Mislim da cu kad mi dosadi balayage sve ofarbat u neku tamnosmedu
Ujutro kad se ustanem sama sebi kazem da cu prestat s pramenovima, i onda dodem na posao i tamo u wcu na ogledalu izgledaju odlicno i onda ipak odustanem, i to se ponavlja svaki dan
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nekad si bila i plavusagospođa Brams wrote: 24 Oct 2021, 21:33 Bila sam crna prije, frizerka mi je maksimalo posvijetlila kosu bez da ju cijelu blajha, pa je ostala dosta tamna smeda pri korijenu...htjela bih pustiti svoju boju koja je dosta slicna tvojoj![]()

Ja sam imala jedan pokušaj da budem plava. Otišla frizeru i reko ja danas želim izaći iz ovog salona plava tj siva boja tačnije a tad imala crnu. Izvede frizer nešto naplati boga mi lijepo..hajdgospođa Brams wrote: 24 Oct 2021, 21:45 Mene i dalje vuce ta crna kosa, svako malo dobijem zelju da joj se vratim...obozavam crnu kosu. Al kad se sjetim koliku sam muku prosla da ju maknem, nema sanse. Doslovno sam cijeli dan sjedila u salonu i ostavila bogatstvo frizerki taj dan.
Ujutro kad se ustanem sama sebi kazem da cu prestat s pramenovima, i onda dodem na posao i tamo u wcu na ogledalu izgledaju odlicno i onda ipak odustanem, i to se ponavlja svaki dan![]()

Raste već godinu dana ja joj ništa ne mogu činila me starijom ili mlađom. Al meni se licno dopada

Hoću jašta

Ja zivim za drasticne promjenelilith1 wrote: 24 Oct 2021, 21:51Ja sam imala jedan pokušaj da budem plava. Otišla frizeru i reko ja danas želim izaći iz ovog salona plava tj siva boja tačnije a tad imala crnu. Izvede frizer nešto naplati boga mi lijepo..hajdgospođa Brams wrote: 24 Oct 2021, 21:45 Mene i dalje vuce ta crna kosa, svako malo dobijem zelju da joj se vratim...obozavam crnu kosu. Al kad se sjetim koliku sam muku prosla da ju maknem, nema sanse. Doslovno sam cijeli dan sjedila u salonu i ostavila bogatstvo frizerki taj dan.
Ujutro kad se ustanem sama sebi kazem da cu prestat s pramenovima, i onda dodem na posao i tamo u wcu na ogledalu izgledaju odlicno i onda ipak odustanem, i to se ponavlja svaki dan![]()
Trajalo je to ukupno par dana al nisam to ja kad se gledam u ogledalo. Odem mu opet reko crnui tako da sam pravo kratko bila plavuša ali sam generalno imala sve moguće boje dok sam imala kraću kosu. Sad sam u "mirnoj fazi"

Vrati crnu kosugospođa Brams wrote: 24 Oct 2021, 21:45 Mene i dalje vuce ta crna kosa, svako malo dobijem zelju da joj se vratim...obozavam crnu kosu. Al kad se sjetim koliku sam muku prosla da ju maknem, nema sanse. Doslovno sam cijeli dan sjedila u salonu i ostavila bogatstvo frizerki taj dan.

Hvala