Znam da ti je nezgodno jer si dijete iz mješanog braka ,ako i nije suzdrži se i ti komentara .

Iskreno ne vidim da sam nekog uvrijedila ili prekršila pravila od foruma .
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
gdje ti vidis bosnjakinju na ovoj temi? prikazujem ti se izgleda
bosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 17:17gdje ti vidis bosnjakinju na ovoj temi? prikazujem ti se izgleda![]()
Ti što si iz miješanog žensko-muškog braka da se odmah udaš za Tricu.Mala_Mu wrote: 06 Dec 2021, 17:07Pa sto se onda toliko sikirate i zamarate s njimaKoliko je to mješanih brakova u BiH sklopljeno, eto uzećemo u posljednjih 1o godina .
Koliko ih je sklopljeno u RS-u ?.
Sve ih je manje i manje .![]()
NemEre to nikako, jazuk je da takva cura ostane sama.
Hurija Bosnjakinja - potato patatobosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 17:17gdje ti vidis bosnjakinju na ovoj temi? prikazujem ti se izgleda![]()
Nekako sam zbunjen - pola diskutanata tvrdi da Bosnjaci su nacionalnost i to nema neke veze sa vjerom (kako i nebi trebalo), druga polovina da je osnovni korijen koji definise Bosnjake upravo vjera pa dobijemo etno-religijsku nacionalnost . Pa ako neko moze samo pojasnitiMa znas wrote: 06 Dec 2021, 18:45 JEDNA KOMENTATORKA NAMJERNO IZVRCE CINJENICE.
Govoriti istinu o mjesovitim brakovim nije "pljuvanje po njima." Svako sebi bira bracnog druga. Ja licno nemam nita protiv takvih brakova, nemam nista ni protiv imena koja nose djeca iz tajvih brakova, jer svaki roditrlj ima pravo da svome djetrtu da ime koje zeli.
Ja samo kazem da iskopleksirani Bosnjsk bio to on ili ona, odmh pokleknu zbog svijih kompleksa koje nose, pa prihvataju sve tudje a zaboravljaju sve svoje. Tiranin nije onaj koji istrajava na svime izuev ako nije Bosnjsk.
Uzmite 10 slucajeva koje poznajete pa vidite, koliko djece iz mjesovitih brakova nosi muslimanska a koliko ona druga imena. Ako ne vjerujes meni, moras vjerivari pokazatljima, u ovom slucaju brojevima.
![]()
Haj ne zajebaji.MorningStar wrote: 06 Dec 2021, 18:47Nekako sam zbunjen - pola diskutanata tvrdi da Bosnjaci su nacionalnost i to nema neke veze sa vjerom (kako i nebi trebalo), druga polovina da je osnovni korijen koji definise Bosnjake upravo vjera pa dobijemo etno-religijsku nacionalnost . Pa ako neko moze samo pojasnitiMa znas wrote: 06 Dec 2021, 18:45 JEDNA KOMENTATORKA NAMJERNO IZVRCE CINJENICE.
Govoriti istinu o mjesovitim brakovim nije "pljuvanje po njima." Svako sebi bira bracnog druga. Ja licno nemam nita protiv takvih brakova, nemam nista ni protiv imena koja nose djeca iz tajvih brakova, jer svaki roditrlj ima pravo da svome djetrtu da ime koje zeli.
Ja samo kazem da iskopleksirani Bosnjsk bio to on ili ona, odmh pokleknu zbog svijih kompleksa koje nose, pa prihvataju sve tudje a zaboravljaju sve svoje. Tiranin nije onaj koji istrajava na svime izuev ako nije Bosnjsk.
Uzmite 10 slucajeva koje poznajete pa vidite, koliko djece iz mjesovitih brakova nosi muslimanska a koliko ona druga imena. Ako ne vjerujes meni, moras vjerivari pokazatljima, u ovom slucaju brojevima.
![]()
![]()
ma daj ni nalik,,evo npr hurija je udata zena ima djecu itd,ja jok...daleko od togaMorningStar wrote: 06 Dec 2021, 18:08Hurija Bosnjakinja - potato patatobosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 17:17
gdje ti vidis bosnjakinju na ovoj temi? prikazujem ti se izgleda![]()
![]()
Pa regrutuje se u Bosnjake, a ne znam platforumu sta se desava - jel vjera korijen ili nema veze / vracajuci se na ovu temu ako nema vjera veze otkud je to vise Bosnjacko ime Sulejman,Mustafa ili Muhamed od Borisa,Zlatana,Dragana i tako ... Onda opet vezano za ovu temu brakova odkud bajrami,bozici i to ako je jedno nacionalnost a drugo vjera... moze li se establishment dogovoritiMirelam wrote: 06 Dec 2021, 18:55Haj ne zajebaji.MorningStar wrote: 06 Dec 2021, 18:47
Nekako sam zbunjen - pola diskutanata tvrdi da Bosnjaci su nacionalnost i to nema neke veze sa vjerom (kako i nebi trebalo), druga polovina da je osnovni korijen koji definise Bosnjake upravo vjera pa dobijemo etno-religijsku nacionalnost . Pa ako neko moze samo pojasniti![]()
![]()
U stavovima , to da li si udata imas djecu nema ne igra neke veze u diskusijibosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 19:02ma daj ni nalik,,evo npr hurija je udata zena ima djecu itd,ja jok...daleko od toga![]()
da li bi zeljela da budes udata, imas djecu itdbosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 19:02ma daj ni nalik,,evo npr hurija je udata zena ima djecu itd,ja jok...daleko od toga![]()
kako u stavovima?MorningStar wrote: 06 Dec 2021, 19:03U stavovima , to da li si udata imas djecu nema ne igra neke veze u diskusijibosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 19:02
ma daj ni nalik,,evo npr hurija je udata zena ima djecu itd,ja jok...daleko od toga![]()
![]()
da za osobu kojoj nece smetati ono sto jesamHannibal wrote: 06 Dec 2021, 19:04da li bi zeljela da budes udata, imas djecu itdbosnjakinja wrote: 06 Dec 2021, 19:02
ma daj ni nalik,,evo npr hurija je udata zena ima djecu itd,ja jok...daleko od toga![]()
![]()