Omatorio si, a još nisi omudrao...ima pravo da iznese svoje mišljenje, kao i ti.Naseef Mushroom wrote: 26 Nov 2021, 14:12Pa vidiš da sa Cacom provocira do te mjere dok i najmirnijem forumašu ne pukne film i kaže iz afekta a ne što tako misli "Eto volim Cacu, jesil zadovoljan, neka je ono uradio" samo da više prestane pa da dobije satisfakciju.Zizi505 wrote: 26 Nov 2021, 13:45
Kako se ovo polako uvodi kada više ne znaš kako opravdati otkuda toliki broj među srbima silovatelja, koljača i ljudi toliko ispunjenih mržnjom prema bošnjacima spremnih da ih zauvijek unište.
Uredu, imamo pravo da nekoga ne volimo, pa i da mrzimo, samo još ne uvidjeh koji je to valjan razlog da je poprilično velik broj pripadnika srpskog naroda bio spreman na tako stravične egzekucije bošnjaka.
Ista priča se izgleda i sada nastavlja. Baš me zanima da li od bošnjaka očekuju isti odgovor u vidu silovanja i klanja, da barem onda čista srca imaju opravdanje, eto vidite, to smo radili da oni ne bi nama.![]()
Ali neće nikada dobiti taj odgovor. Ako nismo takvi postali u nenormalnom vremenu dok su četnički divljaci klali neće ni sada u miru na forumu gdje neki depresivni lik trola jer mu je krivo što je se odlučio za pogrešnu stranu.
Pa sa jedne strane viču Bošnjaci Srbima "Ovaj je se pokajao, što se nas tiče evo vam ga džaba"
a Srbi uzvrate "E bogami nam takav ne treba ni da još 1000 maraka stavite uz njega"![]()
Vidi, meni kao biću koje postoji na ovoj planeti je potpuno nebitna etnička i nacionalna pripadnost. Dok god nam je to kao ljudima bitno, mi nikada nećemo na ovoj planeti u miru živjeti.
Ja kada vidim koliko je tebi bitno da naglasiš da si ti bošnjak, i kako doživljavaš sve srbe, ti se meni onda nalaziš u istom spektru kao i bilo koji srbin koji se ponaša isto kao i ti.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)