Bez ikakve loše namjere…Ali bas lijepo izgledala. Tek kad sam sjela u auto skontala šta sam rekla ženi

Moderator: VIP
Mozda cudno pitanje , ali - zasto si stavljala nogu na pec ?Maja wrote: 01 Dec 2021, 16:36 Stavila nogu na pec, kako je stavih tako mi carape zadimise. Sad me boli![]()
Probaj u apoteci kupiti imas one heating pads pa u carapu, jeftinije nego kupovati carape posle sporeta
Ja znam stariji ljudi stave ciglu na pec..i ono uvijek je drze tu kad im je zima samo noge na tu ciglu
Nemam , ajd nek me makar nesto masilo
to nebi smjelo tako bitiMaja wrote: 01 Dec 2021, 17:16 Uzimam 200 % dnevne doze vitamina C
A imam termofor s toplom vodom, samo i to se brzo ohladi al et.
Imas heet pads - u skoro svim apotekama , koriste zene za menstrualne bolove nalijepi se na stomak - ali grije 3-4 sata pa mozes u carape.Maja wrote: 01 Dec 2021, 17:06 Ma trazim bilo kakve grijace za noge al nema nigdje. Ne mogu da nadjem.
Vidjala sam nesto po netu, al sve kontam prevara, samo cu dzaba pare dati.
Jesu ti bar kolaci uspjeli?Maja wrote: 21 Dec 2021, 20:49 Morala brzinski u prodavnicu a citav dan pravim kolace. Stajling....gore uflekana majica od brasna, margarina, svega, neka trenerka koja mi je kraca 10cm nego sto treba i bas je nosim kad znam da cu se isprljati, na nogama vunene carape. Natukla na noge papuce. Allahu dragi....
Kontam haj kasno je, nece biti guzve kad sipak...puno ko sipak.
Uzas.