ZENICA

Društvene teme iz naše zemlje.

Moderator: Krokodil Behko

Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times
Status: Offline

Re: Haos u Zenici: Navijači uletili u teren da se obračunaju sa sudijama (VIDEO)

Post by Mala_Mu »

Zanki wrote: 14 Nov 2021, 16:01 Zašto ju zovete Munevera, što to uopće znači🙈
Tako me Fudo prozvao, ostali prihvatili i ostadoh Munevera :D.
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Re: Haos u Zenici: Navijači uletili u teren da se obračunaju sa sudijama (VIDEO)

Post by Hannibal »

prozvali je tako jer nikad nije bila na mjesecu ☹
🐽
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27066 times
Been thanked: 31026 times

Post by Zanki »

Mala_Mu wrote: 14 Nov 2021, 16:18
A neka, stvarno mie bilo čudno, par njih te tako zovu a tis ne naljutiš msm si onda je nešt okej al sve zaboravin pitat 😁
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27066 times
Been thanked: 31026 times

Post by Zanki »

Hannibal wrote: 14 Nov 2021, 16:21
prozvali je tako jer nikad nije bila na mjesecu ☹
Ae
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13911 times
Been thanked: 22901 times
Status: Online

Post by Fuddo »

Mala_Mu wrote: 14 Nov 2021, 16:18
Little Munevera

:D.
Dozvolite da se obratimo
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

Kolko sam skonto i Nazif je iz Tešnja.
Ne mereeee 👉👌
Anestzijaaa
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 6689 times
Been thanked: 4612 times

Post by Anestzijaaa »

Jedva cekam Celik u pl abd
Odlazimo zajedno u noc...
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6703 times

Post by greeneyes »

Nije ovo bas pametan potez sad kad je svaka marka bitna
Samo sabura
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Nemaju oni pojma što je kaos u Zenici. Ovo im kaos? Ma daj.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 25319 times
Been thanked: 25771 times

Afera Zenicatrans

Post by ironman »

dream of spring...
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Re: SIPA u Zenici provodi akciju ,gradska uprava u fokusu...

Post by Hannibal »

sto se ne hapsi po genocidnoj il po zapadnoj hercegovini, jesul to hapsenja rezervisana samo za bosnjake?
jeli bre
🐽
Koraci_u_noci
Penzioner
Penzioner
Has thanked: 9181 times
Been thanked: 9918 times
Status: Online

Post by Koraci_u_noci »

Kriminalci ne poznaju vjeru i naciju. Al haj znaj sto tamo ne hapse, mozda ljudi ne cine krivicna djela
Pobjeci sad od svega zelim
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Jos ljetos sam imao info iz politickih krugova da mu pokusavaju nesto napakovati, a tacnije receno stvoriti sliku da je Fudo kriminalac i to, jer su sve ostalo pokusali. Vec i prije sa zenicatransom, a onda s rudnikom( :D.) pa s Celikom.. I tako to :oo
Samo sabura
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

nema sta drugo bit
ovdje hapse selmu cikotica zbog izmisljenog kriminala od prije 15 godina, a tamo ljudima u bolnicama uvaljaju co2 umjesto kisika i nikom nista 🤦‍♀️
🐽
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji,

Ovog trenutka nalazim se u pratnji policijskih službenika koji samo ispunjavaju zadatke koje su pred njih postavili kriminalna SDA i kriminalni dijelovi Tužilaštva.
Moje spektakularno i filmsko privođenje, režirali su bolesni umovi među kojima ima kvarnih političara, tužilaca i novinara na čije sam Vas djelovanje u ovih pet godina bezbroj puta upozoravao.
Da se radi o politički montiranom procesu jasno je obzirom da je obzirom da je Gradska uprava stotinjak metara od Tužilaštva ZDK, suda i MUP-a i ako istražiteljima trebala bilo kakva izjava, mogli su me pozvati. Odazvao bih se, kao što sam radio i desetine puta ranije tokom svoga gradonačelničkog mandata. Međutim, kriminalna SDA igra na kartu izazivanja pažnje javnosti koju uz pomoć plaćenih novinara i botova pokušavaju okrenuti protiv Fuada Kasumovića jer u mojoj pravednoj i jednostavnoj politici, vide jedinu prijetnju za gubitak vlasti u ZE-DO kantonu.
Ovo sam napisao jer sam znao šta SDA priprema. Cijeli grad o ovome priča još od prošlogodišnjih izbora kada su SDA novinari putem javnih servisa, lokalnih portala i zvaničnih SDA – lažnih fejsbuk profila koje vode plaćenici i dobro instruisani botovi, plasirali informacije da ću biti uhapšen. Uostalom, gubitnici izbora, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Miralem Galijašević koji nikada nije odgovarao za milione pokradene od radnika Krivaje i drugih preduzeća i od građana do nogu potučeni primorani kandidat SDA za gradonačelnika Nezir Pivić pred svjedocima su svome stranačkom predsjedniku Bakiru Izetbegoviću dali obećanje da neće izgubiti i ZE-DO kanton i „da će me uhapsiti, da oni jedino to mogu srediti i da ih zbog toga ne smjenjuje sa pozicija“.

Cijenjene Zeničanke i Zeničani, Bosanci i Hercegovci, međunarodni zvaničnici u BiH, ja Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, moralna sam vertikala i nikakvim kriminalom nikada se nisam bavio. Ovdje se radi o borbi dobra i zla koje i na ovaj način pokušava prikriti SDA kriminal, kako bi se i mojim privođenjem skrenula pažnja sa njihovih afera „Diploma“, „Respiratori“... kao i poteza kriminalne kantonalne Vlade.

SDA je nastala kao politička stranka s ciljem da štiti BiH i bošnjački narod, a izrodila se u najvećeg državnog i bošnjačkog neprijatelja, koji proganja sve koji nisu članovi te stranke, pa čak i ratne vojne invalide i „Zlatne ljiljane“.

Dragi prijatelji, nemojte da Vas zavaraju „svjetla plaćenih kamermana i korumpiranih novinara“. Nema dileme, svoju sam hrabrost, pamet i moralnu veličinu pokazao i dokazao kada je najviše trebalo, potpuno sam nevin u slučaju „Zenicatransa“, kao i u svakom drugom kojeg su mi pokušali montirati.

Uskoro se vidimo! Smrt fašizmu - sloboda narodu.
Zenica 💙

Vaš gradonačelnik, Fuad Kasumović
Samo sabura
Taare
greatest
greatest
Has thanked: 6107 times
Been thanked: 4413 times

Post by Taare »

greeneyes wrote: 01 Dec 2021, 08:14 Jos ljetos sam imao info iz politickih krugova da mu pokusavaju nesto napakovati, a tacnije receno stvoriti sliku da je Fudo kriminalac i to, jer su sve ostalo pokusali. Vec i prije sa zenicatransom, a onda s rudnikom( :D.) pa s Celikom.. I tako to :oo
A šta je istina? Valjda vi, građani zenice, najbolje znate ima li istine u ovome il nema.
Svi mi se morete obratit
MorningStar
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 890 times
Been thanked: 1335 times

Post by MorningStar »

greeneyes wrote: 01 Dec 2021, 08:26 Poštovani sugrađani, dragi prijatelji,

Ovog trenutka nalazim se u pratnji policijskih službenika koji samo ispunjavaju zadatke koje su pred njih postavili kriminalna SDA i kriminalni dijelovi Tužilaštva.
Moje spektakularno i filmsko privođenje, režirali su bolesni umovi među kojima ima kvarnih političara, tužilaca i novinara na čije sam Vas djelovanje u ovih pet godina bezbroj puta upozoravao.
Da se radi o politički montiranom procesu jasno je obzirom da je obzirom da je Gradska uprava stotinjak metara od Tužilaštva ZDK, suda i MUP-a i ako istražiteljima trebala bilo kakva izjava, mogli su me pozvati. Odazvao bih se, kao što sam radio i desetine puta ranije tokom svoga gradonačelničkog mandata. Međutim, kriminalna SDA igra na kartu izazivanja pažnje javnosti koju uz pomoć plaćenih novinara i botova pokušavaju okrenuti protiv Fuada Kasumovića jer u mojoj pravednoj i jednostavnoj politici, vide jedinu prijetnju za gubitak vlasti u ZE-DO kantonu.
Ovo sam napisao jer sam znao šta SDA priprema. Cijeli grad o ovome priča još od prošlogodišnjih izbora kada su SDA novinari putem javnih servisa, lokalnih portala i zvaničnih SDA – lažnih fejsbuk profila koje vode plaćenici i dobro instruisani botovi, plasirali informacije da ću biti uhapšen. Uostalom, gubitnici izbora, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Miralem Galijašević koji nikada nije odgovarao za milione pokradene od radnika Krivaje i drugih preduzeća i od građana do nogu potučeni primorani kandidat SDA za gradonačelnika Nezir Pivić pred svjedocima su svome stranačkom predsjedniku Bakiru Izetbegoviću dali obećanje da neće izgubiti i ZE-DO kanton i „da će me uhapsiti, da oni jedino to mogu srediti i da ih zbog toga ne smjenjuje sa pozicija“.

Cijenjene Zeničanke i Zeničani, Bosanci i Hercegovci, međunarodni zvaničnici u BiH, ja Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice, moralna sam vertikala i nikakvim kriminalom nikada se nisam bavio. Ovdje se radi o borbi dobra i zla koje i na ovaj način pokušava prikriti SDA kriminal, kako bi se i mojim privođenjem skrenula pažnja sa njihovih afera „Diploma“, „Respiratori“... kao i poteza kriminalne kantonalne Vlade.

SDA je nastala kao politička stranka s ciljem da štiti BiH i bošnjački narod, a izrodila se u najvećeg državnog i bošnjačkog neprijatelja, koji proganja sve koji nisu članovi te stranke, pa čak i ratne vojne invalide i „Zlatne ljiljane“.

Dragi prijatelji, nemojte da Vas zavaraju „svjetla plaćenih kamermana i korumpiranih novinara“. Nema dileme, svoju sam hrabrost, pamet i moralnu veličinu pokazao i dokazao kada je najviše trebalo, potpuno sam nevin u slučaju „Zenicatransa“, kao i u svakom drugom kojeg su mi pokušali montirati.

Uskoro se vidimo! Smrt fašizmu - sloboda narodu.
Zenica 💙

Vaš gradonačelnik, Fuad Kasumović
Ovaj je sumnjiv , smrt fazismu sloboda narodu - to su parole onije prikrivenih cetnika :ooo
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1214 times
Been thanked: 3845 times

Post by Laser »

Zeleni i Rum su glasali za njega, to sve govori. :D
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Taare wrote: 01 Dec 2021, 08:44
greeneyes wrote: 01 Dec 2021, 08:14 Jos ljetos sam imao info iz politickih krugova da mu pokusavaju nesto napakovati, a tacnije receno stvoriti sliku da je Fudo kriminalac i to, jer su sve ostalo pokusali. Vec i prije sa zenicatransom, a onda s rudnikom( :D.) pa s Celikom.. I tako to :oo
A šta je istina? Valjda vi, građani zenice, najbolje znate ima li istine u ovome il nema.
Istina je da je sda pokrala i unistila taj isti zenicatrans kao i sve ostalo i jos su, ustaljenim metodama, htjeli prodati autobusku stanicu za marku nekim svojim igracima. Ali ih Fudo syebao jer je prepisao autobusku stanicu na grad Zenicu :oo i znaju oni da mu ne mogu nista povodom toga sem pokusati srusiti imidz :oo
Samo sabura
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Msm imli su oni raznorazbih spletki i tuzbi na njegov racun, ali su dobili samo placanje sudskih troskova, kazni i javnog izvinjivanja Fudi :D.
Samo sabura
Post Reply

Return to “BiH”