Taare wrote: 19 Nov 2021, 12:44Najgora je dori. Ubi vakserskom propagandom.The 51st State wrote: 19 Nov 2021, 12:38 na ovom forumu to su radili samo ironman, dori i fudo pomalo, ne vidim da je neko posebno osim njih rondo po tom pitanju.
nju bi trebalo onak fino preko koljena pa dobro ispljeskat![]()
Sebican je taj dio sto ces dans sutra ne daj Boze dodatno opteretiti zdravstveni sistem, koji je vec i bez ovoga svega opterecen. Iz svog nekog straha i sumnji. A respirator je potreban i drugima, ne samo Covid pacijentima i sve su bolnice ogranicene brojem istih.Zana wrote: 19 Nov 2021, 12:56Rudolph wrote: 19 Nov 2021, 12:13 Vala dosadilo ovo sve ja bi se rokno heroinom samo da prestane vise
Śtob rekla moja kona "ja bi govno pojela, samo da ovo prestane"
Slušam juče kako antivakseri u stvari reaguju iz svog ega, po pitanju vakcina. Kao oni su baška, posebni i njihova pamet nije za ovu planetu. U stvari samo kontriraju. Ego ih tjera.
Ima logike
Ne znam, sto rece jedan poznanik jucer svi su borci za ljudska prava kad su vakcine u pitanju. U ostalim slucajevima nije njihova stvar.
Evo Svedi, preko 80% se vakcinisalo, sve normalno radi, kao da Panedmija nikada nije ni postojala....Niti ko spominje kakve mjere.
Vise ne mozes biti pametan. Jutros citam uhapsili uciteljicu u Hrvatskoj. Nije ze zeljela testirati. Necu vakcinu. Pa ne znam, sta vise....Da 10 godina sjedimo kod kuce....Kona je 100% u pravu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)