Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Nedavno u fisu zagledao naku sikiricu, al' oko 60 marki. Ali to je nesto bas malo, nema jendo 3-4 centa sjeciva. Jedva sam se suzdrzao da je ne kupim. Tacno da imam s kim planinariti kupio bih je
Melek wrote: 18 Nov 2021, 22:47
Ama nije se amerikaniziro dok čita. Pravi ameri čekaju da se napravi film
Ma jesam rodjo, i to dobro amerikaniziro
Svakim danom sve vise osjecam da sam sve gluplji i bahatiji.
Jos sam nisam poso duhan zvakat,
Ako jos to, gotovo je.
Pa jest
Al neJma bokvice
Imace je bokvica za sve
Sam ntrpas u usi, ko rukom odneseno
Sta god da spopadne
Ako obnevidis samo je metnes u vodu i cekas da prokljuca i kad prokljuca gledas(ili kako se to vec kaze kad ne vidis ali imas otvorene oci?) u onu paru i vid se vrati.
A kad nogu odsices samo je metnes na onaj ćulešak i ona se regenerira. Bokvica, a noga ostaje kakva i jest
Melek wrote: 18 Nov 2021, 22:47
Ama nije se amerikaniziro dok čita. Pravi ameri čekaju da se napravi film
Ma jesam rodjo, i to dobro amerikaniziro
Svakim danom sve vise osjecam da sam sve gluplji i bahatiji.
Jos sam nisam poso duhan zvakat,
Ako jos to, gotovo je.
Švedi su još gori po tom pitanju, oni smotaju pod brnjicu i cape
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Hannibal wrote: 18 Nov 2021, 22:49
kupijo komso sjekiru za 150 maraka, al ova je ona veca. milina cijepat drva s njom ocm, sama cijepa
Ma imam ja dobrih sjekira, made in zeljezara, za cijepanje drva, ali ona je vise onako za qrcenje kad jasaš po brdima i planinama imao sam nekad takvu, nesto kao indijanska, sjeciva s obje strane
Pa jest
Al neJma bokvice
Imace je bokvica za sve
Sam ntrpas u usi, ko rukom odneseno
Sta god da spopadne
Ako obnevidis samo je metnes u vodu i cekas da prokljuca i kad prokljuca gledas(ili kako se to vec kaze kad ne vidis ali imas otvorene oci?) u onu paru i vid se vrati.
A kad nogu odsices samo je metnes na onaj ćulešak i ona se regenerira. Bokvica, a noga ostaje kakva i jest
Ma indijanci to pametnije rade
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Hannibal wrote: 18 Nov 2021, 22:49
kupijo komso sjekiru za 150 maraka, al ova je ona veca. milina cijepat drva s njom ocm, sama cijepa
Ma imam ja dobrih sjekira, made in zeljezara, za cijepanje drva, ali ona je vise onako za qrcenje kad jasaš po brdima i planinama imao sam nekad takvu, nesto kao indijanska, sjeciva s obje strane
20211118_230113.jpg
Vako?
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"