Omiljena sportska marka?
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41969 times
- Been thanked: 28807 times
- Status: Offline
Re: Omiljena sportska marka?
Dobar je asics sto puta ljepsi od adidasa 
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
i jos jedna vrlo dobra marka,mozda i najkvalitetnija(ali poskupa) je skandinavska,bolje receno finska marka-RUKKA,...jako solidan kavlitet..

- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Nike i Tom Sachs vas oblače u svemirsku odjeću
Nova linija Nikeove sportske odjeće inspirirana je svemirskim istraživanja.

Razlog zbog kojeg predstavljamo novu liniju Nikeove odjeće pod nazivom NikeCraft je u tome što vjerujemo da bi se mogla dopasti svim tehnološki osviještenim osobama, posebice ljubiteljima SF-a i svemirskih istraživanja.
Poznati dizajner Tom Sachs, za Nike je izradio čitavu liniju sportske odjeće, obuće, torbica, i naprtnjača, inspiriranu svemirskim letovima i kolonizacijom Marsa.

No ne bojte se da se radi o nečem što ćete moći nositi samo za maškare, jer su proizvodi ove ograničene serije savršeno funkcionalni i solidno se uklapaju u "normalnu" odjeću, znači da na kapuljači nećete imati antene, niti ćete izgledati kao da nosite loš astronautski kostim.
Posebna zanimljivost Sachsove odjeće je u materijalima iz kojih je napravljena, poput Ortho tkanine iz koje se izrađuju prava svemirska odijela, te Vectran vlakana, od kojih su napravljeni zračni jastuci koji su poslužili za umekšavanje slijetanja marsovih rovera Spirit i Opportunity.
Nike još nije objavio cijene proizvoda nove linije NikeCraft, no izdano je priopćenje kako će se moći kupovati samo u njihovim ekskluzivnim buticima diljem svijeta, što znači da baš i neće biti "best-buy" roba.
Sve modele odjeće, obuće, torbica i naprtnjača možete pogledati na službenoj stranici: http://nikecraft.com.
Nova linija Nikeove sportske odjeće inspirirana je svemirskim istraživanja.

Razlog zbog kojeg predstavljamo novu liniju Nikeove odjeće pod nazivom NikeCraft je u tome što vjerujemo da bi se mogla dopasti svim tehnološki osviještenim osobama, posebice ljubiteljima SF-a i svemirskih istraživanja.
Poznati dizajner Tom Sachs, za Nike je izradio čitavu liniju sportske odjeće, obuće, torbica, i naprtnjača, inspiriranu svemirskim letovima i kolonizacijom Marsa.

No ne bojte se da se radi o nečem što ćete moći nositi samo za maškare, jer su proizvodi ove ograničene serije savršeno funkcionalni i solidno se uklapaju u "normalnu" odjeću, znači da na kapuljači nećete imati antene, niti ćete izgledati kao da nosite loš astronautski kostim.
Posebna zanimljivost Sachsove odjeće je u materijalima iz kojih je napravljena, poput Ortho tkanine iz koje se izrađuju prava svemirska odijela, te Vectran vlakana, od kojih su napravljeni zračni jastuci koji su poslužili za umekšavanje slijetanja marsovih rovera Spirit i Opportunity.
Nike još nije objavio cijene proizvoda nove linije NikeCraft, no izdano je priopćenje kako će se moći kupovati samo u njihovim ekskluzivnim buticima diljem svijeta, što znači da baš i neće biti "best-buy" roba.
Sve modele odjeće, obuće, torbica i naprtnjača možete pogledati na službenoj stranici: http://nikecraft.com.
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
adidas
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Sta ce t ita seljacka markaHeidi wrote:adidas
- Heidi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 7 times
pa zato sto sam seljanka
rumena i zdrava 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Ubjedljivo najomiljenija mi je Diadora, ponajviše zbog udobnosti. S njihovim proizvodima nikada nije bilo fule. Kod nas gotovo nezastupljena: potraga za Diadorom u Sarajevu avantura je sa krajnje neizvjesnim ishodom.
Odmah iza - Reebok; prema udobnosti gotovo podjednak a kvalitetom vjerovatno i bolji u odnosu na Diadoru, ali mi je ova prva za nijansu draža.
Adidas i Nike jesu najpopularniji, najrašireniji i najraznovrsniji, pri čemu tu ima mnogo lošega ali i mnogo dobroga. Adidas je opet poodavno prevazišao okvire obične sportske marke. Sličan status imao bi i Nike, da je kojim slučajem riječ o evropskoj kompaniji. Prednost Adidasu.
Lotto je izvrstan kada je u pitanju specijalizirana sportska oprema; po svemu ostalom ispred njega bih na ljestvicu uvrstio Sergio Tacchini-a, možda i Asics.
Odmah iza - Reebok; prema udobnosti gotovo podjednak a kvalitetom vjerovatno i bolji u odnosu na Diadoru, ali mi je ova prva za nijansu draža.
Adidas i Nike jesu najpopularniji, najrašireniji i najraznovrsniji, pri čemu tu ima mnogo lošega ali i mnogo dobroga. Adidas je opet poodavno prevazišao okvire obične sportske marke. Sličan status imao bi i Nike, da je kojim slučajem riječ o evropskoj kompaniji. Prednost Adidasu.
Lotto je izvrstan kada je u pitanju specijalizirana sportska oprema; po svemu ostalom ispred njega bih na ljestvicu uvrstio Sergio Tacchini-a, možda i Asics.
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10328 times
- Been thanked: 12201 times
Možda zbog toga što nije dovoljno jaka kao adidas ili nike pa nema falsheva. Ako nadješniska grana wrote:Ubjedljivo najomiljenija mi je Diadora, ponajviše zbog udobnosti. S njihovim proizvodima nikada nije bilo fule. Kod nas gotovo nezastupljena: potraga za Diadorom u Sarajevu avantura je sa krajnje neizvjesnim ishodom.
neki komad odjeće/obuće a da na njemu piše Diadora onda je to ujedno i original
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3958 times
- Been thanked: 2980 times

..provjereno....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nekad su mi omiljene bile Nike i Fila zbog patika za košarku, kasnije uzimao samo Reebok i Adidas. Nike nema dvoje patike normalnog izgleda, sve nešto svemirskog izgleda i prešareno.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
‘Nike’ potvrdio: Tenisice koje se same vežu stižu 2015.
Kompanija 'Nike' je 2011. godine na tržište izbacila futurističku kolekciju tenisica kakve je Marty Mcfly nosio u filmu "Povratak u budućnost 2", piše Engadget.
[ytube][/ytube]
Kompanija 'Nike' je 2011. godine na tržište izbacila futurističku kolekciju tenisica kakve je Marty Mcfly nosio u filmu "Povratak u budućnost 2", piše Engadget.
[ytube][/ytube]
Ovo tema za mene i storma 
Meni je najdraža Adidas i ne znam kad sam nešto druge marke sa našeg tržišta uzeo. Prije sam imao tene New Balance, ali opet se vratio na staro. Eventualno kako imam para pa uzimam Fred Perry. Primjer najboljih patika :P

Meni je najdraža Adidas i ne znam kad sam nešto druge marke sa našeg tržišta uzeo. Prije sam imao tene New Balance, ali opet se vratio na staro. Eventualno kako imam para pa uzimam Fred Perry. Primjer najboljih patika :P

-
Bambi
- Inventar foruma

Adidas adidas adidas i samo adidas
inace u 99% slucajeva nosam patike tako da su mi bas bitne 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
Mala_Mu wrote:Adidas definitivno
adidas originals je nešto najbolje što ima 
Habibti, ya nour el - ain... 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
Tako jestorm wrote:adidas originals je nešto najbolje što ima
Ne zna Rum sta valja