Svjestan sam Generala James Wara iz Alan Forda, generacija sam koja je čitala stripove. Na tvoju žalost ja nisam glupko i mene ne možeš levatiti sa takvim stvarima sa korisnickim imenima za naivne.General War wrote: 01 Dec 2021, 17:51-Glupko, War je prezime lika iz stripa a ne imenica, nauci sta se pise velikim a sta malim slovomNaseef Mushroom wrote: 01 Dec 2021, 17:40
Svi su Šeseljovci samo Djeneral War (War=Rat-ko) nije.
Znači Vojin Mijatović, Predrag Kojović, Srđan Mandić, Bogić Bogićević, Boriša Flautar, Damir Marjanović, Srđan Puhalo, Zvjezdan Misimović, Saša Magazinović, Dragan Bursać i Ivana Marić su paćenici, fukare države sa šešeljevskim sindromom ili je to rezervisano samo za Bošnjake?
Čestitam, uspio si nešto sta je do sada bilo nemoguće a to je da kao osušena ikebana što žali što je izabrao pogrešnu stranu postaneš još nebitniji faktor u BH društvu od onih 1% sa Popisa.![]()
-Nije rezervisano za Bosnjake vec za Tebe
- Cestitam i ja tebi sto sa malo mog truda izadje iz tebe nacionalisticki gnoj i pokaze u stvari sta si.
Evo jedna priča sa jednog američkog foruma na kojem sam bio.
Forum je bio o američkim hrvačima gdje je jedan od hrvača zbog steroida, udaraca u glavu i problema u braku jednog dana puko i svog sina i suprugu zadavio na smrt i na kraju sebe objesio.
Tu je se isto pojavio forumaš koji je jedini hvalio tog ubicu i od svih imena izabrao je korisničko ime Choke 2 Death i svakog ko je na to ukazao častio je sličnim komentarima da je glupko jer je Choke 2 Death strofa Iz jedne pjesme od Eminema iako je očigledno zašto je izabrao to ime iako je istina da postoji choke to death u Eminemovoj pjesmi.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)