()
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa, povlacis nesuvisle paralele, jednostavno, nemaju uporiste u cinjenicama.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:01...e o tome ja pricam, ljudima sa napadom ksenofobije i kad slikovito postavljas paralele radi lakseg shvatanja, oni nadju izogvor sa nidje veze kako bi skrenuli temu: Nije bitna auto totalka nesreca, vec da ja imam bolji auto u toj nesreci.Hannibal wrote: 14 Nov 2021, 14:41 kako frajer napravi analogiju izmedju rbih koja postoji hiljadu godina i rs koja nastade prije neku godinu genocidom, masovnim ubijanjima, silovanjima i protjerivanjima![]()
Prvo zbog toga sto taj jebeni entitet nema nikakvo pravo po sadasnjem Ustavu na ono sto je imala RBiH po ondasnjem Ustavu, drugo sto je porediti sve one koji bi se tom cinu suprostavili, sa ratnim zlocincima iz sds-a i suludom idejom velike srbije, van svake pameti.
Kako si ti uspio, i zbog cega, sebi izmastati tu analogiju, to samo ti znas.
Last edited by Fuddo on 14 Nov 2021, 15:10, edited 1 time in total.
Dozvolite da se obratimo
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
General War wrote: 14 Nov 2021, 15:01...e o tome ja pricam, ljudima sa napadom ksenofobije i kad slikovito postavljas paralele radi lakseg shvatanja, oni nadju izogvor sa nidje veze kako bi skrenuli temu: Nije bitna auto totalka nesreca, vec da ja imam bolji auto u toj nesreci.Hannibal wrote: 14 Nov 2021, 14:41 kako frajer napravi analogiju izmedju rbih koja postoji hiljadu godina i rs koja nastade prije neku godinu genocidom, masovnim ubijanjima, silovanjima i protjerivanjima![]()
A bolji auto je tvoja procetaljska prica?
- General War
- Aktivni forumaš

De se samo usaglasite sami sa sobom...jel vi pricate o pravima entiteta ( koje niti podrzavam niti pricam o njima) ili pricate o RAT-u.Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 15:09Pa, povlacis nesuvisle paralele, jednostavno, nemaju uporiste u cinjenicama.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:01
...e o tome ja pricam, ljudima sa napadom ksenofobije i kad slikovito postavljas paralele radi lakseg shvatanja, oni nadju izogvor sa nidje veze kako bi skrenuli temu: Nije bitna auto totalka nesreca, vec da ja imam bolji auto u toj nesreci.
Prvo zbog toga sto taj jebeni entitet nema nikakvo pravo po sadasnjem Ustavu na ono sto je imala RBiH po ondasnjem Ustavu, drugo sto je porediti sve one koji bi se tom cinu suprostavili, sa ratnim zlocincima iz sds-a i suludom idejom velike srbije, van svake pameti.
Ako pricate o ratu, crtam vam da djaba (ovi koji su u bosni) ne dobijete zuljeve za rov..jer nikoga ne interesuje ni Sarajevo ni Zenica a ni Tuzla...de malo razmislite
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Aha,General War wrote: 14 Nov 2021, 15:14De se samo usaglasite sami sa sobom...jel vi pricate o pravima entiteta ( koje niti podrzavam niti pricam o njima) ili pricate o RAT-u.Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 15:09
Pa, povlacis nesuvisle paralele, jednostavno, nemaju uporiste u cinjenicama.
Ako pricate o ratu, crtam vam da djaba (ovi koji su u bosni) ne dobijete zuljeve za rov..jer nikoga ne interesuje ni Sarajevo ni Zenica a ni Tuzla...de malo razmislite![]()
![]()
A stavis granicu na Dobrinji, i sta imas?
Cuj ne zanima me Sarajevo, samo cu ti staviti punkt na izlazu iz njega, i kazes ne zelis rat, ja sam za mir?
Mislim, genijalno.
Zakuco si.
Dozvolite da se obratimo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
ti brt trolas ovdje, nemoguce je da ovo mislis
🐽
- General War
- Aktivni forumaš

Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 15:17Aha,General War wrote: 14 Nov 2021, 15:14
De se samo usaglasite sami sa sobom...jel vi pricate o pravima entiteta ( koje niti podrzavam niti pricam o njima) ili pricate o RAT-u.
Ako pricate o ratu, crtam vam da djaba (ovi koji su u bosni) ne dobijete zuljeve za rov..jer nikoga ne interesuje ni Sarajevo ni Zenica a ni Tuzla...de malo razmislite![]()
![]()
Cuj ne zanima me Sarajevo, samo cu ti staviti punkt na izlazu iz njega, i kazes ne zelis rat, ja sam za mir?
Mislim, genijalno.
Zakuco si.
OK, prvi dio si shvatio
E de sad drugi dio, i na konju smo:
- General War
- Aktivni forumaš

Ne, misle ti ostali forumasi za mene, sta ja mislim...fulaju, ali jbg.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Na te gluposti koje si pisao i ostaje ti samo tupavi pokusaj sarkazma i kao nekog, ajesaaaam im gaaa suknooo humora.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:24Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 15:17
Aha,
Mislim, genijalno.
Zakuco si.![]()
OK, prvi dio si shvatio
E de sad drugi dio, i na konju smo:![]()
Moze proci samo u nekoj jeftina brlja seansi, dok sa istomisljenicima okupljenim oko vatre na blatnjavom podu parate sebi mozak zvukovima koji nastaju struganjem jedne zice napravljene od kravlje picke, u 16ercu.
Dozvolite da se obratimo
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26724 times
Jel ono kad nogom udaras takt 
dream of spring...
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Pa cekaj ja sam idiot zato sto ti furas iste paralele kao dodik, golemo.
- General War
- Aktivni forumaš

PA dobro, moram priznati da sam se ponadao da mozda, ali mozda shvatis cijelu poentu, ali poput djeteta koje ne zna sve kockice poslozit, ti se nalutis i pocnes sa kmekom trazit paznju, umjesto da vidis sta sam nasifu odgovorio posto ima bzrazloozne napade straha i tjeskobe, lakse ti je trest zveckom.Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 15:30Na te gluposti koje si pisao i ostaje ti samo tupavi pokusaj sarkazma i kao nekog, ajesaaaam im gaaa suknooo humora.
Moze proci samo u nekoj jeftina brlja seansi, dok sa istomisljenicima okupljenim oko vatre na blatnjavom podu parate sebi mozak zvukovima koji nastaju struganjem jedne zice napravljene od kravlje picke, u 16ercu.
- General War
- Aktivni forumaš

Pa eto razmisli, govorim u koji ugao ce vam pucat jedanaesterac i ti dobacujes sa tribina, da nije penal...eto prosudi sam.The 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:37Pa cekaj ja sam idiot zato sto ti furas iste paralele kao dodik, golemo.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Eno ga, ima dojavu.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:50Pa eto razmisli, govorim u koji ugao ce vam pucat jedanaesterac i ti dobacujes sa tribina, da nije penal...eto prosudi sam.The 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:37
Pa cekaj ja sam idiot zato sto ti furas iste paralele kao dodik, golemo.
Sta jos kazu?
Dozvolite da se obratimo
- General War
- Aktivni forumaš

evo friskoFuddo wrote: 14 Nov 2021, 15:52Eno ga, ima dojavu.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:50
Pa eto razmisli, govorim u koji ugao ce vam pucat jedanaesterac i ti dobacujes sa tribina, da nije penal...eto prosudi sam.
Sta jos kazu?![]()
Last edited by General War on 14 Nov 2021, 15:57, edited 1 time in total.