Pa ko ce juriti sa tobom u krug. Koliki je rok trajanja tih prigovora zarad blizanaca ili da idem i ja u proslost?
Afganistan
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Afganistan
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13961 times
- Been thanked: 23075 times
Vice fufe treba platit ratnu odstetuThe 51st State wrote: 06 Dec 2021, 18:31Pa ko ce juriti sa tobom u krug. Koliki je rok trajanja tih prigovora zarad blizanaca ili da idem i ja u proslost?
Ja ga pitam a ko ce platit one blizance?
Ti se hvatas za glavu.
Realno, sta su para skrsili u tu nedodjiju, oni su nama duzni.
Dozvolite da se obratimo
-
- Inventar foruma
Platice im talibani nakom sto ovi njima isplate sto je fufe spomeno, upali digitron.Fuddo wrote: 06 Dec 2021, 18:33Vice fufe treba platit ratnu odstetuThe 51st State wrote: 06 Dec 2021, 18:31
Pa ko ce juriti sa tobom u krug. Koliki je rok trajanja tih prigovora zarad blizanaca ili da idem i ja u proslost?
Ti se hvatas za glavu.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13961 times
- Been thanked: 23075 times
Nemaju oni za kifle.The 51st State wrote: 06 Dec 2021, 18:35Platice im talibani nakom sto ovi njima isplate sto je fufe spomeno, upali digitron.Fuddo wrote: 06 Dec 2021, 18:33
Vice fufe treba platit ratnu odstetu
Ti se hvatas za glavu.
Dozvolite da se obratimo
-
- Inventar foruma
Fuddo wrote: 06 Dec 2021, 18:38Pa kad bi se posteno porefenali imali bi. Samo nema pravde na ovom svijetu.The 51st State wrote: 06 Dec 2021, 18:35
Platice im talibani nakom sto ovi njima isplate sto je fufe spomeno, upali digitron.
[Q/quote]
Nemaju oni za kifle.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25523 times
- Been thanked: 26028 times
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Allaha ti velikog, je l to stvarno vjeruješ da oni imaju neke veze sa onim što se desilo u njujorku?
Svi mi se morete obratit
-
- Inventar foruma
Kad placenik i moderni janjicar proziva talibane za njihov rule of conduct, nema dalje,
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9664 times
- Been thanked: 11409 times
Bokserska reprezentacija Afganistana ostala je u Srbiji nakon Svjetskog prvenstva za muškarce nakon što je odlučila da se ne vraća u svoju zemlju, koja je sada pod talibanskim režimom.
Ovima niko nije javio, da su Srbi balkanski Talibani, koji žive istočno od balkanskih katolibana.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 220 times
- Been thanked: 149 times
One nase sto smo ponijeli kad smo ono " bjezali" iz Afganistana,Fuddo wrote: 06 Dec 2021, 12:15Kakve zarobljene pare?The 51st State wrote: 06 Dec 2021, 10:40 srecice, ja o ovome pricam ima mjesec na vase fejk njus, utoliko je odvratniji medijski prioritet zapadnih kuca, kojima je fabrikacija antitalibanskih vijesti primarna zadaca, nek im daju njihove zarobljene pare, sami ce se nahraniti.
no predrasdue i kampovanje u zapadnom kampu bezuslovno ne dozvoljava ljudskosti da ispliva sa integralnim cinjenicama.
- rocko
- Inventar foruma
Re: Fotografije zavisnika od droge koje u Kabula progone talibani, lede krv u žilama
10 godina drogiranja nije to malo.
- rocko
- Inventar foruma
Re: Fotografije zavisnika od droge koje u Kabula progone talibani, lede krv u žilama
A to je gradic od 1,6 miliona stanovnika i tamo u nekom komsiluku malo se skupljaju narkomani , a nece oni pomoc , te socijalne norme njih nezanimaju . Dok god leze SSDI i ima se za droge i alkohola i za paketa hrenovki oni ko zmajevi.Lavlje_srce wrote: 25 Oct 2021, 23:44
Ne znam jesam li u zivotu vidjela nesto strasnije i potresnije od ovih video-klipova. Jedino s cim ih mogu porediti su fotografije iz logora i umiruce africke djece. Ono sto sve cini uzasnijim je da dok ovi ljudi doslovno umiru na ulicama metropole, pored njih se lagano voze luksuzna auta kao da se nista ne desava. Nije mi jasno ni kako ih pandemija nije pobila za ovih 20-tak mjeseci. Nema distance, maski niti oni imaju I od imuniteta. Izgleda da i virus ima vise milosti prema njima od lokalnih mocnika najmocnije drzave svijeta. Izgleda da ti mocnici nisu zainteresirani ni za javno zdravlje, jer bi im se bas tu mogla zaceti nova nezaustavljiva epidemija - od tuberkuloze rezistentne na tuberkulostatike do neke vrste nove kuge.
Strasno. Dileri ih ubijaju sedativima za KONJE, koji izazivaju ove bizarne polozaje tijela u kojima se "zalede", koje im onda mijesaju sa heroinom ili Fentanilom (sinteticki opijat). Strava i uzas. Ne znam je li adekvatniji naziv na ovo sto vidimo Zombiland ili Walking Dead. Dosta ljudi u zadnje vrijeme govore da zivimo u Posljednjim danima. Kad ovo vidim pomislim da su mozda u pravu.![]()
https://www.narcononarrowhead.org/blog/ ... demic.html#
- rocko
- Inventar foruma
Dze si ba to cula na internetu ili na filmu? ono nije pio, pusio , bio vegetarijanac, treniro za maraton ugano malo zglob , ljekar prepisao OxYC i eno ga danas pod mostom se prodaje za dvije kutije ramen noodle i cigaruLavlje_srce wrote: 24 Oct 2021, 17:33 U Cemerici se vecina ovih prvo navukla na opioidne painkillers, pa tek onda zavrse na cesti gdje je daj-sta-das.
Dobra i postena farmaceutska industrija.
Razlika izmedju heroina i metadona je u 5 deka, jos nisam vidjela da se neko skinuo s metadona. Neki srpski pop ih je skidao (i skida) ovom talibanskom metodom; cold turkey pa sta ti Bog da - ko se skine, tako se skine.

- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4118 times
- Been thanked: 3084 times
Da gospodine, vi ste u pravu. Djeca u 4-5 osnovne samo cekaju da se na nesto navuku, prisiljavaju dilere da im bilo sta prodaju. To je opcepoznata stvar. Ta prokleta djeca.rocko wrote: 07 Dec 2021, 04:03Dze si ba to cula na internetu ili na filmu? ono nije pio, pusio , bio vegetarijanac, treniro za maraton ugano malo zglob , ljekar prepisao OxYC i eno ga danas pod mostom se prodaje za dvije kutije ramen noodle i cigaruSve je ovo pocelo se drogirat jos u 4-5 razredu osnovne skole, Oxy je bio samo jedna od stepenica u nizu , znaju oni bolje od mnogih magicne brojeve od 0/10 kad moras prepisat jace od Tylenol 650mg ili Ibuprofen 600mg a tek sjedi mi slon na prsima umirem u ER . A nisi vidjela kako popizde kad overdose pa ih opalis Narcanom pa kad dodju sebi po cetri ga zandara drze dok ga svezu , jebo sto si ga spasio ti si njemu unistio high koje on platio.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- rocko
- Inventar foruma
vjerovala ili ne ali to je realnost , na temu root causes ovisnosti o drogama moglo bi se napisati knjiga i knjiga ali niko nema zelje da rijesava root causes.Lavlje_srce wrote: 07 Dec 2021, 14:32Da gospodine, vi ste u pravu. Djeca u 4-5 osnovne samo cekaju da se na nesto navuku, prisiljavaju dilere da im bilo sta prodaju. To je opcepoznata stvar. Ta prokleta djeca.rocko wrote: 07 Dec 2021, 04:03Dze si ba to cula na internetu ili na filmu? ono nije pio, pusio , bio vegetarijanac, treniro za maraton ugano malo zglob , ljekar prepisao OxYC i eno ga danas pod mostom se prodaje za dvije kutije ramen noodle i cigaruSve je ovo pocelo se drogirat jos u 4-5 razredu osnovne skole, Oxy je bio samo jedna od stepenica u nizu , znaju oni bolje od mnogih magicne brojeve od 0/10 kad moras prepisat jace od Tylenol 650mg ili Ibuprofen 600mg a tek sjedi mi slon na prsima umirem u ER . A nisi vidjela kako popizde kad overdose pa ih opalis Narcanom pa kad dodju sebi po cetri ga zandara drze dok ga svezu , jebo sto si ga spasio ti si njemu unistio high koje on platio.
![]()
![]()
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2800 times
- Been thanked: 23144 times
Ko god je zelio da se skine i koristio ga kao lijek,bez zloupotrebe ,taj se i skinuo.Znam o cemu pricam i znam ih sigurno 30...Lavlje_srce wrote: 24 Oct 2021, 17:33 U Cemerici se vecina ovih prvo navukla na opioidne painkillers, pa tek onda zavrse na cesti gdje je daj-sta-das.
Razlika izmedju heroina i metadona je u 5 deka, jos nisam vidjela da se neko skinuo s metadona. Neki srpski pop ih je skidao (i skida) ovom talibanskom metodom; cold turkey pa sta ti Bog da - ko se skine, tako se skine.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Ja uzimam opioid za bolove u ledjima, i jeste stvara ovisnost - ali sve je do snage volje i discipline.HAVANA wrote: 07 Dec 2021, 20:08Ko god je zelio da se skine i koristio ga kao lijek,bez zloupotrebe ,taj se i skinuo.Znam o cemu pricam i znam ih sigurno 30...Lavlje_srce wrote: 24 Oct 2021, 17:33 U Cemerici se vecina ovih prvo navukla na opioidne painkillers, pa tek onda zavrse na cesti gdje je daj-sta-das.
- HAVANA
- Forumaš godine
Joj cuvaj se toga,ja sam se jedva kutariso.Kad stanes sa tim bolice te sto te nikad bolilo nije.Trazi druge nacine,meni je pomogao trening,sauna,masaza,bazen...MorningStar wrote: 07 Dec 2021, 20:09Ja uzimam opioid za bolove u ledjima, i jeste stvara ovisnost - ali sve je do snage volje i discipline.HAVANA wrote: 07 Dec 2021, 20:08
Ko god je zelio da se skine i koristio ga kao lijek,bez zloupotrebe ,taj se i skinuo.Znam o cemu pricam i znam ih sigurno 30...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine