Feministkinje

Ponašanje u društvu i odnosi među ljudima. Humanost, predrasude.

Moderator: Krokodil Behko

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 849 times
Been thanked: 1008 times
Status: Offline

Re: Feminizam je potreban: Šta sve ženama u SAD-u nije bilo dozvoljeno 60-ih godina prošlog stoljeća

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 12:02

golemo i oksford daje diplome za netacne i defamirajuce price.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Feminizam je potreban: Šta sve ženama u SAD-u nije bilo dozvoljeno 60-ih godina prošlog stoljeća

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 12:06

spacebound wrote: 01 Dec 2021, 12:02
The 51st State wrote: 01 Dec 2021, 11:49

sta je netacno u napisanom, posto pretpostavljas da aludiras na moje komentare.
Sve je netacno!
I tvoje izvrtanje i pokusaj da izuzetno rijetke slucajeve siznutih osoba predstavis kao nesto uobicajeno. Ne znam kome i zasto to podmeces kad svi imamo oci, pamet i iskustvo, pa znamo da te budale koje iskopas iz ko zna kojih kutova interneta ne cine ni 0,1% populacije.
vrlo tacno samo sto ti ne razumijes prirodu i ideolosku pozadinu feminizma, kad se u tom kontekstu informises mogla bi promijeniti misljenje.
ja cu ti dati malu natuknicu sta je feminizam u stvari, naime to je ateisticka izmisljena ideologija koja nema civilizacijsko uporiste osim individualnog, tako da recimo posljedica sirenja te idelogije su zene najvise najebale po svim osnovovama, recimo sad je problem sto ih muskarci koji se osjecaju kao zene guze i maltertiraju po zatvorima uz punu podrsku feministica.
feminizam.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9999 times
Been thanked: 16888 times
Status: Online

Post by spacebound » 01 Dec 2021, 12:18

:grana
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Dori
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 15099 times
Been thanked: 14877 times

Post by Dori » 01 Dec 2021, 12:19

spacebound wrote: 01 Dec 2021, 12:18:grana
:D.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 12:20

pa jes, najlakse je propagirati suplju i ne suocavati se sa posljedicama te propagacije. najvece dostignuce istog je razorena nuklearna celija drustva na zapadu i 107 zvanicnih seksualnih identiteta dosada.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 01 Dec 2021, 12:27

Jest, zene sad rade, zaradjuju, nisu ovisne o muzu koji ce napravit onoliko djece koliko on hoce, ne pitajuci zenu, vec zahtjevajuci seks kad zeli, koji ona ne moze odbit, pa onda nju ostavlja s tom djecom dok hoda po kafanama i sa zenama lakog morala, a ona osim fizickog i seksualnog trpi i ekonomsko nasilje. Sad volja joj se udat, volja ne udat, volja radjat, volja ne radjat. Zena - skolovana, zaposlena, samostalna, pa joj muskarac treba samo kao partner u ljubavi i zivotnim borbama, kao skrbnik - jok!
Strasno :(
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 12:32

naravno da je strasno, u doglednoj buducnosti ekstinkcija je zagarantovana jer nece biti populacije, opet zaobilazis devastirajuce posljedice kroz jeftini sarkazam.
btw. sve to sto si nabrojala vec je zasticeno i propisano za zene kao prava i obaveze prije hiljadu i kusur godina, zene koje su procitale malo vise od feministickih pamfleta znaju to.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 01 Dec 2021, 12:38

:lejla

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 12:39

evo primjera pojedinih hamsi prominentnih feministica koje su navukle svojom kretenskom pricom mnoge zene na "empowerment"
FFfCUwmVcAQf_8H.jpg

FFfCUvnUUAAEita.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 01 Dec 2021, 12:44

Je l to feminizam zagovara podvezivanje jajnika :ovaj Prvi mi haber.
Ma i ja se nasla diksutovat bezveze.
Odoh citat knjigu, da vrijeme kvalitetnije potrosim :ok

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 12:46

naravno, to im je jedna od osnovnih propagacija.
drugi put dodji spremnija i potkovanija.
nadam se da je knjiga o toksicnom uticaju feminizma na drustvo, to bi bilo kvalitetno stivo u ovom momentu.

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 01 Dec 2021, 12:50

Jok, Gricka vjestica, tuzno svjedocanstvo kako su zene stoljecima stradale, zbog ljubomore, pakosti, neuzvracenih ljubavi, bez dokaza i na strasan nacin.

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:
Has thanked: 478 times
Been thanked: 1458 times

Post by edo_79 » 01 Dec 2021, 13:01

spacebound wrote: 01 Dec 2021, 12:27 Jest, zene sad rade, zaradjuju, nisu ovisne o muzu koji ce napravit onoliko djece koliko on hoce, ne pitajuci zenu, vec zahtjevajuci seks kad zeli, koji ona ne moze odbit, pa onda nju ostavlja s tom djecom dok hoda po kafanama 1 - i sa zenama lakog morala, a ona osim fizickog i seksualnog trpi i ekonomsko nasilje. Sad volja joj se udat, volja ne udat, volja radjat, volja ne radjat. Zena - skolovana, zaposlena, samostalna, pa joj muskarac treba samo kao partner u ljubavi i zivotnim borbama, 2 - kao skrbnik - jok!
Strasno :(
Zato porodica više ne vrijedi ni pišljivog boba radi stavke 1, a svako malo se natrči na žene koje kukaju kako više nema pravih muškaraca .... Sljedeći put kad vas klepi život po ušima, a vi ste iz stavke broj 2, fino same sebi rađajte djecu, udajite se za sebe same, i plačite same na svom ramenu, jer žene mogu da skrbe za sebe ......

Nema više kompromisa ni dogovora, jer dogovor kuću gradi, a zbog čega? Žene su jake, ambiciozne, nezavisne, niko im ne treba .... Samo ja u klin ti u ploču, pri čemu i muškarci i žene zaboravljaju da je sve kompromis, od veze, braka pa do samog života .... CIJELI ŽIVOT JE JEDAN VELIKI KOMPROMIS.

Što bi se muški ženili, a žene udavale, zašto imati porodicu kad možeš lumpovat, hodat okolo do 30-te ili 40-te pa onda kukat kako su sve žene kurve i svi muškarci isti .....

Jesmo propali k'o društvo k'o muda kroz poderane gaće .....
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound » 01 Dec 2021, 13:04

Pa ja, opet su zene krive, a kako bi drugacije i moglo biti :D.

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24725 times
Been thanked: 6459 times

Post by Veca » 01 Dec 2021, 13:08

...boze me sacuvaj i sakloni "muskaraca koji misle da su vrjedniji od mene i da mi oni odobravaju ili ukidaju moju slobodu i pravo na na bilo sto! ...jedina razlika kojom se ne mogu porediti s vama je snaga misica, a i tu snagu misica kompenziram glavom! ...dosta vas je bilo, ma i previse! Nek zivi RAVNOPRAVNOST!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

The 51st State
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by The 51st State » 01 Dec 2021, 13:08

cekaj, hoces reci da su feminizam muskarci izmislili?

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 01 Dec 2021, 13:11

spacebound wrote: 01 Dec 2021, 13:04 Pa ja, opet su zene krive, a kako bi drugacije i moglo biti :D.
Nisu žene krive ... ali sama si spomenula ŽENE LAKOG MORALA ..... jesi li?
Mora postojati kompromis i tolerantnost, s obje strane. Jel tu počne ja u klin ti u ploču, ja zarađujem ovoliko, vid te kakav si , ja sam jaka žena, to povlači nasilje, maltretiranje i odjednom su žene te koje su nemoćne.

Ne mogu na rende kora pa to ti je ....

Veca
Uvijek slobodna!
Uvijek slobodna!
Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Has thanked: 24725 times
Been thanked: 6459 times

Post by Veca » 01 Dec 2021, 13:12

spacebound wrote: 01 Dec 2021, 12:44 Je l to feminizam zagovara podvezivanje jajnika :ovaj Prvi mi haber.
Ma i ja se nasla diksutovat bezveze.
Odoh citat knjigu, da vrijeme kvalitetnije potrosim :ok

...ja nemam pojma da li je netko zagovar'o podvezivanje jajnika, ali sam to ucinila nakon rodjenja drugog djeteta! ...nisam htjela radjati vise i kapak! ...eto, trebala sam pitati neko musko, da li ce mi dozvoliti! :lupa :D.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.

edo_79
Inventar foruma
Inventar foruma
Mood:

Post by edo_79 » 01 Dec 2021, 13:13

Veca wrote: 01 Dec 2021, 13:08 ...boze me sacuvaj i sakloni "muskaraca koji misle da su vrjedniji od mene i da mi oni odobravaju ili ukidaju moju slobodu i pravo na na bilo sto! ...jedina razlika kojom se ne mogu porediti s vama je snaga misica, a i tu snagu misica kompenziram glavom! ...dosta vas je bilo, ma i previse! Nek zivi RAVNOPRAVNOST!
A ja mogu reći ...boze me sačuvaj i sakloni "žena koji misle da su vrjednije od mene i da mi one odobravaju ili ukidaju moju slobodu i pravo na na bilo što!

I šta sad ... To je već šovinizam jelda .. Čim tu bilo koja od strana (muško ili žensko) i pomisli da je vrijednije od onog drugog, razlaz odmah jer tu hajra nema ....

Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23835 times

Post by Fuddo » 01 Dec 2021, 13:14

Ovo ce se sve raspast.
Pordica kao osnovna celija drustva je skoro pa potpuno unistena. Ne vodi ovo nicemu.
Sad, jel kriv feminizam, ili je previse para u opticaju, svak svakog taslaci, pojma nemam…
Nit se ko zeni, nit udaje,
Ja ne znam kad je zadnji put bila neka svadba, a prije me non stop neko zvao na svadbu.
Ima bojfernd, girlfriend, zive skupa, sklepaju djete, ne prodje malo svak sebi, pa novi partner, novo djete…nista ni sa cim.
Dozvolite da se obratimo

Post Reply

Return to “Drustvo”