ma pusti te gluposti netrebami te budale
sljedeca pjesma za instagrama brt
Vec Sam sad jednu uradio
ja bom i danas zagledamVeca wrote: 25 Nov 2021, 01:57 ...tako ja svojima govorim, sve je to fino, mladost, lijepo, ide to, ja kazem, dobro im mame pogledajte, to cete imati za koju godinicuoni , 'vako
![]()
hopjoppe5 wrote: 03 Dec 2021, 11:07 Idalje me boli od ove sto me je odbila
Sto su zene toliko zla, hove nekoga govneta nije ni nas covjek neki blesavi australijanac sto nece nju, hajd da je bio neki nas pa bi mi bilo lakse nekako a nece mene isti smo bosanci radije bi nekog stranca neko od svojeg naroda, kako uopste moze tako
Ja nebi nikad Mogo australijanku ozeniti
A ja u bolu, a ona zeme ne ni osjecaj jedan
Jeboje zivot
Cuj mater je sili ludKrokodil Behko wrote: 03 Dec 2021, 11:10hopjoppe5 wrote: 03 Dec 2021, 11:07 Idalje me boli od ove sto me je odbila
Sto su zene toliko zla, hove nekoga govneta nije ni nas covjek neki blesavi australijanac sto nece nju, hajd da je bio neki nas pa bi mi bilo lakse nekako a nece mene isti smo bosanci radije bi nekog stranca neko od svojeg naroda, kako uopste moze tako
Ja nebi nikad Mogo australijanku ozeniti
A ja u bolu, a ona zeme ne ni osjecaj jedan
Jeboje zivot
Ja razumio, ona bi radije s kengurom, nego s tobom.
Nema ti druge, nego da nađeš drugu i da je kresneš pred njom.
Vidi ima li sestru, mater, nešta, pa provjeri imaš li šanse kdo njih.
Nek pati![]()
Neznam nikoga od prijatelnica samo znam jednog muskog prijatelja jel kroz njega Sam nju upozno
Mozda I tako jeste znaci postala ulicarka
greeneyes wrote: 03 Dec 2021, 11:15 Sve rade samo ne spavaju, vjeruj mizamisli samo kako joj on onakv nikakav cas svrsava po licu, cas ona guta..fuuj
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests