Mislim da ih je na ostrvu strijelom gadjao..rocko wrote: 07 Dec 2021, 03:33kakva ba norveska bez oruzija , Brevik koristio glock i ruger mini 14 poluautomatsku pusku . luk i strijela su bili u swedskoj prije par sedmica ako se dobro sjecam.ironman wrote: 30 Nov 2021, 21:57 Samo se sjeti Breivika..i zdravog drustva bez oruzja..lik je strijelom djecu skidao...
AMERIKA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- ironman
- sirius
- Has thanked: 25551 times
- Been thanked: 26068 times
- Status: Offline
Re: Pokolj u američkoj školi: Učenik (15) zapucao, ubio troje učenika i ranio 6 ljudi
dream of spring...
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2276 times
- Been thanked: 5470 times
- Status: Online
Re: Pokolj u američkoj školi: Učenik (15) zapucao, ubio troje učenika i ranio 6 ljudi
Land of the free, home of the brave
Fuck you a friendly note to start the day
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Pusta ga sta prica. Skandinavske zemlje su zemlje u kojim narod voli da lovi, ima u svkoj kuci komad.rocko wrote: 07 Dec 2021, 03:33kakva ba norveska bez oruzija , Brevik koristio glock i ruger mini 14 poluautomatsku pusku . luk i strijela su bili u swedskoj prije par sedmica ako se dobro sjecam.ironman wrote: 30 Nov 2021, 21:57 Samo se sjeti Breivika..i zdravog drustva bez oruzja..lik je strijelom djecu skidao...
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Jest pocinio je pokolj i koliku je ono dobio kaznu navedeni monstrum .
U kojim uslovima je izdržava. Norveško Pravosuđe je prilično blago .
U kojim uslovima je izdržava. Norveško Pravosuđe je prilično blago .
Ostalo je cutanje.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
U toj Americi ovakvi slucajevi kao dobar dan.
Pa hoce to tako kad je posjedovati oruzje svakodnevnica kao i kupiti hljeb.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
Ja.. I koji je problem u tome?MunDzi wrote: 07 Dec 2021, 10:17 U toj Americi ovakvi slucajevi kao dobar dan.
- MunDzi
- Svadjalica
CikCikCikPogodi wrote: 07 Dec 2021, 10:30Ja.. I koji je problem u tome?MunDzi wrote: 07 Dec 2021, 10:17 U toj Americi ovakvi slucajevi kao dobar dan.

Nema problema, sve fercera po pista.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
hahaha mozda je problem brt sto svaki dan u nekoj americkoj skoli il nekom americkom bingu uleti budala naoruzana do zuba i pobije desetak slucajnih prolaznikaCikCikCikPogodi wrote: 07 Dec 2021, 10:30Ja.. I koji je problem u tome?MunDzi wrote: 07 Dec 2021, 10:17 U toj Americi ovakvi slucajevi kao dobar dan.
🐽
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13967 times
- Been thanked: 23097 times
Uplopste nije smijesno.MarlboroGold wrote: 07 Dec 2021, 07:50 Znam ja to. Nego mi je bolesno da u 2021. godini ljudi razmišljaju na takav način "zbog tiranje" i slične gluposti. To je smiješno.
Taj razlog itekako stoji.
Da smo bogdom imali ovaj amandman u zivotu tamo neke, ‘92.
Dozvolite da se obratimo
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14876 times
Ali stvarno…..Nikada to neću skontati….MarlboroGold wrote: 07 Dec 2021, 07:09 Kod nas u skolama bude jedan obicni portir. Na fakultetima takodjer. Ne znam kad se desilo neko sranje ovog tipa. U Americi traze opravdanja za svaki ovakav slucaj samo da im ne diraju oruzje koje je glavni problem. Bolesna nacija po pitanju kurcenja sa oruzjem.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma nije toliko nejasno.Dori wrote: 07 Dec 2021, 13:00Ali stvarno…..Nikada to neću skontati….MarlboroGold wrote: 07 Dec 2021, 07:09 Kod nas u skolama bude jedan obicni portir. Na fakultetima takodjer. Ne znam kad se desilo neko sranje ovog tipa. U Americi traze opravdanja za svaki ovakav slucaj samo da im ne diraju oruzje koje je glavni problem. Bolesna nacija po pitanju kurcenja sa oruzjem.
Radi se o potomcima zescih pustolova i mores rec, najvece mrake.
Jarane, to je doslo na 20 kubika daske, imalo pusku kremenjacu, pobilo sve indijance, i napravilo najvecu vojnu i ekonomsku silu koju je dunjaluk imo.
Takva mu japija, i on uopste ne razmislja da li je to ispravno ili nije. Mogu se svi na glavu nasadit, molit, upozoravat, razgovarat, a a, ne jebe on to.
A ne znam sta bih mu i reko, u svijetu kakvom zivimo, ne isplati se ni taj harekrisna fazon, al haj sad.
Dozvolite da se obratimo
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
Vi se ponasate ko da se ovo dogada u Americi od njenog postojanja. Pa i onaj prije dva tri dana izletio iz univeziteta i zaklo dvoje bez ikakvog razloga. Sta je izvor problema, prije bilo jos slobodna kupovina automatskog oruzja cak i dinamita, pa nije bilo problema.Hannibal wrote: 07 Dec 2021, 12:45hahaha mozda je problem brt sto svaki dan u nekoj americkoj skoli il nekom americkom bingu uleti budala naoruzana do zuba i pobije desetak slucajnih prolaznika
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
E jesi ih mogo ubiti sa cijevnim punjenjem. Onaj indijanac se sakrije i bijezi a tebi sumnjiv domet do 300 metara.Fuddo wrote: 07 Dec 2021, 13:05Ma nije toliko nejasno.
Jarane, to je doslo na 20 kubika daske, imalo pusku kremenjacu, pobilo sve indijance, i napravilo najvecu vojnu i ekonomsku silu koju je dunjaluk imo.
Takva mu japija, i on uopste ne razmislja da li je to ispravno ili nije. Mogu se svi na glavu nasadit, molit, upozoravat, razgovarat, a a, ne jebe on to.
A ne znam sta bih mu i reko, u svijetu kakvom zivimo, ne isplati se ni taj harekrisna fazon, al haj sad.
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Guns don't kill people - people kill people. Kad neko hoce da napravi belaj - to moze uciniti bez oruzja (citaj zgrada federalne administracije i djubrivo - 200+ mrtvih, kamion u francuskoj koliko mrtvih i tako dalje).
Da uz to dodamo da nelegalno oruzje je u daleko najvecoj mjeri izvor problema - koliko ljudi na dan izgine samo u americi od nelegalnog oruzja ? A procentualno 94% oruzja koje je upotrebljeno u ubistvima i slicno je nelegalno- ili nabavljeno na nelegalan nacin.
A sa druge strane Svicarska - puna oruzja legalnog .. A problema ni na vidiku.
Da uz to dodamo da nelegalno oruzje je u daleko najvecoj mjeri izvor problema - koliko ljudi na dan izgine samo u americi od nelegalnog oruzja ? A procentualno 94% oruzja koje je upotrebljeno u ubistvima i slicno je nelegalno- ili nabavljeno na nelegalan nacin.
A sa druge strane Svicarska - puna oruzja legalnog .. A problema ni na vidiku.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Izvini djeronimo, nisam te prepoznao.CikCikCikPogodi wrote: 07 Dec 2021, 13:15E jesi ih mogo ubiti sa cijevnim punjenjem. Onaj indijanac se sakrije i bijezi a tebi sumnjiv domet do 300 metara.Fuddo wrote: 07 Dec 2021, 13:05
Ma nije toliko nejasno.
Dozvolite da se obratimo
- MunDzi
- Svadjalica
CikCikCikPogodi wrote: 07 Dec 2021, 13:13Vi se ponasate ko da se ovo dogada u Americi od njenog postojanja. Pa i onaj prije dva tri dana izletio iz univeziteta i zaklo dvoje bez ikakvog razloga. Sta je izvor problema, prije bilo jos slobodna kupovina automatskog oruzja cak i dinamita, pa nije bilo problema.Hannibal wrote: 07 Dec 2021, 12:45
hahaha mozda je problem brt sto svaki dan u nekoj americkoj skoli il nekom americkom bingu uleti budala naoruzana do zuba i pobije desetak slucajnih prolaznika
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3768 times
- Been thanked: 6920 times
Onaj ko nosi oruzje, moguce je da ga i upotrijebi..
onaj ko ga nema nece ga ni upotrijebiti..
meni npr, nikad nije palo na pamet da kupim pistolj..
za sta ce mi..
da se odbranim, od koga..
za sta ce mi..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- MorningStar
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Od onoga ko ima nelegalno oruzje pa hoce da te opljacka, od onoga ko ima noz pa hoce da te ubije i slicno.animals wrote: 07 Dec 2021, 13:31 Onaj ko nosi oruzje, moguce je da ga i upotrijebi..
za sta ce mi..
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1427 times
E moj Fudara ... to ti je land of the brave and home of the free ......Fuddo wrote: 30 Nov 2021, 22:07Djeca bolan treba da idu u skole obojene cvjeticima, da su bezbrizna, a ne da su izlozena ovoj psihozi od koje masovno pucaju.ironman wrote: 30 Nov 2021, 21:57 Samo se sjeti Breivika..i zdravog drustva bez oruzja..lik je strijelom djecu skidao...
Jebote skola, isto da ulazis u bunker, prozora nema sve zazidano, a na ulazu drot sa pistoljinom za pasom i velkim cukom sto njusi droge.
Pa dje je to djetinstvo i pmaterina?
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3768 times
- Been thanked: 6920 times
Ima policija, koja radi taj posao...MorningStar wrote: 07 Dec 2021, 13:34Od onoga ko ima nelegalno oruzje pa hoce da te opljacka, od onoga ko ima noz pa hoce da te ubije i slicno.animals wrote: 07 Dec 2021, 13:31 Onaj ko nosi oruzje, moguce je da ga i upotrijebi..
za sta ce mi..
ne mozemo svi kupiti pistolje i nositi sa sobom u nadi da ce nas netko pokusati opljackati, pa da ga
upücamo..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..