Ma nije to bona. da sam te mislio dovoditi ja bih to tebi sve prepustio.Zagorka wrote:Dzaba ti je,neću se udavati bolanKrokodil Behko wrote:Nisam drpio. To je iz Halal sekond handaZagorka wrote:Kojem ti vehabiji drpi hlače,Tita ti?Je li dugo trčao za tobom?
E hebi ga Pašaga. Ne valja snijeg - ne valja trava...?Pasaga wrote:imam oko 300 kvadrata trave oko kuce...
nemate pojma koliko je to zahtjevno i koliko napor treba
da ulozis da bi to uvjek izgledalo svjeze i uredno...
nekad mi se cini da cu da dobijem cir od toga...
djavo je odnio....sve cu asvaltirat...
Ja imam oko kuće 500 kvadrata plus oko bašče još oko 200 kvadrata i tu ne računam voćnjak
i šljivak gdje imam još oko 1000 kvadrata pod travom. Ali sva sreća pa je ovdašnjim lijenčinama došlo iz gu.ice u glavu. Prošlo ljeto sam molio da mi pokose voćnjak i šljivak i da nose travu.
Neće niko džaba a ovog ljeta je drugačije. Već imam dvije ponude da sami dodju i kose. Još
će oni meni i platiti za tu travu.
Neka..neka. Dobro su naučili cijeniti prvu travu nakon one suše od prošle godine......a čovjeka jest naspio.....nemoj drugi put doći sa onom heklanom kapicom na glavi
![]()
(i kaže se šljivik)
Kud će nositi travu,de vidi s tutnom da je uvališ kakoValja ti kad bi cvaju po sepetu dobio,što
![]()
Ti si se sama hvalila kako ti to sve znaš i nije ti mrsko. Zar ne? Jbg ja se pouzdao u teme a ti ništa.
Svašta ti znaš ali ne znaš da se ipak kaže šljivak