[/quote]
Pa jasno je da univerziteti stvaraju ovakve ljude sa svojim profesorima raznih izmisljenih nauka i danasnjom izvrnutom kulturom koja kosi sve normalno.
Moderator: Krokodil Behko

[/quote]

Ja ne razumijem paradox u Americi da "ljevicari" su kao ovi libtardi. Pa u komunistickim drustvima ovako nesto kada bi izvodili lupali bi kamenje dok se ne opameteCikCikCikPogodi wrote: 01 Dec 2021, 19:52
Pa jasno je da univerziteti stvaraju ovakve ljude sa svojim profesorima raznih izmisljenih nauka i danasnjom izvrnutom kulturom koja kosi sve normalno.

Tako je, kolega. Dobile su slobodu da od jutra do sutra sjede za bingovom i drugim kasama za neku crkavicu.The 51st State wrote: 01 Dec 2021, 18:26Vr,o lako, trebalo je kapitalistima robova i potrosaca.Zizi505 wrote: 01 Dec 2021, 18:23
Nije mi samo jasno, kako ste vi muškarci - inače superiorniji u svemu od žena - uspjeli dopustiti da feminizam tako ojača i postane dominantan?
Još ste unazad sto godina držali sve poluge društva.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Molim te reci mi da se šališ?!CikCikCikPogodi wrote: 01 Dec 2021, 19:52

Jarane, ti si papučar par ekselansFuddo wrote: 01 Dec 2021, 19:23Meni moja kupuje gace,Taare wrote: 01 Dec 2021, 19:12
Mani lafine, života ti.
na jedan tvoj, ja ću navesti devet primjera gdje su žene preuzele vlast i šefuju u kući.
Ustvari, ne znam nijednu porodicu gdje je muško šef u kući.
Sve to žene malo pomalo preuzmu i na kraju hudi muž ne odlučuje ni koje će gaće kupit, a kamoli šta drugo. I to mu žena kupuje![]()
Al probire sve nake pravo jebacke.
Da li da se zabrinem?
Nisam o ovome nikad razmisljao dok ti nisi pomeno.

Sjecas li se ovog. Zene bi se trebale da stide sto dopustaju ovakvim da im uzimaju pozicije koje one same zele.MorningStar wrote: 01 Dec 2021, 19:57Ja ne razumijem paradox u Americi da "ljevicari" su kao ovi libtardi. Pa u komunistickim drustvima ovako nesto kada bi izvodili lupali bi kamenje dok se ne opameteCikCikCikPogodi wrote: 01 Dec 2021, 19:52
Pa jasno je da univerziteti stvaraju ovakve ljude sa svojim profesorima raznih izmisljenih nauka i danasnjom izvrnutom kulturom koja kosi sve normalno.![]()

Nisi mi to trebo govorit.

NeDori wrote: 01 Dec 2021, 20:01Molim te reci mi da se šališ?!CikCikCikPogodi wrote: 01 Dec 2021, 19:52

Previše ispuštamo vjetrove pa nam pucaju
Odjavljujem se….Nema šta vise dodati

Ma jok
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests