Fašizam u BiH

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 10005 times
Been thanked: 11893 times
Status: Offline

Desnica u BiH

19 Mar 2013, 20:54

DESILO se i to: Bosanski Nacionalsocijalistički pokret je tu

"Mi pljujemo u lice našim političarima i njihovoj lojalnosti cionističkom režimu!"

Image

Bosanski pokret nacionalnog ponosa uputio je objašnjenje povodom svog djelovanja koje se u bh. javnosti često povezuje s nacističkim pokretom.

Budući da se šire glasine po medijima i raznim internet portalima o tzv. "nacističkom" pokretu u Bosni i Hercegovini, odlučili smo vam poslati naš stav o socijalnom nacionalizmu iz kojeg ćete vidjeti da se ne radi ni o kakvom fašističkom ili nacističkom pokretu i ideji, već o bosanskim nacionalistima združenim oko jednog statuta i jednog programa i pod jednim simbolom.

Bosanski nacionalisti združeni oko jednog statuta jednog programa djeluju već pune četiri godine u Bosni (i Hercegovini). Kao što smo najavili na početku našeg rada i djelovanja da ćemo krenuti sa "grubom", prije svega nacionalističkom kampanjom po gradovima Bosne (i Hercegovine), to smo i ostvarili i na tome još uvijek radimo, i na tome ćemo raditi sve dok naš pokret ne ojača dovoljno da sam predstavlja nacionlni otpor po bosanskim gradovima i selima, anti-bosanskim projektima i internacionalističkim strujama. Nemojte misliti da Bosanski Pokret Nacionalnog Ponosa, kao jedan nacionalistički i socijalistički pokret, neće ojačati kroz godine pred nama i zamrsiti račune internacionalistima i ostalim strujama i pojedincima koji se bogate na jadu, patnji i krvi prvenstveno bošnjačkog naroda. Budite sigurni i da mi imamo program kako potlačeni narod učiniti ponosnim. Mjere jesu radikalne, ali i pozicija u kojoj se nalazi naš narod je kritična, to je činjenica. Mi smo skupina zabrinutih, a ne skupina željna vlasti! Ovo je borba za opstanak, a ne za vlast!

Znamo da će još jednom antinacionalne struje, i to u skorije vrijeme, uvidjeti volju naroda i moć nacionalističkih pokreta u rješavanju problema građana, kako u cijeloj Europi, tako i u Bosni (i Hercegovini). Našim radom mi smo već do sada oborili laži o tome kako je Bosanski Pokret Nacionalnog Ponosa skupina balavaca koja nema nikakve šanse u Bosni (i Hercegovini). Kada su se njihove nade o slabosti našoj srušile, režimske organizacije i pokreti, pa bilo da su današnji neoliberalni, kao što je tuzlanski "FRONT" ili komunistička boračka udruženja tzv. "SABNOR", patetično su slali zahtjeve, molbe, pisane i nepisane, regulacionoj agenciji za istragu i zaštite o zabrani djelovanja našeg pokreta. Ali upitno je po kojoj osnovi naš pokret može biti zabranjen. Oni koji sanjaju o tome trebali bi prestati sanjati - Bosanski Pokret Nacionalnog Ponosa je realnost.

Možemo ovim putem najaviti da će Bosanski Pokret Nacionalnog Ponosa održati i konferenciju za novinare u Sarajevu, a o tačnom datumu ćete biti blagovremeno obaviješteni.

Regrutirani novinari sa TV-a i korumpirani žuti tisak je požurio odmah da stavi nas, BPNP, na desni kraj njihove post-diktatorske političke karte. Odmah nakon što smo odradili ono što smo obećali, nastavili su sa poslom da obmanjuju javnost. Novinari ovog začaranog režima su bijesnili i okarakterizirali nas kao pokret "krajne desnice". Ova taktika je sve samo ne slučajna. Naprotiv, to je taktika i strategija da dezorijentišu naše ljude tokom naših pokušaja da ne propadnemo. Bilo bi lijepo i prikladno za režim ako bi naš pokret bio koplje od buržoazijskog ekstremno-desno. Nažalost, nemaju toliku sreću!

Mi pljujemo u lice desničarskim izdajnicima, pljujemo na njihovu lojalnost prema cionističkom režimu, mi pljujemo na njihov politički ugled! Predstavljajući bosanske socijalističke nacionaliste kao ekstremne desničare, pomažu "socijalističkom" lijevom bloku da misli da je nepogrešiv, i da sve ostale političke sile se moraju izviniti njima.

Image

Najveći strah režima uzrokovan pojavom našeg pokreta nije to da je pao mit "desničarskih nacionalista", nego mogućnost evakuacije masa, konačni pomak bosanskih radnika od čekanja na ljevici, da idu prema rukama revolucionarnim bosanskim nacionalsocijalistima. Mi narodni nacionalisti pružamo podršku i zaštitu bosanskih radnika. Uskoro će se tresti ulice gradova i sela sa sloganima: "Poslovi za bosanske radnike" - koji će liderima ljevice uzrokovati čir u stomaku. I dok se mi nacionalisti borimo protiv invazije stranaca i onih koji su nas ubijali da rade na bosanskoj zemlji, nesretni marksisti su požurili na stranu komšija i stranaca, koji uglavnom služe za interese kapitalista. Marksistička propaganda je željela u Grčkoj, Španiji i ostalim europskim zemljama da useljenici sudjeluju u "ekonomskom cvjetanju" tih država - rezultat je bio kolaps i kriza. Mit internacionalista je razbijen!

Ali ko je ustvari ovdje pobjednik iz masivne imigracije i vjerskih podjela u našoj državi? To je nesumnjivo kapitalistička klasa, posebno veliki poduzetnici, oni koji se bogate na vjerskim manifestacijama i podjeli među našim narodom. Mi smo ranije to govorili i sada opet govorimo: Lijevi blok želi da bude svodnik radničkog pokreta, tako da mogu u miru gurati pokret u ruke internacionalnog kapitalizma. Nepijatelj nije klasni neprijatelj - nego nacionalni neprijatelj!

Dosta više iluzija od strane bilo koga. Antibosanski režim, novinari i lideri lijevih stranaka imaju ogroman dio odgovornosti za sadašnje bijede bosanske radne snage. Međutim, oni ignorišu uzrok problema, zbunjeni narod pokusava naglasiti rizik od raspada vlade. Ali, šta je ustvari raspad i šta je vlada? Režim pod kojim živimo, režim izdaje i bankrota, je stvoren iz AVNOJ-a i podjeli društva na tri kvazi-etničke grupe. Iz te ideje, u srušenoj ideji ljevičara 1992, rađa se stranka SDA kao ogranak u ovom sistemu i razvija jednu ideju ljevičarskog i srpskog programa. Lijevi blok je krivac za današnje stanje, a SDA njihov produkt. Poslije rata je ova marksistička nomenklatura jos više kompromitovala i sarađivala sa kapitalističkim neprijateljem, dok su u isto vrijeme bosansku radničku snagu doveli do ekonomskog i stoga biološkog istrebljenja.

Lijevi pseudo-intelektualni blok nikada neće razumjeti patnju bosanskog radnika koji je izgubio posao i gleda kako njegova porodica gladuje. Lijevi "buntovnik" nikada neće shvatiti strah bosanskog radnika, koji je zatočenik interesa mehanizma razbojničkog bankarstva. On to nikada neće shvatiti, jer on nikada nije ni bio bosanski radnik iz početka. Ljevičar je dobio povlasticu od strane države koja je istrunula i korumpirana, za razliku od jaki radnika bosanskih. Dominacija crvene kuge u mehanizmu države je sve samo ne slučajnost.

Otvori oči prijatelju i pogledaj oko sebe: Elita režima je crvena, da! Oni "socijalistički drugovi" je režim sam. To je razlog zašto stojimo na istom mjestu. Oni ne žele uništenje režima - oni namjeravaju, ne samo održati, nego i proširiti korumpirani režim zauvijek. Zato nema promjene!

I dok Bošnjak radnik drhti od straha od nezaposlenosti i ekonomske smrti, glavna briga ljevice su "prava" ostalih naroda i ilegalnih imigranata. Dok produkt ljevičara i srpskog programa SDA se brine za muslimanstvo Bošnjaka, stol radnika je prazan, dok su oni i njihovi kapitalistički suradnici na strani drugih naroda u ovoj državi, ispraznili sredstva i raspustili društveno tkivo, odveli Bošnjake u nezaposlenost i krizu identiteta - sve u dobrobit kapitalista.

Moramo priznati ljevičarima kako imaju majstorsku sposobnost da lažu i civile kada se suoče sa siromašnim radničkim masama, pozivajući na potrebu klasne borbe, dok rade sa kapitalističkim političkim snagama, sa ciljem da se zabrani pravi socijalistički govor, kao što su izrazili prema programu i stavovima pokreta BPNP. To je bio i jeste pokret socijalnog nacionalizma koji je otvorio ruke da zaštiti radnike od antinacionalne i antiradničke politike cionista.

U budućnosti ćemo organizovati programe za prehrambrene pogone svim sunarodnjacima kojima to treba. Želimo ubuduće organizovati poslovni program da ublažimo bolove nezaposlenih sunarodnjaka, osnovati banku krvi, gdje možemo darovati ono najsvetije naših predaka za bosanski narod. To je naš pravi SOCIJALIZAM!

Na političkoj razini, dati ćemo svakodnevnu bitku da razbijemo ovaj režim degeneracije i dekadencije, protiv svih oni koji traže prodaju naše zemlje i istrebljenje naše krvi. Tražimo kažnjavanje izdajnika, mi se borimo za izgradnju jedne nove nacionalne države koja može ispuniti zahtjeve budućnosti, izgrađena na temeljima naše slavne prošlosti. BPNP dolazi od naroda, BPNP dolazi narodu. To je naš pravi NACIONALIZAM!

Onaj dan koji nebo, zemlja i more čekaju dolazi uskoro, dan koji očajni ljudi čekaju, ljudi siromašni ali ponosni, taj dan kada će milioni nacionalističkih ratnika stati pred jednim vođom, sa vjerom koja gori jače nego vatra. Neće biti te sile u svemiru koja bi mogla srušiti našu volju za socijalističku nacionalističku revoluciju!

Ovo je samo početak!

(depo)

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: DESILO se i to: Bosanski Nacionalsocijalistički pokret j

19 Mar 2013, 21:27

Mi smo takva neobična država da se čak i ovo može protumačiti kao napredak. Do sada uglavnom nismo imali ni ljevicu ni desnicu. Imali smo uglavnom lopovske stranke i tu i tamo poneki idiot. sad eto bar imamo desničare :D

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3943 times
Been thanked: 2969 times

19 Mar 2013, 21:41

Krokodil Behko wrote:Mi smo takva neobična država da se čak i ovo može protumačiti kao napredak. Do sada uglavnom nismo imali ni ljevicu ni desnicu. Imali smo uglavnom lopovske stranke i tu i tamo poneki idiot. sad eto bar imamo desničare :D
Sve Drzave ih imaju.
U odredjenim situacijama su dobro dosli...
jedino takav pritisak primorava vlade da rade dobar posao.
Imamo razne legije po Her. pa razne Ravnogorske po tim sumama,Visegradu....
Mora biti protuteza,tako i svjet funkcionise...
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 9187 times
Been thanked: 5869 times

19 Mar 2013, 21:56

Pasaga wrote:
Krokodil Behko wrote:Mi smo takva neobična država da se čak i ovo može protumačiti kao napredak. Do sada uglavnom nismo imali ni ljevicu ni desnicu. Imali smo uglavnom lopovske stranke i tu i tamo poneki idiot. sad eto bar imamo desničare :D
Sve Drzave ih imaju.
U odredjenim situacijama su dobro dosli...
jedino takav pritisak primorava vlade da rade dobar posao.
Imamo razne legije po Her. pa razne Ravnogorske po tim sumama,Visegradu....
Mora biti protuteza,tako i svjet funkcionise...
Slažem se.

Mi ni ljevice, ni desnice ni centra ni...
Sve nam počinje i završava sa SDA i kadrovima iz te stranke koji povremeno znaju osnovati i novu stranku sa ko biva "novim" programom, a sve zato jer nisu mogli uhljebiti nekog od sestrića u BH - telecomu, pa kao da se osvete ovim bivšim ahbabima.

Minderaška stranka sa minder političarima u minder državi. Sve ključne odluke za državu donose na otomanima uz kaHvu.
Jebalo im H mater.
The Dark Side Of The Forum...

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

19 Mar 2013, 22:09

jest !

nisam procitala sav tekst.............ali ako je ovo nesto novo na sceni a ne jedan te isti krug koji se vrti godinama na polozajima...............neka ih ....kad se kuka na nase politicare.................ja kazem pa mi, narod ih bira jer NAROD ZNA :plavi

imaju li pečat ? :pusi

a gdje pečat ? :ooo

da vidimo sta nude............

Tigirs ima da procitas tekst :tamo

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14701 times
Been thanked: 10242 times

19 Mar 2013, 22:35

Tigris,procitaj tekst ...

Hajde de... Makar sam se nasmijala
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

20 Mar 2013, 09:09

Pročitala sam cijeli tekst i stekla dojam da se ovi mladići, tek otkinuti s majčine sise (dok curina još nije ni na vidiku :ooo),
razumiju u odnose unutar bosanskohercegovačke politike još manje nego ja (a vi ste mislili da je to nemoguće :ooo ).
Dobro, vidi se da su dečki vježbali, bili u teretani nabildati mišiće. Možda bi bilo bolje da su uzeli kakvu knjigu i pokušali malo nabildati mozak.

Osim kroničnog neznanja, odmah na početku su pokazali da su - kukavice.
Nazvali su svoj pokret nacionalsocijalizam (skraćeno nacizam) i onda se ubili od truda objašnjavajući kako oni nisu desničari.
To je kao da tip izađe na ulicu u rozoj suknjici i crvenim štiklama i onda vam se kune da nije gej.

S druge strane, ovdje ima dosta stavova koje propagira Mrki. Tko bi rekao da se vas trojica gore, koji ste prvi poletili da izrazite svoje odobravanje, toliko slažete s Mrkijevim mišljenjem. :p

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

20 Mar 2013, 09:31

Katja wrote:Pročitala sam cijeli tekst i stekla dojam da se ovi mladići, tek otkinuti s majčine sise (dok curina još nije ni na vidiku :ooo),
razumiju u odnose unutar bosanskohercegovačke politike još manje nego ja (a vi ste mislili da je to nemoguće :ooo ).
Dobro, vidi se da su dečki vježbali, bili u teretani nabildati mišiće. Možda bi bilo bolje da su uzeli kakvu knjigu i pokušali malo nabildati mozak.

Nazvali su svoj pokret nacionalsocijalizam (skraćeno nacizam) i onda se ubili od truda objašnjavajući kako oni nisu desničari.
To je kao da tip izađe na ulicu u rozoj suknjici i crvenim štiklama i onda vam se kune da nije gej.

S druge strane, ovdje ima dosta stavova koje propagira Mrki. Tko bi rekao da se vas trojica gore, koji ste prvi poletili da izrazite svoje odobravanje, toliko slažete s Mrkijevim mišljenjem. :p
Koliko ja znam i koliko sam upratio za ovih nekih 4-5 godina, Mrki nema dosta stavova. samo tri. Stav o Avliji I., stav o vehabijama i stav o tel. imeniku iz Orašja.

Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3943 times
Been thanked: 2969 times

20 Mar 2013, 09:34

Krokodil Behko wrote:
Katja wrote:Pročitala sam cijeli tekst i stekla dojam da se ovi mladići, tek otkinuti s majčine sise (dok curina još nije ni na vidiku :ooo),

Koliko ja znam i koliko sam upratio za ovih nekih 4-5 godina, Mrki nema dosta stavova. samo tri. Stav o Avliji I., stav o vehabijama i stav o tel. imeniku iz Orašja.

:plavi :plavi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".

STrendzer
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 1 time

20 Mar 2013, 09:41

Neka Bosanskih Nacionalista!!
Nek rastu,nek se mnoze!! :bih2

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

20 Mar 2013, 09:58

Eh izvinjavam se. Ima Mrki i stav o Srebrenici.
Ukratko, nije bilo ni masakra ni genocida ni ništa. Samo nam se učinilo.
Srbi su u Srebrenici samo likvidirali islamističke teroriste koje su naoružali Amerikanci.

http://bosanski-forum.com/viewtopic.php?f=94&t=1232

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

20 Mar 2013, 10:33

Dobro, dobro, zaje... šalila sam se, nije ovo tema o Mrkiju. :D

dacina_curica

20 Mar 2013, 12:12

Krokodil Behko wrote: Koliko ja znam i koliko sam upratio za ovih nekih 4-5 godina, Mrki nema dosta stavova. samo tri. Stav o Avliji I., stav o vehabijama i stav o tel. imeniku iz Orašja.

Aaaaaaaaaaaaaaj Behko, vrisnuh :valja :valja :valja

O ovim malim klempavim wannabe mOOdonjama ne bih....Fremdeschämen je jedino sto mi naumpada. :grana

Mister No

20 Mar 2013, 16:44

Kroz zajebanciju podmećeš :ne a slažem se sa onim da se baš ne razumiješ u BH situaciju i prilike.

Da podcrtam, sve nove likove na političkoj sceni u BiH podržavam u odnosu na dosadašnje.
Gori nema šanse da mogu biti, uključujući i te nabildane bilmeze.

Katja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

20 Mar 2013, 16:50

Mister No wrote:
Kroz zajebanciju podmećeš :ne
Ma nije.Image

Mister No wrote:
a slažem se sa onim da se baš ne razumiješ u BH situaciju i prilike.
To je. :ooo

Mister No

20 Mar 2013, 16:52

Katja wrote:
Mister No wrote:
Kroz zajebanciju podmećeš :ne
Ma nije.Image

Mister No wrote:
a slažem se sa onim da se baš ne razumiješ u BH situaciju i prilike.
To je. :ooo
A ni kuhanje ti ne ide bas od ruke :oo samo suncobrančić i red bolid te izvlače :ok

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 39 times
Been thanked: 905 times

20 Mar 2013, 21:44

Pasaga wrote:
Krokodil Behko wrote:

:plavi :plavi

:plavi :plavi :plavi

gospođa Brams
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 196 times
Been thanked: 844 times

20 Mar 2013, 23:24

nakon čitanja ovog teksta osjećam se kao da mi se IQ spustio na vrijednosti sobne temperature

nacionalsocijalisti :grana
somehow I manage

Konsultant
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 1 time

21 Mar 2013, 00:28

dje iskopase ovu sliku? gdje je sjediste ovih ublehasa?

komsija
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 2 times

Re: Ko zapravo kvari medjunacionalne odnose u BiH?

30 Mar 2013, 13:47

Petar Lukovic : O ŠUMSKOM TV PRILOGU (Total fucking)

Možete, Šumnjaci, suze da ronite nad nagom činjenicom da se e-tu i e-tamo nađu ljudi koji vas podsećaju na vašu genocidnu tvorevinu; možete i emisije da snimate, tko ne bi voleo da čuje glupu riječ pedagoga Sanje, ali jedno ne možete – da sakrijete da ste s ljubavlju masakrirali, ubijali, likvidirali, bombardovali i etnički očistili prostor u kojem danas gajite malog Dražu i malog Mladića, presrećno uvereni da se vaše Šumsko Srpstvo hrani bošnjačkom krvlju.

Ah, da, umalo da zaboravim.

Koliko god tobož voleli majku Srbiju, nikad nećete biti deo te Srbije. Praktično i zauvek: Banjaluka će uvek biti Bosna. A vi ćete uvek biti Bosanci. Eventualno, kad me prelije dobrota – bosanski Srbi.

Ali, nikad Srbijanci. Nikad Srbija, uvijek Bosna i Hercegovina! Kapiš?

A da i ovo citirate na TV Šumskoj? Kad bi samo smeli! Pičke analitičke!

e-novine
Kada ljudi odu od tebe, pusti ih neka idu.Tvoja sudbina nikada nije vezana za nekoga ko te napusti. To ne znači da je ta osoba loša, nego da je njena uloga u tvom životu završena."
I, obratno!

Post Reply

Return to “Politika u BiH”