Vakcinisanim se daju tri vrste vakcina. Vakcina br. 1 koktel vitamina, br. 2 ona normalna i br. 3 prekomjerna doza. Poslije se prate reakcije pacijensti.

Moderator: Krokodil Behko
Prati te ma znasspacebound wrote: 02 Dec 2021, 07:04 Pa sto mene niko ne prati, a ni moje? Haman smo svi imali srece, pa nas tom normalnom bocnuli i sad rahat![]()
Sramota je da za 2 godine otvoreno kazes da ovo ne razumijes.Ma znas wrote: 05 Dec 2021, 09:58 Vakcinisani vjeruju da ih vakcina stiti. Dakle oni su ZASTICENI i sta ih briga za one koji nece da se vakcinisu.
Oni koji se nisu vakcinisali izlazu svoj zivot velikim opasnostima i to je njihiv problem.
Ne razumijem toliku galamu vakcinisanih i upiranjem prsta u one koji se nece da vakcinisu, a posebno insistiranje kriznih stabovs sirom svijeta da se prema onima koji nece da se vakcinisu poduzimaju rigorozne mjere: visoke nivcane kazne, zabrana lijecenja u bolnicama, izolacija u posebne logore itd.
![]()
E bas mi zao....Samo da sve dobro prodje....srculence7 wrote: 06 Dec 2021, 01:54 Čula se s bratom danas, imao temperaturu i slomilo ga, testirao se i on i negov kolega s posla, obojica pozitivni...
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests