Bošnjaci moraju popuštati drugima

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times
Status: Offline

Re: UPOSLENICA FILOZOFSKOG U TUZLI SE SLIKALA SA KOKARDOM I ZASTAVOM RS-A: REAGOVALI I STUDENTI!

Post by Hurija »

MarlboroGold wrote: 03 Mar 2021, 20:47 Kakav dres? Ja sam umjerena ljevica. Treba gledati objektivno.
Komentar ti je bio na mjestu raspravljali smo ljevica je uvjek lakše biti i kritikovati .
Ostalo je cutanje.
tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 681 times
Been thanked: 1060 times

Re: UPOSLENICA FILOZOFSKOG U TUZLI SE SLIKALA SA KOKARDOM I ZASTAVOM RS-A: REAGOVALI I STUDENTI!

Post by tuzlak1212 »

Melek wrote: 03 Mar 2021, 20:36
tuzlak1212 wrote: 03 Mar 2021, 20:11
Nisam covjece pricao o tebi nego o Meleku
Znači, vrijedjao si direktno mene a ne jednu cijelu generaciju. Šta ćemo sad?
Nisam ja ni vrijedjao nego ti, sta god ti se napise mjesecima unazad a da nije sisanje SDA cune ti to nazivas lihvarenjem i izdajnistvom...
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22189 times
Been thanked: 20280 times

Post by Masamune »

Hurija wrote: 03 Mar 2021, 20:50
MarlboroGold wrote: 03 Mar 2021, 20:47 Kakav dres? Ja sam umjerena ljevica. Treba gledati objektivno.
Komentar ti je bio na mjestu raspravljali smo ljevica je uvjek lakše biti i kritikovati .
Zato što je kod nas ljevica uglavnom u opoziciji, pa je i logično zašto je više kritike. Upravo prema vladajućim stukturama.
Sad je malo drugačije sa ovom koalicijom i u par drugih navrata sa jakim SDP-om u prošlosti, ali uglavnom su kolo vodili SDA, HDZ i SNSD.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
amidza idriz
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 2259 times
Been thanked: 1073 times

Re: Bošnjaci moraju popuštati drugima

Post by amidza idriz »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/direkto ... /210917122

Iskoristio je priliku te je zastupnicu Vulić podsjetio na zakonsku odredbu da 50 posto od ukupnog iznosa RTV takse naplaćne na teritoriji Bosne i Hercegovine pripada BHRT-u. Međutim, naveo je da od 2017. godine na zajednički račun s kojeg se vrši raspodjela nije uplaćen niti jedan jedini fening s područja Republike Srpske, iako RTRS uredno vrši naplatu takse u tom bh. entitetu.

"Trenutni dug RTRS-a prema BHRT-u po osnovu nezakonitog zastavljanja sredstava od RTV takes je nešto manji od 52 mlliona KM. Naplatu pripadajućih sredstava BHRT pokušava osigurati putem sudskih procesa koji traju godinama", naveo je Karamehmedović.
O cemu mi pricamo?
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3910 times
Been thanked: 2946 times

Post by Pasaga »

amidza idriz wrote: 19 Sep 2021, 23:48 https://www.klix.ba/vijesti/bih/direkto ... /210917122

Iskoristio je priliku te je zastupnicu Vulić podsjetio na zakonsku odredbu da 50 posto od ukupnog iznosa RTV takse naplaćne na teritoriji Bosne i Hercegovine pripada BHRT-u. Međutim, naveo je da od 2017. godine na zajednički račun s kojeg se vrši raspodjela nije uplaćen niti jedan jedini fening s područja Republike Srpske, iako RTRS uredno vrši naplatu takse u tom bh. entitetu.

"Trenutni dug RTRS-a prema BHRT-u po osnovu nezakonitog zastavljanja sredstava od RTV takes je nešto manji od 52 mlliona KM. Naplatu pripadajućih sredstava BHRT pokušava osigurati putem sudskih procesa koji traju godinama", naveo je Karamehmedović.
O cemu mi pricamo?
ooo,pa jbte...jos blokiraju,nece doci na sjednice...bla...blaaaaa...
cojk mi ljetos prica,u B.Luci,izbjegao iz Kljuca,veli vratio bi se,nemogu od sramote
a nemogu vise trpit ni ovu bjedu

lijepi mokar konop,pa po guzi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ma znas
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 10 times
Been thanked: 137 times

Post by Ma znas »

Ko kao Bosnjak nemam svoje licno onds nemam ni etnicko dostojandtvo. Pogledajte Benjaminu i sve ce biti jasno.
Post Reply

Return to “Politika u BiH”