Bgm onda je gradjevina

Moderator: VIP
Bgm onda je gradjevina
Discus hernia, hronicna upala misica po ledjima - nekad me popusti po sedmicu dvije pa se vrati. Kad se zagrijem sta radim ono ok je - al cim mirujem odma belaj.
Pored tih lijekova, imaš i druge efikasnije načine da se riješiš tih tegoba. Imam prolaps diska, zato znam dosta o tome.MorningStar wrote: 21 Nov 2021, 00:29Discus hernia, hronicna upala misica po ledjima - nekad me popusti po sedmicu dvije pa se vrati. Kad se zagrijem sta radim ono ok je - al cim mirujem odma belaj.
I'm all ears sto kazu, sve savjete i prijedloge prihvatam.Zizi505 wrote: 21 Nov 2021, 00:33Pored tih lijekova, imaš i druge efikasnije načine da se riješiš tih tegoba. Imam prolaps diska, zato znam dosta o tome.MorningStar wrote: 21 Nov 2021, 00:29
Discus hernia, hronicna upala misica po ledjima - nekad me popusti po sedmicu dvije pa se vrati. Kad se zagrijem sta radim ono ok je - al cim mirujem odma belaj.
Trebali bi ti prvo anamnezu uraditi, da ne pišem uprazno.MorningStar wrote: 21 Nov 2021, 00:37I'm all ears sto kazu, sve savjete i prijedloge prihvatam.Zizi505 wrote: 21 Nov 2021, 00:33
Pored tih lijekova, imaš i druge efikasnije načine da se riješiš tih tegoba. Imam prolaps diska, zato znam dosta o tome.
Sta kako reci
Probao daca, masaze,kiro,akupunktura,hidzama,fizioterapija,cbd kreme ma nema sta - malo pomogne i opet.Kad zdrmam tramadol ko rukom odeseno.dacha bosanac wrote: 21 Nov 2021, 00:42 masaže, gel sa magnezijumom, one ljepljive trake što sportisti nose (meni pravo pomogle), ali masaže zakon...samo moraš redovno na gnjavažu.
Svašta. Ja sam imao bolove da se nisam mogao pomjeriti, ali mi kiro i ovo gore pomenuto pomoglo.MorningStar wrote: 21 Nov 2021, 00:45 Probao daca, masaze,kiro,akupunktura,hidzama,fizioterapija,cbd kremama nema sta - malo pomogne i opet.Kad zdrmam tramadol ko rukom odeseno.
Kombinacija svega navedenog i još dosta drugih stvari.MorningStar wrote: 21 Nov 2021, 00:45Probao daca, masaze,kiro,akupunktura,hidzama,fizioterapija,cbd kreme ma nema sta - malo pomogne i opet.Kad zdrmam tramadol ko rukom odeseno.dacha bosanac wrote: 21 Nov 2021, 00:42 masaže, gel sa magnezijumom, one ljepljive trake što sportisti nose (meni pravo pomogle), ali masaže zakon...samo moraš redovno na gnjavažu.
Users browsing this forum: ElTriconi and 3 guests