Nešto nisam vidio kada je onaj Elvis iz SDA onda napisao da je Igor Stojanović gori od Dodika jer kod Dodika bar znaš na čemu si pa kada je Stojanovič odgovorio da je bio pripadnik ARBiH da su FGRovci pisali "Pa šta? Nije Igor jedini koji je bio u ARBiH" već je krenuka lavina komentara kako je se smio usuditi pljuvati pripadnika ARBiH. Prilično dvolično.edo_79 wrote: 22 Nov 2021, 12:42Ti misliš da sam nesposoban..... Pošteno .... Tebe demantovati .... Taman poslaThe 51st State wrote: 22 Nov 2021, 12:40
slabo ti ide zasad u svjijetlu ove rasprave, mozes pokusati da me demantujes.
Zašto je bitno biti Bošnjak?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
- Status: Offline
Re: Zašto je bitno biti Bošnjak?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
dobro to da su fgrovci dvolicni je vec poznato odavnoNaseef Mushroom wrote: 22 Nov 2021, 13:05Nešto nisam vidio kada je onaj Elvis iz SDA onda napisao da je Igor Stojanović gori od Dodika jer kod Dodika bar znaš na čemu si pa kada je Stojanovič odgovorio da je bio pripadnik ARBiH da su FGRovci pisali "Pa šta? Nije Igor jedini koji je bio u ARBiH" već je krenuka lavina komentara kako je se smio usuditi pljuvati pripadnika ARBiH. Prilično dvolično.edo_79 wrote: 22 Nov 2021, 12:42
Ti misliš da sam nesposoban..... Pošteno .... Tebe demantovati .... Taman posla
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
zadnjih mjeseci samo, shodno godinama.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 480 times
- Been thanked: 1468 times
A gdje se trenutno nalaziš??
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20919 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8770 times
GOŠK iz Gabele slavio uz hit "Bosnom behar probeharao": Ovo je naša zemlja, kakva, takva - naša je

- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 480 times
- Been thanked: 1468 times
Aham .... i sad sam ja fgr što se ne budam u prsa da sam bošnjo, kao što bih po nekom defaultu trebao, jel to?
Ja sam nesposoban da se branim samo zato što ne svršavam na spomen bošnjaštva?
I ja sam cijeli rad, od prvog do zadnjeg dana bio u fildžanu zvanom Maglaj .... tako da sam okusio svega, od granata, komada mesa i krvi po meni, i svih onih ostalih gadosti koje prate jedan rat .....
Gade mi se vođe bilo kog predznaka, a pogotovo bošnjački lideri jer su licemjeri, 26 godina im je isti modus operandi, pred izbore baci kost, eto zapucaće, vidiš oni su vaki, mi smo naki bla bla truć truć .... Dok se fotelje ne raspodijele, a poslije elhamdulilah oni po 5-6 milja klepaju, plus sve ostale beneficije, a nas ko jebe ....
I pun mi je qrac ovih jurišnika iz dijaspore, najgori nacionalisti što postoje su ovi što im duša otpade za Bosnom, ko ovaj delegat koji je prošao rat, kako ti reče borio se, i opet bi .... to samo lud čovjek može ... zar nije dosta bilo više?
Zato sam se na popisu stanovništva deklarisao kao OSTALI jer neću da me iko dovodi u vezu sa tim beskičmenjacima koji bi mater rođenu prodali za fotelju, mandat ili dobru cifru .....
A da li sam ja sposoban ili nisam .... Nemoj ti da se brineš za to druže moj ....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
E jbga, ubio si mu svaku nadu da će ti šuknut
Al dobar je doe, nije pakaš.
Pravda u vidu kopanja rovova. Za drugo def niste
Svi mi se morete obratit
-
The 51st State
- Inventar foruma

ne fgr si sto nisi bosnjo, a trebao bi, iako nisam primjetio da se iko busa samim tim sto je bosnjo.edo_79 wrote: 22 Nov 2021, 13:22Aham .... i sad sam ja fgr što se ne budam u prsa da sam bošnjo, kao što bih po nekom defaultu trebao, jel to?
Ja sam nesposoban da se branim samo zato što ne svršavam na spomen bošnjaštva?
I ja sam cijeli rad, od prvog do zadnjeg dana bio u fildžanu zvanom Maglaj .... tako da sam okusio svega, od granata, komada mesa i krvi po meni, i svih onih ostalih gadosti koje prate jedan rat .....
Gade mi se vođe bilo kog predznaka, a pogotovo bošnjački lideri jer su licemjeri, 26 godina im je isti modus operandi, pred izbore baci kost, eto zapucaće, vidiš oni su vaki, mi smo naki bla bla truć truć .... Dok se fotelje ne raspodijele, a poslije elhamdulilah oni po 5-6 milja klepaju, plus sve ostale beneficije, a nas ko jebe ....
I pun mi je qrac ovih jurišnika iz dijaspore, najgori nacionalisti što postoje su ovi što im duša otpade za Bosnom, ko ovaj delegat koji je prošao rat, kako ti reče borio se, i opet bi .... to samo lud čovjek može ... zar nije dosta bilo više?
Zato sam se na popisu stanovništva deklarisao kao OSTALI jer neću da me iko dovodi u vezu sa tim beskičmenjacima koji bi mater rođenu prodali za fotelju, mandat ili dobru cifru .....
A da li sam ja sposoban ili nisam .... Nemoj ti da se brineš za to druže moj ....![]()
ne zbog toga nego zboz zamjena teza.
apsolutno te razumijem
ok, imas pravo na emocionalni diskomfort no to je uvijek samo manji dio kompletne slike i razumijem to no irelevantno je kada se razgovara o sveukupnosti odnosa u nasoj drzavi.
meni je dijaspora bas kul, tesko je ostati normalan na zapadu, svaka im cast.
ok, to je tvoj izbor ali je i to vezano za ono sto sam gore napisao, emocionalno rezonovanje liseno cijelog konteksta, postujem ali se ne moram slagati sa istim.
ne brinem, sigurno da jesi sposoban za sebe i svoju egzistenciju ali kada su rasprave ovog tipa u pitanju nastupas sa manjkave pozicije.
-
The 51st State
- Inventar foruma

ovo je sokantno ako je istina, naravno u pozitivnom smislu.Duminjo wrote: 22 Nov 2021, 13:21 GOŠK iz Gabele slavio uz hit "Bosnom behar probeharao": Ovo je naša zemlja, kakva, takva - naša je
![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

The 51st State wrote: 22 Nov 2021, 13:30ovo je sokantno ako je istina, naravno u pozitivnom smislu.Duminjo wrote: 22 Nov 2021, 13:21 GOŠK iz Gabele slavio uz hit "Bosnom behar probeharao": Ovo je naša zemlja, kakva, takva - naša je
![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/gosk- ... /211122045
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2327 times
- Been thanked: 5767 times
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
A ništa onda, odoh Benija pitat...on je šupak, daće garant.
Ne mereeee 

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Kao i ove iz GOSKa koji se ne uklapaju u sistem
- Beni
- Fuck you

- Mood:
nisam u toku
Fuck you a friendly note to start the day
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Zato sto je "sokantno" da neki za koje su ljudi bili uvjereni da su pro HDZ, Covic, ustase i slicno pjevaju Bosnom behar probeharao i vicu da je to nasa drzava kakva takva. Oni se ne uklapaju u onu verziju Hercegovaca koje mogu pljuvati, pa im remete koncepciju, a nisu popularni ni medju ujkama jer vole BiH.
- Duminjo
- Urednik foruma

Isto ovako govore i pojedini u srednjoj bosni pa kada dodju izbori kao da nemaju drugu opciju osim HDZaMarlboroGold wrote: 22 Nov 2021, 13:46Zato sto je "sokantno" da neki za koje su ljudi bili uvjereni da su pro HDZ, Covic, ustase i slicno pjevaju Bosnom behar probeharao i vicu da je to nasa drzava kakva takva. Oni se ne uklapaju u onu verziju Hercegovaca koje mogu pljuvati, pa im remete koncepciju, a nisu popularni ni medju ujkama jer vole BiH.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
pa bas su pakasiMarlboroGold wrote: 22 Nov 2021, 13:46Zato sto je "sokantno" da neki za koje su ljudi bili uvjereni da su pro HDZ, Covic, ustase i slicno pjevaju Bosnom behar probeharao i vicu da je to nasa drzava kakva takva. Oni se ne uklapaju u onu verziju Hercegovaca koje mogu pljuvati, pa im remete koncepciju, a nisu popularni ni medju ujkama jer vole BiH.
Fuck you a friendly note to start the day
-
The 51st State
- Inventar foruma

Polako sa odusevljenje, vidjecemo posle izbora u gabeli koliko ova pjesma pije vode. Fgr vazda vode preko masica pije,