Nije te stid da mi se uopste obracas.
Retoricno pitanje.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Shvati kako hoćeš al ja ti jarana neću glumit, nisam munafik.Fuddo wrote: 02 Dec 2021, 20:25Meni svejedno, tvoja privatna stvar, furaj se na sto hoces, radi sta hoces, sta god ti pase, i meni je ok.
Samo mi smijesno sta si ti sebi iskombinovao, sem ako se naravno samo ne zajebajes, sto nije iskljuceno.
Ima onaj skec sa dave chappelle, kad glumi crnca koji je slijep, sjedi ispred kuce i po vazdan se dere whiiteeee pooowweeerrrr.
I misli da je bijeli supremista.![]()
Jače nego kad sam rekao da ni ustaše nisu Hrvati?MarlboroGold wrote: 02 Dec 2021, 20:26Najjače je kad je rekao da Četnici nisu Srbi.Fuddo wrote: 02 Dec 2021, 20:01 Zadrti komunista, bar se tako predstavlja, u isto vrijeme brani tezu da je po nacionalnosti Musliman (akcenat na veLko M), i onda imamo novi momenat, Muslimani nemaju veze sa muslimanima.
Bogo mili
Kakav je to hrkljus u vijugama![]()
Ovo treba Osmanagicu odvest, mozda se razvije kakva budibogsnama situacija, i kane koja marka, ko za piramide.
Aminn
Aaaamiiinnn
To je trebalo uramiti i postaviti na neku temu najglupljih postova ikad.
Pa bilo je Muslimana koji nisu imali veze sa muslimanima. Tu je u pravuFuddo wrote: 02 Dec 2021, 20:01 Zadrti komunista, bar se tako predstavlja, u isto vrijeme brani tezu da je po nacionalnosti Musliman (akcenat na veLko M), i onda imamo novi momenat, Muslimani nemaju veze sa muslimanima.
Bogo mili
Ovo treba Osmanagicu odvest, mozda se razvije kakva budibogsnama situacija, i kane koja marka, ko za piramide.
Aminn
Aaaamiiinnn
I opet ce ovim likovima bit Bosanci kriviMa znas wrote: 02 Dec 2021, 21:28 Fahrudin Radoncic nas je izdao. Ako to ucini i Bakir Izetbegivic samozbani poglavica sa krunom, vise nije bitno biti Bosnjak. Sirok prostor od Islanda do N. Zelanda.
bravo Fahro a mozda i Bakire
Naravno ali na stranu sve, kakav moraš biti mentalni sklop ako si ateista, komunista, islamofob, agnostik, satanista ili šta ja znam još a da imas veći problem da budeš Bošnjak nego Musliman. To je baš za izučavanje.Taare wrote: 02 Dec 2021, 21:21Pa bilo je Muslimana koji nisu imali veze sa muslimanima. Tu je u pravuFuddo wrote: 02 Dec 2021, 20:01 Zadrti komunista, bar se tako predstavlja, u isto vrijeme brani tezu da je po nacionalnosti Musliman (akcenat na veLko M), i onda imamo novi momenat, Muslimani nemaju veze sa muslimanima.
Bogo mili
Aminn
Aaaamiiinnn![]()
Naravno, pošto se nema šta napisati kao kontraargument nakon što sam naveo da 70% Bošnjaka ne glasa za SDA pa ih zbog toga politika SDA i ne interesuje kod njihovog izjašnjavanja okreće se sad da mi kao smeta kritika SDA strankeMunDzi wrote: 02 Dec 2021, 19:14Ovo sto sada rade Naseefe je zamjena teza.Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2021, 18:14
Nikada nisam stavljao jednakost izmedu SDA i Bošnjaka. Ja sam taj koji je više puta pomenuo da je suludo stavljati SDA i Bošnjake u isti rang jer 70% Bosnjaka ne glasa za SDA dok je druga strana više puta ponavljala da će se smanjiti broj Bošnjaka jer će se ljudima ogaditi SDA politika.
Tebe terete necim sto oni svo vrijeme rade, iako si mali milion puta rekao da ne treba stavljati znak jednakosti izmedju Bosnjaka i SDA.
Neka oni manipulisu, okrecu, prevrcu, vulgarisu i prostace.Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2021, 22:34Naravno, pošto se nema šta napisati kao kontraargument nakon što sam naveo da 70% Bošnjaka ne glasa za SDA pa ih zbog toga politika SDA i ne interesuje kod njihovog izjašnjavanja okreće se sad da mi kao smeta kritika SDA strankeMunDzi wrote: 02 Dec 2021, 19:14
Ovo sto sada rade Naseefe je zamjena teza.
Tebe terete necim sto oni svo vrijeme rade, iako si mali milion puta rekao da ne treba stavljati znak jednakosti izmedju Bosnjaka i SDA.![]()
Ja sam napisao da su uglavnom Bošnjaci se izjasnili kao Bosanci a da su se čak Milan, Jozo i Dragana koji su BH patriote se izjasnili uglavnom Srbima i Hrvatima.Duminjo wrote: 02 Dec 2021, 18:53Pa ne ides kuci na veceru nekome nepoznatom. Mozda se znamo duze vrijeme. I to mozda nije jedini razgogor. Zena mi bolan na poslu kolegica a ti mene ubjedjujes sta je i ko je. Sto nisam ovo, sto nisam ono. Jel te jos zanima i kolika je kita njenog muza? Stvarno koliko ces ti teorija izmisliti i koliko ces pricu razvuci na nebitne detalje jer ti je nemoguce zamisliti da postoje bosanski pravoslavci koji se ne izjasnjavaju kao srbi.Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2021, 18:11
Ne, to je bilo jedno veoma jednostavno pitanje gdje reaguješ nervozno jer bi u tom slučaju morao dati konkretan odgovor.
Napisao si da si upoznao bračni par pravoslavce koji naglašavaju da su Bosanci. Moje jedino pitanje je bilo kako bi ti formulisao rečenicu i nazvao te ljude da su ateisti? Vrlo jednostavno pitanje.
Imaju samo dvije opcije.
Prva opcija je da ste taj bračni par i ti koji sebi tepate sa ste zdraviji, normalniji i elitniji dio društva od svih tema o kojem priča elitni dio društva poput literature, putovanja, muzike, hrane i pića vi nekako ubrzo došli do teme vjeruju li u Boga i koje su religije što je veoma čudno jer taj elitni dio drustva stalno pominje da je religija privatna stvar, svačiji slobodan izbor i da se to ne mora isticati kao što rade ovi sa torovskim mentalitetom.
Druga opcija je da uopšte ne znaš jesu li religiozni ali si morao tako formulisati rečenicu i svrstati ih u vjernike jer bi inače morao napisati da su dva Srbina koji se osjećaju Bosancima i potvrditi moje gdje pišem da su i ovo Bošnjaci koji su ujedno i Bosanci jer se BiH sastoji od naroda.
Sto se inteligencije tice, ti si prvi koji je napiso na ovoj temi kako su ljudi neinteligentni jer se ne izjasnjavaju kao bosnjaci. Ja to ni jednom nisam napiso i ni jednom nisam bosnjake okarakerisao kao neinteligentne ili gledao sa bilo kakve visine.
Samo sam kritikovo politicku stranku koja predstavlja bosnjake. Zar toliko smeta ta kritika?![]()