Lavlje_srce wrote: 05 Dec 2021, 18:44U mom iskustvu je povrsnost (koja nije nuzno posljedica gluposti, ali moze biti) cesto jaca od razuma. Da je ova injekcija vakcina kao sto nije, uzela bih je. Ovako, sretno svima. Tebe sam vec lijepo zamolila da me ne spominjes s tvojim wannabe sarkazmom, ponavljam molbu.Krokodil Behko wrote: 05 Dec 2021, 18:15Teorije zavjere su jače od razuma. Prelistaj temu. Naša obrazovana, rječita i napredna Lavlje srce, kaže radije bi umrla, nego da se vakciniše. Isto tako i naš sveti Mirsad. Pročito čovjek sve hadise i ustanovio da vakcina nije ispravna.
Ipak, da bih ti ilustrirala ono cim se ja vodim, dobices cak i jedan uradak na nasem jeziku. Traje pola sata, a ja vam svima dajem 2 godine da srusite ovo sto Profesor Medicinskog fakultetatu objasnjava. Dakle imate 2 godine.
p.s. Nisam ni otvorila forum od kad sam banovana, samo da se zna. Dobila sam screenshot tvog upisa. Eto, vidimo se za dvije godine.
Ja zbog avatara, pomislio Hanibal se napio pa poludio.
Siguran sam, ti si drugima rekla i mnogo gore, od nekog usputnog pominjanja, koje sam ja danas napravio.