Ja jebote, sta su oni sebi napravili
Da im orban mece naka veta, i nesta diktira
Ojebote
Tacno su oni englezi nevidjeni maheri.
A mi svi mislili vidi budala, sjebace se.
Moderator: Krokodil Behko
Ti nisi rekao meni, nego svima koji su protiv vakcinacije, mišljenje temeljiš na osnovu par poznanika.
A razlog zasto si protiv..
A u nastavku teksta ovoAfrika se suočava sa manjkom vakcina protiv koronavirusa, samo sedam posto vakcinisanih
Majku li im "stručnjačku"Trenutno je mnogo manje slučajeva koronavirusa u Africi nego u Evropi, ali stručnjaci smatraju da bi se takav trend mogao preokrenuti ako se programi vakcinacije ne ubrzaju.
Jesil pocela bjezati od ljudi i mećati maskukoteljubi_kadnisamtu wrote: 22 Nov 2021, 02:32 ja sam primila i trecu dozi i zipa sad sve vas imam na radaru
fini budite![]()
Jesil pocela bjezati od ljudi i mećati maskukoteljubi_kadnisamtu wrote: 22 Nov 2021, 02:32 ja sam primila i trecu dozi i zipa sad sve vas imam na radaru
fini budite![]()
koteljubi_kadnisamtu wrote: 22 Nov 2021, 02:32 ja sam primila i trecu dozi i zipa sad sve vas imam na radaru
fini budite![]()
Ovaj je igricu prekucoMaja wrote: 22 Nov 2021, 09:54 Jedan od organizatora protesta protiv covid potvrda u Zagrebu, koji su održani proteklih dana, je kontroverzni Marko Francišković, bivši zatvorenik, psihijatrijski pacijent i zagovaratelj uvođenja šerijatskog prava u Hrvatskoj.
Kako prenose hrvatski mediji, Francišković je 2014. godine zbog poruka u kojima prijeti smrću bivšem hrvatskom ministru Ranku Ostojiću prisilno smješten na psihijatrijsko liječenje iz kojeg izlazi osam mjeseci kasnije.
Nakon prisilnog liječenja prelazi na islam, a 2019. godine izdaje knjigu "Hrvatski džihad", u kojoj iznosi radikalne ideje, između ostalih i uvođenje šerijata u Hrvatsku.
Francišković je na proteste došao noseći zastavu Hrvatske sa šahovnicom na kojoj je prvo bijelo polje.
![]()