Bujrum!
Na latinici: Definicija i značenje reči Sukcesor (latinski successor)pravo: sledbenik, poslenik, naslednik. Reč Sukcesor sastoji se od 8 slova.
Moderator: Krokodil Behko

Bujrum!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nepostojanje nije predviđeno Ustavom, tako da...slažite nešto drugo, ovo vam se već izlizalo.Mister No wrote: 22 Nov 2021, 02:10 Ovo sukcesori uzeti sa rezervnom jer je precizirano da SFRJ vise ne postoji i niko je od novonastalih drzava ne nasljeđuje, nego stice prava na pravicnu podjelu imovine i sl.

Oš ti preuzet odbranu Juge na sebe dok ja spavam?

Šabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 02:44 A riknula je?
Pa i ti si onda riknula, Veco, samo haber još nije došo do tebe. Evo, sad je došo...
Auf, smrt kad nadživiš tek tad moš o Jugi i razišljat. Lažnih Juga (a i Jugosa) na pasja preskakala...Veca wrote: 22 Nov 2021, 02:51Šabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 02:44 A riknula je?
Pa i ti si onda riknula, Veco, samo haber još nije došo do tebe. Evo, sad je došo...
...ja sam jugu nadzivjela, ali necu ni ja dugo!![]()

Šabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 02:55Auf, smrt kad nadživiš tek tad moš o Jugi i razišljat. Lažnih Juga (a i Jugosa) na pasja preskakala...
Znam, volim i ja tebe.Veca wrote: 22 Nov 2021, 02:58Šabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 02:55
Auf, smrt kad nadživiš tek tad moš o Jugi i razišljat. Lažnih Juga (a i Jugosa) na pasja preskakala...
:adis