Al ispravila se.
Eo, poslala me tebi, stomatologu, nakon što sam ja urgiro za tebe a ona je onda urgirala za mene. Elem, dođeš mi cvaju.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Al ispravila se.
napravi ti bgm i meni i sebi posoŠabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 15:34Al ispravila se.![]()
Eo, poslala me tebi, stomatologu, nakon što sam ja urgiro za tebe a ona je onda urgirala za mene. Elem, dođeš mi cvaju.![]()

Mislila sam na to da cu te poslati stomatologu nakon sto ti razbijem zube.Šabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 15:34Al ispravila se.![]()
Eo, poslala me tebi, stomatologu, nakon što sam ja urgiro za tebe a ona je onda urgirala za mene. Elem, dođeš mi cvaju.![]()

Na jadno muško bi ruku digla?Maja wrote: 22 Nov 2021, 23:46Mislila sam na to da cu te poslati stomatologu nakon sto ti razbijem zube.Šabović Adis wrote: 22 Nov 2021, 15:34
Al ispravila se.![]()

Maja wrote: 20 Nov 2021, 11:14 Uzivam u tisini. Sama. Lezim uz otvoren prozor, sunce grije noge, neka ptica glasno pjeva. Ljepota.

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests