Zašto je bitno biti Bošnjak?

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Zašto je bitno biti Bošnjak?

bošnjak
40
63%
srbin
1
2%
hrvat
2
3%
bosanac
12
19%
ostali
4
6%
nisam iz BiH
4
6%

Total votes: 63

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1391 times
Status: Offline

Re: Zašto je bitno biti Bošnjak?

Post by MunDzi » 28 Nov 2021, 22:08

General War wrote: 28 Nov 2021, 21:55
MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 21:40

Cuj ga. ....sanja o svojoj mladosti, i nesretan svojim zivotom.
A cevapi mu jedina zivotna radost. Ahahaha
A posto su kod tebe cevapi?
Djenerale, realno gledajuci ti si prdno u fenjer.
Prestani jesti ili raspitivati se za cevape.
Prepusti to mladim i zdravim organizmima.

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times

Post by General War » 28 Nov 2021, 22:13

MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 22:08
General War wrote: 28 Nov 2021, 21:55
A posto su kod tebe cevapi?
A sta ti jedes vani? Stignel se mladom i zdravom kvalitetno se hraniti kod toliko posla? Kad si zadnji put jela cevape?
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica

Post by MunDzi » 28 Nov 2021, 22:21

General War wrote: 28 Nov 2021, 22:13
MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 22:08
A sta ti jedes vani? Stignel se mladom i zdravom kvalitetno se hraniti kod toliko posla? Kad si zadnji put jela cevape?
Mladi stignu.
Ja ne stignem.
Vas cjeli dan i noc mjesam malter na bausteli.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom » 28 Nov 2021, 22:36

Duminjo wrote: 28 Nov 2021, 20:33
Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2021, 09:20
Samo je kod Bošnjaka FGRovaca Popis služio da se izjasni kako god hoće, od Klingona pa do Hobbita, kao neka igrica, dok su ostali Bošnjaci, Srbi i Hrvati se odnosili prema Popisu kako treba, kao potvrdu koliko ima stanovnika po raznim kategorijama.

Što se mene tiče može se taj Hare izjašnjavati i kao Viking, ako se on sam sebe ne stidi ako je u društvu sa Jovanom Srbinom i Franjom Hrvatom koji dokazuju da mogu biti multi-kulti raja, da nisu nacionalisti i zatucani a u isto vrijeme i da ne negiraju svoju nacionalnost a on i dalje misli da mora furati tu priču da bude iznad primitivizma zašto bi mu iko drugi spašavao samopoštovanje?

Problem nastaje od onog momenta kada počne kuknjava o ugroženosti i manjku prava u državi . kada taj isti Hare Bošnjak iz bošnjačke familije koji po ovom uređenju kao pripadnik jednog od konstitutivnih naroda ima prava a on se iz nekog inata izjasni kao Tadžikistanac i počne tražiti sažaljenje a usput je zajebao ostale prave manjine u BiH poput Roma.

Naravno da takve osobe nisu baš naročito inteligentne.
Ako su narodi sa prostora bivše Jugoslavije Bošnjaci, Srbi, Hrvati, Slovenci, Makedonci, Crnogorci, Albanci, Romi i ostali narodi koji su migrirali poput Bugara, Mađara, Rumuna itd. onda ti Bosanci sa Popisa nisu baš pametni jer bosanski i jugoslovenski narod ne postoji i oni su ti koji vrijeđaju inteligenciju.
Ne znam da novopeceni ostali više kukaju od bosnjaka zasto su se bas ovi izjasnili tako kako jesu.
Po tebi takvi nisu inteligentni a bogati kakvi su inteligentni? Ovi sto im je u zivotu najbitnije kako ce se izjasniti? Dok svijet ide dalje, neki i na mars, ti mjeris neciju inteligenciju prema tome kako se neko izjasnio :ok

Ovo sto ponavljas u svakom postu da je Hare bosnjak iako se on izjasnio kao ostali, mozes ponavljati do iznemoglosti, covjek je upravo ono kako se izjasnio. Zamisli, demokratija.
Iskreno, malo mi je i bezveze raspravljati sta je Hare a sta nije. Cinjenica je da mnogi, koji bi se trebali izjasniti kao bosnjaci, tako se ne izjasnjavaju. Hajde probaj razsmiliti ko je kriv za to? Je li moguce da politicari koji bi trebali zastupati bosnjake ne snose nikakvu krivicu? Zasto su uvijek krivi ti ljudi koji su se drugacije izjasnili i sta bosnjaci postizu prozivanjem istih kao nekakvih neinteligentnih ljudi. Kakav je to nacin?

Onda, imas nekoga ko k'o fol zastupa bosnjake i nerijetko se moze cuti kako doticni hoce gradjansku drzavu, hoce da svi budemo isti, spominje stalno presudu sejdic finci a sta doticni ustvari radi? Pravi izlet po njemackoj i okuplja dijasporu i soli im pamet upravo o bosnjastvu. Ne treba ni spominjati da je to nabacivanje na volej i covicu i dodiku da i oni podju svoja krda okupljati.

Onda, kako mislis stabilnu i normalnu drzavu (U kojoj svako ima pravo glasati za koga hoce i u kojoj svako ima pravo biti biran) ako prvo kazes da si bosnjak pa tek onda bosanac tj ako ti je bosnjastvo na prvom mjestu Pa tek onda bosanstvo. Kojom magijom drzava moze jacati ako jaca bosnjak? Jer, ako bosnjak jaca, automatski jacaju i druga dva konstitutivna naroda. Jacanjem konstitutivnosti naroda, slabi drzava i onda samo cekaj vrijeme da ta kontitutivnost dovoljno naraste kako bi mogla odjebati drzavu. A ako mislis da ce bosnjaci, kao konstitutivan narod jacati a istovremeno srbi i hrvati kao konstitutivan narod slabiti, varas se.

Dalje, bosnjaci su garant boljeg zivota u drzavi isto onako kako je dobar zivot u federaciji gdje su bosnjaci vecina. Ko bosnjacima smeta u zenici, ilijasu, travniku? Jesul i tamo krivi oni koji se drugacije izjasnjavaju pa ti ljudi kasne za svijetom trista godina.

Naglabamo dva tri dana je li Hare bosnjak ili nije a covjek ima na papiru sta je. Gotovo i nema se tu više sta raspredati. Hajde da vidimo ko je kriv zasto Hare nije Bosnjak, ko je kriv zasto je stanje u opstinama gdje su bosnjaci vecina, katastrofalno. I hajde da vidimo je li zaista problem naroda u bosni taj sto se svi bosnjaci (Po onoj tvojoj teoriji) ne izjasnjavaju kao bosnjaci ili je neki drugi problem malo bitniji? Sta za bosnu znaci da bosnjaci sada cine 80% stanovnistva? Po meni, bilo bi isto..
Sta gube trenutne nacionalne stranke ako bi nekim cudom pao novi izborni zakon sa neba po kojem bi se konstitutivnost svi tri naroda svela na nebitnu stvar. Sta bi time gubila SDA? Kako je SDA prethodnih godina zastupala bosnjake? Jesu li mogli bolje, gdje su grijesili, zasto se desavaju zadnjih mjeseci ovi transferi iz SDA U NiP..

Pitanja je koliko hoces. Odgovornosti bosnjackih lidera je isto koliko hoces. Ne mogu nikako za sve i uvijek biti krivi samo srbi i hrvati ili Haris koji se izjasnjava kao ostali. Haris, ostali, je posljedica politike bosnjaka a nikako krivac.
To je apsolutno nevažno jer ne odlučuje Bakir ko je Bošnjak niti može to odlučiti zato ne znam zašto njega pominješ niti zašto pominješ stanje u državi kada su narodi postojali prije nego što je čak i SFRJ nastala. Srbima i Hrvatima pred popis Dodik, Čović kao i lopovluk SNSDa i HDZa i njihove krađe nisu bili nikakav faktor kod izjašnjavanja jer narodi nisu stranački proizvodi.

Ali eto, Kojoviću, Mandiću, Bogićeviću i Mijatoviću nisu karadžić, milošević, mladić, arkan, genocid i masovne grobnice ogadili srpstvo (kao što i ne treba jer su narodi postojali prije njih) ali su FGR Bošnjaka Bakir, Islam, Fadil i Mulahusić odvratili od odluke da bude Bošnjak. Ima li tanjih argumenata zašto se nisu izjasnili Bošnjacima?

Ali super da si pomenuo kako u drugim zemljama ljudi idu na Mars jer postoji jedna moderna država gdje ljudi redovno istražuju Mars i putuju na mjesec a to su Sjedinjene Američke Države. Ne samo da su napredni već su možda i najveće patriote na zemaljskoj kugli i ne daju na svoju državu. Ali pitaj svakog ponosnog Amerikanca o svom backgroundu i svi će znati porijeklo do svog djeda ako ne i dalje
"Ja sam irskog porijekla"
"Moj pradjed je kao migrant iz Italije stigao brodom"
"Očevi djed i nana su Nijemac i Holanđanka dok je sa majčine strane djed Poljak a nena ruska Jevrejka".

U Americi su baš ti kao FGRovci koji nemaju pojma o narodima i etnijama a kunu se u državu oni koji se smatraju primitivnim jer to su oni gdje će John reći Lopezu ili Mohammedu "Vrati se tamo odakle si došao" a nije informisan da su i njegovi odnekle došli.
Samo se kod nas ti što se smatraju Bosancima a nemaju pojma da BiH kao i ostatak bivše Jugoslavije sastoji od razlicitih naroda, gdje bosanski narod ne postoji ne smatraju primitivnim već se takvi jos smatraju da su iznad primitiivzma iako dokazuju na novo da su neinformisani i zaslužuju da se ismijavaju.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2753 times
Been thanked: 8615 times

Post by Duminjo » 28 Nov 2021, 22:50

Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2021, 22:36
Duminjo wrote: 28 Nov 2021, 20:33

Ne znam da novopeceni ostali više kukaju od bosnjaka zasto su se bas ovi izjasnili tako kako jesu.
Po tebi takvi nisu inteligentni a bogati kakvi su inteligentni? Ovi sto im je u zivotu najbitnije kako ce se izjasniti? Dok svijet ide dalje, neki i na mars, ti mjeris neciju inteligenciju prema tome kako se neko izjasnio :ok

Ovo sto ponavljas u svakom postu da je Hare bosnjak iako se on izjasnio kao ostali, mozes ponavljati do iznemoglosti, covjek je upravo ono kako se izjasnio. Zamisli, demokratija.
Iskreno, malo mi je i bezveze raspravljati sta je Hare a sta nije. Cinjenica je da mnogi, koji bi se trebali izjasniti kao bosnjaci, tako se ne izjasnjavaju. Hajde probaj razsmiliti ko je kriv za to? Je li moguce da politicari koji bi trebali zastupati bosnjake ne snose nikakvu krivicu? Zasto su uvijek krivi ti ljudi koji su se drugacije izjasnili i sta bosnjaci postizu prozivanjem istih kao nekakvih neinteligentnih ljudi. Kakav je to nacin?

Onda, imas nekoga ko k'o fol zastupa bosnjake i nerijetko se moze cuti kako doticni hoce gradjansku drzavu, hoce da svi budemo isti, spominje stalno presudu sejdic finci a sta doticni ustvari radi? Pravi izlet po njemackoj i okuplja dijasporu i soli im pamet upravo o bosnjastvu. Ne treba ni spominjati da je to nabacivanje na volej i covicu i dodiku da i oni podju svoja krda okupljati.

Onda, kako mislis stabilnu i normalnu drzavu (U kojoj svako ima pravo glasati za koga hoce i u kojoj svako ima pravo biti biran) ako prvo kazes da si bosnjak pa tek onda bosanac tj ako ti je bosnjastvo na prvom mjestu Pa tek onda bosanstvo. Kojom magijom drzava moze jacati ako jaca bosnjak? Jer, ako bosnjak jaca, automatski jacaju i druga dva konstitutivna naroda. Jacanjem konstitutivnosti naroda, slabi drzava i onda samo cekaj vrijeme da ta kontitutivnost dovoljno naraste kako bi mogla odjebati drzavu. A ako mislis da ce bosnjaci, kao konstitutivan narod jacati a istovremeno srbi i hrvati kao konstitutivan narod slabiti, varas se.

Dalje, bosnjaci su garant boljeg zivota u drzavi isto onako kako je dobar zivot u federaciji gdje su bosnjaci vecina. Ko bosnjacima smeta u zenici, ilijasu, travniku? Jesul i tamo krivi oni koji se drugacije izjasnjavaju pa ti ljudi kasne za svijetom trista godina.

Naglabamo dva tri dana je li Hare bosnjak ili nije a covjek ima na papiru sta je. Gotovo i nema se tu više sta raspredati. Hajde da vidimo ko je kriv zasto Hare nije Bosnjak, ko je kriv zasto je stanje u opstinama gdje su bosnjaci vecina, katastrofalno. I hajde da vidimo je li zaista problem naroda u bosni taj sto se svi bosnjaci (Po onoj tvojoj teoriji) ne izjasnjavaju kao bosnjaci ili je neki drugi problem malo bitniji? Sta za bosnu znaci da bosnjaci sada cine 80% stanovnistva? Po meni, bilo bi isto..
Sta gube trenutne nacionalne stranke ako bi nekim cudom pao novi izborni zakon sa neba po kojem bi se konstitutivnost svi tri naroda svela na nebitnu stvar. Sta bi time gubila SDA? Kako je SDA prethodnih godina zastupala bosnjake? Jesu li mogli bolje, gdje su grijesili, zasto se desavaju zadnjih mjeseci ovi transferi iz SDA U NiP..

Pitanja je koliko hoces. Odgovornosti bosnjackih lidera je isto koliko hoces. Ne mogu nikako za sve i uvijek biti krivi samo srbi i hrvati ili Haris koji se izjasnjava kao ostali. Haris, ostali, je posljedica politike bosnjaka a nikako krivac.
To je apsolutno nevažno jer ne odlučuje Bakir ko je Bošnjak niti može to odlučiti zato ne znam zašto njega pominješ niti zašto pominješ stanje u državi kada su narodi postojali prije nego što je čak i SFRJ nastala. Srbima i Hrvatima pred popis Dodik, Čović kao i lopovluk SNSDa i HDZa i njihove krađe nisu bili nikakav faktor kod izjašnjavanja jer narodi nisu stranački proizvodi.

Ali eto, Kojoviću, Mandiću, Bogićeviću i Mijatoviću nisu karadžić, milošević, mladić, arkan, genocid i masovne grobnice ogadili srpstvo (kao što i ne treba jer su narodi postojali prije njih) ali su FGR Bošnjaka Bakir, Islam, Fadil i Mulahusić odvratili od odluke da bude Bošnjak. Ima li tanjih argumenata zašto se nisu izjasnili Bošnjacima?

Ali super da si pomenuo kako u drugim zemljama ljudi idu na Mars jer postoji jedna moderna država gdje ljudi redovno istražuju Mars i putuju na mjesec a to su Sjedinjene Američke Države. Ne samo da su napredni već su možda i najveće patriote na zemaljskoj kugli i ne daju na svoju državu. Ali pitaj svakog ponosnog Amerikanca o svom backgroundu i svi će znati porijeklo do svog djeda ako ne i dalje
"Očevi djed i nana su Nijemac i Holanđanka dok je sa majčine strane djed Poljak a nena ruska Jevrejka".

U Americi su baš ti kao FGRovci koji nemaju pojma o narodima i etnijama a kunu se u državu oni koji se smatraju primitivnim jer to su oni gdje će John reći Lopezu ili Mohammedu "Vrati se tamo odakle si došao" a nije informisan da su i njegovi odnekle došli.
Samo se kod nas ti što se smatraju Bosancima a nemaju pojma da BiH kao i ostatak bivše Jugoslavije sastoji od razlicitih naroda, gdje bosanski narod ne postoji ne smatraju primitivnim već se takvi jos smatraju da su iznad primitiivzma iako dokazuju na novo da su neinformisani i zaslužuju da se ismijavaju.
Eto ismijavajte. Sljedeci popis 10% ostalih pa ces se opet zacudit kada neko prozove SDA. Pa nije moja tetka predstavlja bosnjake zadnjih 30 godina vec upravo taj SDA i upravo zahvaljujuci tom SDA bosnjaci su tu gdje jesu. Al jok, kriv je narod, nije inteligentan i za ismijavanje je.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom » 28 Nov 2021, 22:57

Duminjo wrote: 28 Nov 2021, 22:50
Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2021, 22:36

Eto ismijavajte. Sljedeci popis 10% ostalih pa ces se opet zacudit kada neko prozove SDA. Pa nije moja tetka predstavlja bosnjake zadnjih 30 godina vec upravo taj SDA i upravo zahvaljujuci tom SDA bosnjaci su tu gdje jesu. Al jok, kriv je narod, nije inteligentan i za ismijavanje je.
Takva obećavanja sam čitao pred popis 2013 gdje su obećavali da će biti bar najmanje 30% Bosanaca iz istog razloga.
Tvoja rečenica bi jedino imala smisla da smatraš da su Bošnjaci izmisljeni u podrumu Holiday Inna od strane SDA sponzorisano od strane Avaza i Hayata.
Da li smatraš tako?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22556 times
Been thanked: 20704 times

Post by Masamune » 28 Nov 2021, 23:02

Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2021, 20:08
MarlboroGold wrote: 28 Nov 2021, 19:17
Hajd razumijem odrasle ljude, ali kad djecu koriste za propagandu to mi ne ide u glavu. Šta djeca znaju o tome.
Tito, američki političari što u predizbornoj ljube i grle djecu, reklame pogotovo sad pred božić gdje je fokus na djeci da kupuju. Ne znam čemu ibrećenje za nešto što je prisutno decenijama ali eto treba to naglasiti u 2021. samo zato što je spot o Bošnjacima.
Rekao bih isto za bilo koju situaciju. Jednostavno nije u redu djecu koristiti za ovako nešto tamam da Tito ustane iz groba pa da prave komunističke propagadne reklame sa djecom.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 28 Nov 2021, 23:06

Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2021, 22:57
Duminjo wrote: 28 Nov 2021, 22:50

Takva obećavanja sam čitao pred popis 2013 gdje su obećavali da će biti bar najmanje 30% Bosanaca iz istog razloga.
Tvoja rečenica bi jedino imala smisla da smatraš da su Bošnjaci izmisljeni u podrumu Holiday Inna od strane SDA sponzorisano od strane Avaza i Hayata.
Da li smatraš tako?
Moja recenica je obicna prognoza. Tvoja konstrukcija iste i to nagadjanje je klizeci sa dvije noge i skretanje sa bolne teme: odgovornost SDA za trenutni polozaj bosnjaka u drzavi :valja

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 28 Nov 2021, 23:11

Ne sikiramo se previše za naredni popis. Koga briga i da bude 1% i dalje. U suštini oko 1% će nastaviti biti sve dok postoji konstitutivnost.

Svakako će Nazif i jarani Harry Potter-ovim štapićem dići još 50 spratova u zgradi bez lifta i stepenica i s krova iste nastaviti pljuvati po nama dole bez da im iko može prići istovremeno vikajući vidi onih dole budala što nam se ne popnu i ne zaustave nas. Ovo je upravo ono što svo vrijeme radi ovdje.

Ne bi se oni ovoliko bunili u vezi 1% da im ne predstavljamo opasnost urušavanja njihove nacionalističke utopije.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine
Has thanked: 2887 times
Been thanked: 23877 times
Status: Online

Post by HAVANA » 28 Nov 2021, 23:14

Evo svi cemo se izjasnit ko bosnjaci ako ce bit bolje. Hoce onda ta sda nesto napraviti napokon osim pljackati? Jebalo vas izjasnjavanje djeca nam odose zbog gamadi. Cetnik nam je jebo majku al ovi su nas dokusurili. Toliko mi se gade da je to nevjerovatno. A znam ih i gledam ih godinama sta rade, izbliza... To je ba smece obicno. Zlo za nasu djecu.A nema ni drugog. Ja ne znam. Mi smo ga bas popusili. Najbolje da ovi svi pomru pa neki mladi da dodju. Mozda bi sta pametnije skontali ako nisu iz fakinske kuce, stranacke nake...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 28 Nov 2021, 23:15

MarlboroGold wrote: 28 Nov 2021, 23:11 Ne sikiramo se previše za naredni popis. Koga briga i da bude 1% i dalje. U suštini oko 1% će nastaviti biti sve dok postoji konstitutivnost.

Svakako će Nazif i jarani Harry Potter-ovim štapićem dići još 50 spratova u zgradi bez lifta i stepenica i s krova iste nastaviti pljuvati po nama dole bez da im iko može prići istovremeno vikajući vidi onih dole budala što nam se ne popnu i ne zaustave nas.
Problem je u tome sto od 51% bosnjaka, samo njih mozda 1% ima koristi od konstitutivnosti.
Ostalih 50% su bez komentara

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 28 Nov 2021, 23:18

HAVANA wrote: 28 Nov 2021, 23:14 Evo svi cemo se izjasnit ko bosnjaci ako ce bit bolje. Hoce onda ta sda nesto napraviti napokon osim pljackati? Jebalo vas izjasnjavanje djeca nam odose zbog gamadi. Cetnik nam je jebo majku al ovi su nas dokusurili. Toliko mi se gade da je to nevjerovatno. A znam ih i gledam ih godinama sta rade, izbliza... To je ba smece obicno. Zlo za nasu djecu.A nema ni drugog. Ja ne znam. Mi smo ga bas popusili. Najbolje da ovi svi pomru pa neki mladi da dodju. Mozda bi sta pametnije skontali ako nisu iz fakinske kuce, stranacke nake...
Hoce kao sto su sada nahajcali svoje sindikalce iz javnih preduzeca u Sarajevu da idu u strajk :valja

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:

Post by Masamune » 28 Nov 2021, 23:19

Jarane razumio bih sve ovo da se ostali bune što se ljudi etnički izjašnjavaju kao Bošnjaci, Srbi ili Hrvati, ali to nije slučaj. Možda to može doći od nekih budala, ali ja to lično niti sam čuo niti ikad vidio. Bespotrebna kuknjava. I mi volimo ovu državu.

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica

Post by MunDzi » 28 Nov 2021, 23:20

Joj im price.
Aha, Bosnjak je inace sinonim za SDA.

Ne mogu vjerovati kakve gluposti citam.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 28 Nov 2021, 23:29

MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 23:20 Joj im price.

Dodji probaj.Ne znam sta drugo da ti kazem.Povedi i djecu ako imas.

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica

Post by MunDzi » 28 Nov 2021, 23:32

HAVANA wrote: 28 Nov 2021, 23:29
MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 23:20 Joj im price.

Dodji probaj.Ne znam sta drugo da ti kazem.Povedi i djecu ako imas.
Sta bolan da probam.
Da identifikujem cijeli jedan narod, samim time i samu sebe i porodicu, sa nekom politickom strankom?
Jesi li ti normalan.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 28 Nov 2021, 23:35

Prestani ujedati,ako ne mozes pisati normalno nemoj mi se obracati.Znas ti dobro koga i sta ja kritikujem.

MunDzi
Svadjalica
Svadjalica

Post by MunDzi » 28 Nov 2021, 23:44

HAVANA wrote: 28 Nov 2021, 23:35 Prestani ujedati,ako ne mozes pisati normalno nemoj mi se obracati.Znas ti dobro koga i sta ja kritikujem.
Ne ujedam ja, nego ti.
I sve dok budes pljuvao po narodu zvanom Bosnjaci ja cu komentarisati. Tebi ako se ne dopada imas vise opcija.
Ignorisi me.
Opsuj ili isprostaci nesto (nece ti biti prvi put).

Ima i alternativa, da prestanes pljuvati po Bosnjacima bilo da to radis suptilno ili manje suptilno.

HAVANA
Forumaš godine
Forumaš godine

Post by HAVANA » 28 Nov 2021, 23:57

MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 23:44
HAVANA wrote: 28 Nov 2021, 23:35 Prestani ujedati,ako ne mozes pisati normalno nemoj mi se obracati.Znas ti dobro koga i sta ja kritikujem.
Ne ujedam ja, nego ti.
I sve dok budes pljuvao po narodu zvanom Bosnjaci ja cu komentarisati. Tebi ako se ne dopada imas vise opcija.
Ignorisi me.
Opsuj ili isprostaci nesto (nece ti biti prvi put).

Ima i alternativa, da prestanes pljuvati po Bosnjacima bilo da to radis suptilno ili manje suptilno.
Pljujem po sda a ne znam gdje si ti to ugledala da pljujem po bosnjacima.Ako ima kopiraj,da se izvinem.To sto se ja ne izjasnjavam tako je moj izbor i pravo Ne znam u cemu je problem.A psovanje je narodna rijec i obicaj Puno iskrenije od hinjskog vrijedjanja i bockanja pa kad ti ko vrati onda kuku majko.Al de ti ako volis tako.

General War
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 105 times
Been thanked: 139 times

Post by General War » 29 Nov 2021, 00:01

MunDzi wrote: 28 Nov 2021, 22:21
General War wrote: 28 Nov 2021, 22:13
Mladi stignu.
Ja ne stignem.
Vas cjeli dan i noc mjesam malter na bausteli.
Aaa, pa dobro sace penzija pa ko sultanija kad se vratis vamo.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”

Post Reply

Return to “Politika u BiH”