ja sam mislila da je do moje mreze, kako se prebacujem sa wifi, ali nije.
mislim da znam sta je, ali treba maja pogledati na administratorskom dijelu. ako je stimala ono da izloguje nakon neke minutaze neaktivnosti, nek odstima ziva bila
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Standard, u cookie-ima je memorisan start "sjednice", nakon 10-15-20 minuta "neaktivnosti" dolazi do auto logouta.MarlboroGold wrote: 28 Aug 2021, 20:58 j.... ti forum... 10 minuta pišem i onda forum zaglavi i ode.
Biži goni

Zaista, slihtanje cetaljima mu ne ide na cast ali i ovi izabrani papci su prekoraciki svoje prerogative ako nista zbog toga sto im je branio guzove i njegove licne tragedije kad je trebalo. Ima mnogo vecih laprdala koji bi trebali doci ma red prije njega za eventualnu moralnu policiju.

Ne vidim ja to ko šlihtanje. Djeluje mi kao brutalno iskren čovjek koji od riječi do riječi prepričava ono što je vidio i doživio.The 51st State wrote: 29 Aug 2021, 21:28Zaista, slihtanje cetaljima mu ne ide na cast ali i ovi izabrani papci su prekoraciki svoje prerogative ako nista zbog toga sto im je branio guzove i njegove licne tragedije kad je trebalo. Ima mnogo vecih laprdala koji bi trebali doci ma red prije njega za eventualnu moralnu policiju.

Sta god da je mora znati da ima i drugih ocevidaca i interpretacija vidjenog, "brutalna iskrenost" ne znaci da je to sto radi ispravno, on ko oficir bi taj jednostavn psiholoski patern trebao znati ali nejse nije na meni da mu pametujem.Taare wrote: 29 Aug 2021, 22:16Ne vidim ja to ko šlihtanje. Djeluje mi kao brutalno iskren čovjek koji od riječi do riječi prepričava ono što je vidio i doživio.The 51st State wrote: 29 Aug 2021, 21:28
Zaista, slihtanje cetaljima mu ne ide na cast ali i ovi izabrani papci su prekoraciki svoje prerogative ako nista zbog toga sto im je branio guzove i njegove licne tragedije kad je trebalo. Ima mnogo vecih laprdala koji bi trebali doci ma red prije njega za eventualnu moralnu policiju.

I raspada se i nestaje, ali ona Bosna i Hercegovina koju dušmani zamišljaju. Za BH patriote stvari idu naprijed i pravedna Bosna i Hercegovina samo jačaBIH SE DEFINITIVNO TREBA RASPASTI: Ukinuta je prvostupanjska presuda Mahmuljinu. Zlotvoru nadređenom džihadistima.

Slazem se ja sa tobom da je bar trebao prijaviti ALI u to vrijeme glava je bila bezvrijedna.spacebound wrote: 10 Nov 2021, 18:13 Sta ovo znaci, novo sudjenje?
I nije on cist, ako nije mogao sprijecit, mogao je odmah nakon ucinjenja djela sve da prijavi.

Čovječe božiji, šta da prijavi? Treba da vjerujemo onome što prenose srna i drugi četnički mediji?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests