Po jačini tvoje argumentacije me i ne čudi zašto je tvoja zadnja nada da smo na drugom forumu da nas neko rastura umjesto tebe.
Zašto je bitno biti Bošnjak?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3881 times
- Status: Offline
Re: Zašto je bitno biti Bošnjak?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22506 times
- Been thanked: 20634 times
Rasturili ste me 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Piso sam da je to velika greška. Moramo napravit razliku između vjerske i nacionalne pripadnosti.HAVANA wrote: 25 Nov 2021, 00:08 Poistovjetili ste islam sa bosnjastvom i stavili ga na prvo mjesto,ispred drzave i svega Sve vam se vrti oko njega.Eto vam ga. Vase je.Meni je preca bih od islama.U stvari islam i sve druge mi je totalno nebitno,apsolutno me ne zanima.![]()
U ostalom, to bošnjak=musliman nije uklesano u kamenu.
što se mene tiče, možemo bit i bosanci. Bitno je da to bosanac ućeramo u ustav.
Svi mi se morete obratit
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Nisam to ni tvrdio ali jeste jadno pominjati druge forumaše (pa makar bili na drugom forumu) u smislu "Ja se ne znam tući ali vidjet če te kada dodu moji rođaci kako će vas rastaviti"
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Nisi ti to skonto.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2877 times
- Been thanked: 23818 times
Opet on.Treba ti crtati? Nema boga,ne zanima me nikakva religija ni sta nakav srbin il hrvat misli Jebe mi se i za vojina i za slavu.Bosnjak kakvim ga ti predstavljas,od price pa do tog potpisa nikad nisam bio niti cu biti.Zasto odgovaras,cemu konj od fufeta,koji vam je qrac? Sami sebi stetu nanosite tim agresivnim i glupim stavom.Zasto uopste imas problem sa mojim izjasnjavanjem?Ja ovu zemlju volim i borio sam se za nju i opet cu ako bude trebalo.Zasto ti smeta moj izbor,kakva ti opasnost od mene prijeti pa da redovno namecete i vrijedjate? Evo sad sam i konj.Ok.Meni je ba dobro.Ja sam zadovoljan Sta je vama,odakle taj pogani nagon?Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2021, 00:16Pa kao da je drugačije kod Srba i Hrvata sa njihovom većinskom religijom pa nešto ne vidim da oni tako govore i da je im se ogadilo srpstvo i hrvatstvo.HAVANA wrote: 25 Nov 2021, 00:08 Poistovjetili ste islam sa bosnjastvom i stavili ga na prvo mjesto,ispred drzave i svega Sve vam se vrti oko njega.Eto vam ga. Vase je.Meni je preca bih od islama.U stvari islam i sve druge mi je totalno nebitno,apsolutno me ne zanima.![]()
Eno imaš primjer Vojina Mijatovića i Slave Kukića kamo su uspješno izbalancirali nacionalnost i BH patriotizam, to šta ti pišeš su samo izgovori
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14248 times
- Been thanked: 23736 times
Ma nije bas tako, Islam je dio, kao sto moze biti i katilicanstvo, ili neka druga konfesija, nebitno, al daleko od toga da nas najvise definise kao naciju.HAVANA wrote: 25 Nov 2021, 00:08 Poistovjetili ste islam sa bosnjastvom i stavili ga na prvo mjesto,ispred drzave i svega Sve vam se vrti oko njega.Eto vam ga. Vase je.Meni je preca bih od islama.U stvari islam i sve druge mi je totalno nebitno,apsolutno me ne zanima.![]()
Mislim da smo strancima prepoznatljiviji po nesrazmjerno velKim tintarama, nego po tom religijskom backgroundu.
I srcani smo, u pm.
Dozvolite da se obratimo
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Marlboro hrabro posmatra na Klixu kako me Chmoljo i ekipa rastavljaju
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1611 times
- Been thanked: 1456 times
- HAVANA
- Forumaš godine

Ma nije kod tebe.Kod mnogih jeste itekako Jebali su bosnjastvo uzduz i poprijeko Gledam ih svakodnevno.I slusam.Fuddo wrote: 25 Nov 2021, 00:28Ma nije bas tako, Islam je dio, kao sto moze biti i katilicanstvo, ili neka druga konfesija, nebitno, al daleko od toga da nas najvise definise kao naciju.HAVANA wrote: 25 Nov 2021, 00:08 Poistovjetili ste islam sa bosnjastvom i stavili ga na prvo mjesto,ispred drzave i svega Sve vam se vrti oko njega.Eto vam ga. Vase je.Meni je preca bih od islama.U stvari islam i sve druge mi je totalno nebitno,apsolutno me ne zanima.![]()
Mislim da smo strancima prepoznatljiviji po nesrazmjerno velKim tintarama, nego po tom religijskom backgroundu.
I srcani smo, u pm.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3824 times
- Been thanked: 7049 times
Djaba objasnjavas, ne kontaju oni to..HAVANA wrote: 25 Nov 2021, 00:27Opet on.Treba ti crtati? Nema boga,ne zanima me nikakva religija ni sta nakav srbin il hrvat misli Jebe mi se i za vojina i za slavu.Bosnjak kakvim ga ti predstavljas,od price pa do tog potpisa nikad nisam bio niti cu biti.Zasto odgovaras,cemu konj od fufeta,koji vam je qrac? Sami sebi stetu nanosite tim agresivnim i glupim stavom.Zasto uopste imas problem sa mojim izjasnjavanjem?Ja ovu zemlju volim i borio sam se za nju i opet cu ako bude trebalo.Zasto ti smeta moj izbor,kakva ti opasnost od mene prijeti pa da redovno namecete i vrijedjate? Evo sad sam i konj.Ok.Meni je ba dobro.Ja sam zadovoljan Sta je vama,odakle taj pogani nagon?Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2021, 00:16
Pa kao da je drugačije kod Srba i Hrvata sa njihovom većinskom religijom pa nešto ne vidim da oni tako govore i da je im se ogadilo srpstvo i hrvatstvo.
Eno imaš primjer Vojina Mijatovića i Slave Kukića kamo su uspješno izbalancirali nacionalnost i BH patriotizam, to šta ti pišeš su samo izgovori
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Evo da ti objasnim komentar.Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2021, 00:28 Marlboro hrabro posmatra na Klixu kako me Chmoljo i ekipa rastavljaju![]()
Jarane moj tamo bi bila lobotomija sa raznim epitetima 20 puta gorim nego ovdje. To je razlog takvog komentara, a i razlog zašto sam i ja tamo puno manje nego prije. Tamo takve gluposti ne prolaze, a da ti se ne naklate na kosti.
Meni niko od njih ne treba. Sposoban sam sam braniti stavove.
- MunDzi
- Svadjalica

Jel viri Cmolji ispod suknje?Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2021, 00:28 Marlboro hrabro posmatra na Klixu kako me Chmoljo i ekipa rastavljaju![]()
- HAVANA
- Forumaš godine

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14248 times
- Been thanked: 23736 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Naravno da te zaboli za Vojina jer je on dokaz da se može da Srpstvo ne vadi iz usta a u isto vrijeme dokazuje da je BH patriota pa tako može i tebi kao Bošnjaku država biti na prvom mjestu, zato ga i ignorišeš.HAVANA wrote: 25 Nov 2021, 00:27Opet on.Treba ti crtati? Nema boga,ne zanima me nikakva religija ni sta nakav srbin il hrvat misli Jebe mi se i za vojina i za slavu.Bosnjak kakvim ga ti predstavljas,od price pa do tog potpisa nikad nisam bio niti cu biti.Zasto odgovaras,cemu konj od fufeta,koji vam je qrac? Sami sebi stetu nanosite tim agresivnim i glupim stavom.Zasto uopste imas problem sa mojim izjasnjavanjem?Ja ovu zemlju volim i borio sam se za nju i opet cu ako bude trebalo.Zasto ti smeta moj izbor,kakva ti opasnost od mene prijeti pa da redovno namecete i vrijedjate? Evo sad sam i konj.Ok.Meni je ba dobro.Ja sam zadovoljan Sta je vama,odakle taj pogani nagon?Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2021, 00:16
Pa kao da je drugačije kod Srba i Hrvata sa njihovom većinskom religijom pa nešto ne vidim da oni tako govore i da je im se ogadilo srpstvo i hrvatstvo.
Sigurno te zaboli i za Jelenu Karleušu koja je u doba gdje je religija izašla iz 4 zida i svi redom trče da ljube Kačavendinu ruku ona kao ateista nije ništa !anje Srpkinja pa tako i tebe niko ne spriječava da budeš Bošnjak ateosta, agnostik, budista ili satanista pa ćeš i nju ignorisati.
- HAVANA
- Forumaš godine

Ne vidim.To i jeste problem Sveli su na ono sto pisem.I jednako svode svakodnevno.A to mnoge odbija ..
- MunDzi
- Svadjalica

Eh eto da ovi nisu povukli i islam sa sobom, katolicki i pravoslavni Bosnjaci bi potrcali u iste redove.
Ovako moradose ostati Hrvati i Srbi.
Uvijek taj bosnjo sjebe koncept gradjanske Bosne.
Hajmo kora na rende.
Ovako moradose ostati Hrvati i Srbi.
Uvijek taj bosnjo sjebe koncept gradjanske Bosne.
Hajmo kora na rende.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
A evo vidiš to ovdje nije slučaj. Ovdje mogu biti 10 forumaša sa ekstremnijim stavovima ali jedino šta te forumaše veže je što se slažu u mnogim stvarima, neće se ti forumaši nikada udružiti 5 vs. 1, 10 vs. 1 ili čak 2 vs. 1.MarlboroGold wrote: 25 Nov 2021, 00:31Evo da ti objasnim komentar.Naseef Mushroom wrote: 25 Nov 2021, 00:28 Marlboro hrabro posmatra na Klixu kako me Chmoljo i ekipa rastavljaju![]()
Jarane moj tamo bi bila lobotomija sa raznim epitetima 20 puta gorim nego ovdje. To je razlog takvog komentara, a i razlog zašto sam i ja tamo puno manje nego prije. Tamo takve gluposti ne prolaze, a da ti se ne naklate na kosti.
Meni niko od njih ne treba. Sposoban sam sam braniti stavove.
Ovdje i ako se raspravljaš ili svađaš sa 5 forumaša u isto vrijeme tu se raspravljaš sa svakim pojedinačno i ne stvaraju se grupe koje će te udruženo napadati.
Rastavljati na proste faktore kada su 8 protiv jednog to može svako, treba znati 1 na 1 pa makar odustao od diskusije i stavio tog forumaša na ignore, bar si pokušao, zato je ona tvoja rečenica bila djetinjasta.