Poentira slikom prvog predsjednika.
Od Umijeca ratovanja do hejta ka Izetbegovicu je kratak put
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Koji prvi predsjednik?ironman wrote: 14 Nov 2021, 15:57 Vidi ovog.
Od Umijeca ratovanja do hejta ka Izetbegovicu je kratak put![]()

Otrkio si toplu vodu ko i on, slusam to 10 godina od njega, a evo sad i od tebe, ko da si uz njega pristo.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:50Pa eto razmisli, govorim u koji ugao ce vam pucat jedanaesterac i ti dobacujes sa tribina, da nije penal...eto prosudi sam.The 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:37
Pa cekaj ja sam idiot zato sto ti furas iste paralele kao dodik, golemo.

Ahah,generaleGeneral War wrote: 14 Nov 2021, 15:59Koji prvi predsjednik?ironman wrote: 14 Nov 2021, 15:57 Vidi ovog.
Od Umijeca ratovanja do hejta ka Izetbegovicu je kratak put![]()
![]()

Ma drljavi bezvezeThe 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:59Otrkio si toplu vodu ko i on, slusam to 10 godina od njega, a evo sad i od tebe, ko da si uz njega pristo.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:50
Pa eto razmisli, govorim u koji ugao ce vam pucat jedanaesterac i ti dobacujes sa tribina, da nije penal...eto prosudi sam.

Stra' meironman wrote: 14 Nov 2021, 16:01Ahah,generaleSlabo je to..
Pitaj nekog od Black swansa..ili vrni do Teocaka ..postavi ovo tacno kako si mene pitao,detaljno ce ti objasniti,ja sad zauzet..

haj haj, lijepo plesvuci se, pa papa.Fuddo wrote: 14 Nov 2021, 16:05Ma drljavi bezvezeThe 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:59
Otrkio si toplu vodu ko i on, slusam to 10 godina od njega, a evo sad i od tebe, ko da si uz njega pristo.
Bizi, goni.

Car si!The 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:59Otrkio si toplu vodu ko i on, slusam to 10 godina od njega, a evo sad i od tebe, ko da si uz njega pristo.General War wrote: 14 Nov 2021, 15:50
Pa eto razmisli, govorim u koji ugao ce vam pucat jedanaesterac i ti dobacujes sa tribina, da nije penal...eto prosudi sam.

Mense cini da si precero sa nedjeljnim bircuzanjem.General War wrote: 14 Nov 2021, 16:14Car si!The 51st State wrote: 14 Nov 2021, 15:59
Otrkio si toplu vodu ko i on, slusam to 10 godina od njega, a evo sad i od tebe, ko da si uz njega pristo.
Ako kazem bit ce rata...ti: nece ga biti,
Ako kazem nece biti, ti kazes da hoce![]()

E tobe stakvirulahThe 51st State wrote: 14 Nov 2021, 16:18Mense cini da si precero sa nedjeljnim bircuzanjem.General War wrote: 14 Nov 2021, 16:14
Car si!
Ako kazem bit ce rata...ti: nece ga biti,
Ako kazem nece biti, ti kazes da hoce![]()

Sta ti nije jasno u mojim uputama..nema te cega biti strah,visoko intelektualna pitanja kao ovo tvoje dobiju i takav odgovor..General War wrote: 14 Nov 2021, 16:08Stra' meironman wrote: 14 Nov 2021, 16:01
Ahah,generaleSlabo je to..
Pitaj nekog od Black swansa..ili vrni do Teocaka ..postavi ovo tacno kako si mene pitao,detaljno ce ti objasniti,ja sad zauzet..![]()
Asto si zauzet, djeces? De ti objasni.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Možda on prizna samo Babu.ironman wrote: 14 Nov 2021, 16:01Ahah,generaleSlabo je to..
Pitaj nekog od Black swansa..ili vrni do Teocaka ..postavi ovo tacno kako si mene pitao,detaljno ce ti objasniti,ja sad zauzet..

Da, tvoje upute su jasne i nedvosmislene...a sta ih pitam?ironman wrote: 14 Nov 2021, 16:30Sta ti nije jasno u mojim uputama..nema te cega biti strah,visoko intelektualna pitanja kao ovo tvoje dobiju i takav odgovor..
Teocak sat od nas,malo se podsjetis ,obidjes popricas s ljudima..ovako djelujes ko one pokvarene igracke sto zaglave na jednoj rijeci i samo nju ponavljaju kad im se povuce onaj konopac iz ledja..
Eto..

Ma jaba, kad treba demokraCija, institucije, pravo, izbori, vecina...a kad netreba,; ko ga jebe, moze i bez togaNaseef Mushroom wrote: 14 Nov 2021, 17:10Možda on prizna samo Babu.ironman wrote: 14 Nov 2021, 16:01
Ahah,generaleSlabo je to..

Pa šta hoćeš da kažeš, da te i takve kreature (vjerovatno poput tebe samog) kojima nije problem svako malo i u svakom kontekstu okačiti nacistički simbol tri prsta, kojima je ratko mladić narodni heroj, koji ne priznaju a slave počinjeni genocid i koji uživaju u ugnjetavanju komšija i to što su ih istjerali gledaju kao čin “oslobodjenja”, da ti i takvi ne pogane BiH? Nikoga ja ne trebam uvjeravati ni u šta jer genocid je presudjena stvar. A ovim svojim postom ga ti indirektno osporavaš. Zar je taj šljam normalno imati u jednoj državi?General War wrote: 14 Nov 2021, 14:20Vidi se da si pravi borac protiv antifasizma: opoganiti, ne trebaju biti...ti imas problem sam sa sobom i sta hoces jer Bosnjak i Bosanac nije isto..jedno mozes a sa takvim stavom sigurno ne mozes biti ono drugo...mozes sebe i raju svoju uvjeravati koliko hoces.Melek wrote: 14 Nov 2021, 07:48
I plus su još tu na forumu, podvlače kojekakve rečenice i prave se kao neki moralni faktor. Prihvatio se fašizam zdravo za gotovo u svim sferama, ne treba tu samo kriviti medjunarodni faktor.
Znam ja da je tebi žao što se nije poštovala demokratija kod Fikreta i Alije.General War wrote: 14 Nov 2021, 17:40Ma jaba, kad treba demokraCija, institucije, pravo, izbori, vecina...a kad netreba,; ko ga jebe, moze i bez toga![]()

Šta hiljadu? Milion!Hannibal wrote: 14 Nov 2021, 14:41 kako frajer napravi analogiju izmedju rbih koja postoji hiljadu godina i rs koja nastade prije neku godinu genocidom, masovnim ubijanjima, silovanjima i protjerivanjima![]()
nego koliko brtŠabović Adis wrote: 14 Nov 2021, 18:45Šta hiljadu? Milion!Hannibal wrote: 14 Nov 2021, 14:41 kako frajer napravi analogiju izmedju rbih koja postoji hiljadu godina i rs koja nastade prije neku godinu genocidom, masovnim ubijanjima, silovanjima i protjerivanjima![]()
![]()
Kako ono ide, prvo je bila R BiH. A onda je ameba došla iz vaseljene.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest