The 51st State wrote: 06 Dec 2021, 10:18
bjeri, diskreditovo si se za the great, sjajna serija sa genijalnim minijaturama, engleski humor at its best.
hahaha ni vidilo humora
hajde de, meni je izmedju ostalog i humorisiticna, zavisi sta ti je reper za humor, meni recimo nije pozadinsko klaptanje na svaku recenicu u sitkomovima, ako ti je to baza onda nije.
Jesil ti gledala Helen Miren i ako jesi reci im šta je dobra serija.
Nis muci, buden jer mie ona vrhunska glumica
Nema neku ocjenu na IMDB, ali ti znaš da je ne preporučam bilo šta.
Ovo ona baš glumi onom facom, glumom, perfektna je. Sama uloga joj daje širinu. Stvorena za nju.
Nema neku ocjenu na IMDB, ali ti znaš da je ne preporučam bilo šta.
Ovo ona baš glumi onom facom, glumom, perfektna je. Sama uloga joj daje širinu. Stvorena za nju.
Niti ne gledan ocjenu za Helen, ali jesan trejler, inace zadnje vrime san navucena na engleski akcent
dobro i predzadnje
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
prvih par sezona je bila osvjezenje na sceni, dinamicna, buntovna, romanticna, zajebi sistem i slicno se dopalo raji, ovo na kraju je pogubljenost u komplikacijama i nazor prikrajcivanju serije.
Di je vragS da mu recen nest u vezi dextera, ma di predvidljivo, serija je sve bolja, ajme nadan se da nece biti samo ova sezona, i bas mie drago da je Debra tu
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
The 51st State wrote: 07 Dec 2021, 08:52
money heist, cijela sezona i kraj ofiran.
jel to znaci da je los?
obozavan tu seriju, al kako je proslo dugo do 5 sezone, sad pak se nikako natjerati pogledat
ne znaci, samo pad usljed neminovnosti kraja serije ako uzmes u obzir kako je luda inicijalno bila, pogledaj svakako je zasluzila da se isprati, a ima lijepih momenata i u zadnjoj sezoni, sam kraj nece ti uticati na impresiju cjelokupnog serijala iako ces sigurno primjetiti slicno kao sto sam naveo u prethodnim upisima.